Şimdi Ara

Babam annemi aldatıyor bugün öğrendim(YARDIM LÜTFEN) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
29.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Csb falan degil dimi? Muhim mevzu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanırmısı aynı olay geçen arkadaşım başına geldi o süphelenıp bilgisayara program yükledi konusmaları kaydetti. şuan yasal olarak baban size bakmak zorunda. okulua filan bırakmayı düşünmeyin sakın. babın suçlu konumda olduğu için hukuki yollarda istediğini yapabılırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 24 Ocak 2013; 20:21:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez*


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dat Team

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez*


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dat Team

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sentez*

    Annene söyleyip kadını üzme boşa.Ekonomik özgürlüğü yoksa kendini üzmekten başka bir şey yapamaz en iyisi duymasın.Ama babanla yanlızken konuyu aç yorum yapma ama konudan haberdar olduğunu bilsin belki utanır birazcık yüzü varsa.

    bizde söylememyi düşünüyoruz . ekonomik özgürlük şuanda yok ayrılınca hiç kalmayacak mecbur ben ve ablam çalışıcaz ablam ünicersiteyi bırakacak bende okulu.. heps bi ...pu ...ğu babamın yüzünden. konuyu ben değilde ablam açar heralde söylerim ona evet derse o açar konuyu ama nasıl açıcaz ne gibi

    Hadi sen neyse de ablan üniversite okuyormuş kusura bakma da hiç mi aklınız yok okulu bırakacaksınız haKardeşim okuyun okulunuzu kurtarın annenizi okulu bırakmak neymiş kadına temelli vuracaksınız tekmeyi sence çocukları okulu bıraksa nasıl hisseder?

    nasıl para kazanıcaz peki geçim 0 olacak

    Bak ne diyorum annene söyleme siz de ses etmeyin okulunuz bitene kadar.O kadının muhtemelen en büyük isteği okumanız genelde öyle olur çünkü özellikle ilkokul-lise mezunuysa başka bir şey istemez anneler böyledir.Okulunuzu bitirin çıkın ayrı eve alın annenizi yanınıza şimdi okulu bırakmak falan saçmalık.

    Bu adamın söylediğini yap. Senin babanın yaptığı şerefsizliği biliyor olman bir şeyi değiştirmeyecek, bu yüzden şu an imkanın varken kullan bunu. Yoksa zor durumda kalan siz olacaksınız.
  • Kesin delilleri topluyorsun konuşma kaydı, resim, chat kayıtları falan sonra gidip annene konuyu açıyorsun. Aldatan adamdan bir ..... olmaz bundan sonra söyleyeyim. Bu kanıtlar olmadan annene konuyu açma kanıtlayamazsanız mahkemede babandan alacağınız şeyler çok farklı olur. Kesin kanıt varsa maddi sıkıntıyı dert etme baban size bakmak zorunda nafaka vs. ile.
  • kardeş annen çalışıyor mu veya annenin ailesinin durumu iyi mi eğer bunları söylersen belki fikrim sana yardımcı olabilir?Çünkü bir boşanma durumunda baban eğer anlattığın gibiyse;sizi ortada bırakacaktır ve hiç umursamayacaktır.Yani geçiminiz çok zor olabilir bunu iyi bil.Önlemini iyi al bazen hayatta maddesel şeyler manevi duyguların önüne geçmeli.
  • Dayına git çabuk, koş.
  • csb.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baba Naber?

    Allah yardımcınız olsun...

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana kısa bir olay anlatayım kardeşim
    Babam annemi aldatıyordu bir gün duştayken telefonuna baktım mesejlara falan silmemiş tabi aldatığını öğrendim 1 hafta takip ettim ben bu adama dersini veriyim dedim arkam kuvvetlidir adamı bayarız arkadaşlara söledim babamı dövdürtüm arkadaşlarım babama sen bızım bacımıza mı sarkıyon diye vurdular o gün bu gündür babam annemden başka kadına gül koklamaz dediğim gibi biz adamı bayarız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

    Çek babanı bir köşeye, tut kolundan "Bana bak lan hıyar ağası seni öyle bir ...im ki feriştahın şaşar. Evde karın varken elin karısıyla kızıyla oynaşmaya utanmıyon mu p....nk. Ya adam gibi yola gel yada senin yolunu yordamını ...." Olay zaten büyüyeceği kadar büyümüş.
    Ben olsam yaparım. Gerçi yaşın ufak o sıkıntı olur, fena bir dayak yeme riskin var.

