Şimdi Ara

Babam Kalp Krizi Geçirdi, Vefat Etti, Covid İlaçları ile İlgisi Olabilir Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bilgiler, belgeler dediğin şeyler de sıkıntı olduğunu hala anlamadın mı? Okuduğunu anlamıyorsun, desteksiz şeyler söylüyorsun, çelişkili konuşuyorsun, başkalarını aşağılayıp duruyorsun...(yaptıkların saymakla bitmiyor, 3 nokta koymak lazım :) )


    Polemik diyorsun ama bunu yapan sensin. Dediğim gibi beni o kadar takip edecek kadar takıntılısın ama kendini bilmiyorsun. Yoksa eminim tüm forumun ne olduğunu bildiği, ve bu yüzden artık forumdan kaçmaktan başka çare bulamayan biriyle kendini bir tutmazdın bence :) Buna rağmen hala bana laf atmaya çalışıyorsun ve bu uğurda kendinle çelişiyorsun. Komik :)


    Polemikçi olan başkalarına "ağla" diyerek tahrik etmeye çalışır mesela. :)


    Dediğim gibi bu yaptıklarının altında başka nedenler var. Bu yöndeki sorularımı görmezden gelmen bu savımı destekler nitelikte. :)


    Yazdıklarıma normal şekilde cevap verebilecek konumda olmuyorsun genelde. Böyle davranmaktan başka çaren yok o yüzden, haklısın :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 1 Mart 2022; 18:15:29 >




  • İlk öncelik başınız sağ olsun. Umarım tez zamanda acınız hafifler.


    İlaçlarla ilgili olabilir de olmayabilir de. Bugün bin tane kalp rahatsızlığı olan insanı çağırıp serum versek, bu bin kişiden belki 10'u belki 100'ü birkaç ay içinde ya da bu ay içinde kalpten vefat edecektir. Bu durumda serumdan olabilir mi diyebilir miyiz?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.