    Ay bu ne.s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkek adam arada kaçamak yapar. takılma çok. annene söyleyip yuva yıkmanın alemi yok
  • Allah yardımcın olsun,kimsenin başına vermesin.
  • Allah yardımcın olsun
  • merak etme kadın babandan aradığını bulamayacak zamanla ve babanı başından savacak.
  • şimdi sakin ol ve kimseye hiç bişey söyleme. bu işi kendin halledeceksin
    şöyleki;
    babanın cep telefonundan kadının numarasını bul ve kaydet,
    daha sonra kadına bi süre babanın kim olduğunu bulamayacağı bir telefondan "ne yaptığını biliyorum" gibi üstü kapalı mesajlar yaz ve kadının gerilimini yükselt, aramalarına cevap mesajlarına kesinlikle cevap yazma. uzun mesaj yazma kısa kısa ve günde 2-3 tane olacak şekilde yolla mesajlarını, bu esnada kadın hakkında ne kadar bilgi edinebilirsen o kadar iyi, mesajlarına o detayları ufak ufak serpiştir ki blöf yapmadığını anlasın. bi gelişme sağlayamazsan babanı takip et kadının evini tespit et. kapısına ne yaptığını biliyorum tarzı kağıtlar yapıştır. ve nihayet kadını hayattan soğut. kadın aldığı riske değmeyeceğini düşünsün ve babanı o bıraksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dat Team

    quote:

    Orijinalden alıntı: erenaksahin

    Babani takip et bulusunca yanina git yaziklar olsun de. Annemle de bosan de bir sebep bjl bosan de. Cocuklar annede kalirsa nafaka alir annen. Dayinin ekonomik ozgurlugu iyiyse iyi olur evli degilse bide gerci bunlar huy ile ilgili.. Her zamankinden daha cok calisacaksin artik doldun mu aglayacaksin daha da olgunlasacaksin icini bosaltmak istersen pmden mesaj atarsin numarani destek olurum

    zaten kanıt için çekmem lazım fotoğraf falan . boşama gibi durum olur ise annemın yanında kalıcaz . içimi bosaltmak istersem atarım pm teşekkürler..

    Hocam ilk önce geçmiş olsun. Bence inceldiği yerden kopsun taktiğini uygula.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul bitene kadar söyleme. Tecrübeyle sabit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceliğin anneni düşünmek olsun kadın yıkılır önce babani cek kenara konus baktin duzelmiyo ver odunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: root_echo

    yapacak bir şey yok hacı akışına bırakıcan karı kesin fakir beş parasız evli bir adamla takılıyorsa fakir pislik fahişenin tekidir babanda belli köylü ve fakir gençlik hevesi ve ailesinin yaşattığı ezikliği kendini iyi hissettiği, kendini değerli hissettirenin yanında telafi edcek ve bir müddet orada zaman geçirecek. Tabi bunlar olurken annen baban boşanacak boşanmasa bile her şey boka saracak sonunda o karı babana iyi bir gol çakıcak ve bir kenara bırakıp yoluna bakarken baban sap gibi ortada kalacak suç sende değil baban gibilerin evlenip dünyaya çocuk getirip çocuğun ve ailenin ne olduğunu bilmeyen fakir cahil tiplerde..bence git karıyı bul ağzını burnunu dağıt eğer baban atarlanırsa onunda ağzını burnunu dağıt

    Doğru tespit
  • babayla konus uyarı ver anneme söylerim boşar seni de uslanmassa boşat gitsin seni dünyaya getiren annene bunu çok görme dostum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.