Şimdi Ara

b450 Gaming Plus MAX...BIOS GÜNCELLEME SONRASI AÇILMIYOR !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Hocam bi dur gozunu seveyim su an kullanamiyo musun sistemi bu bios ile? kullanabiliyorsan devam et, kurcalama. Yeni surum geldiginde guncellersin su ara yeni versiyon gelecek boost hizlarini duzeltmek icin. Dedigim gibi kullan sistemi, kurcalama, gozun aydin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir haftaya 1.0.0.3abba içeren bioslar çıkar onu bekleyin. Boost sorunları düzelecek gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    durdum hocam vh1'e yükselttim 1.27 voltaj 4000 mhz sabitledim. Öyle 2 gün geçirdim ondan dolayı kısa süreliğine BIOS güncelleme saçmalığıyla doldum teşekkürler herkese iyiki varsınız
  • AMD bu seneki bios ve driverlarıyla öyle bir batırdı ki yeni bir sürüm çıkardığı zaman uzun bir süre bekleyip, yorumları okuyup, tamamen sorunsuz olduğundan emin olmadan elleşmemek lazım. Ben de tomahawk maxı hala geldiği biosla kullanıyorum korkudan.
  • OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Ben de az önce Yukko'dan MSI B450 TOMAHAWK MAX'ı yeni üye indirimi ile 824,99 TL'ye sipariş ettim. 1 hafta önce Inventus'tan satın aldığım ASUS PRIME X570-P'yi de az önce iade ettim iki anakart arasındaki fiyat farkı 393,67 TL yapıyor ama salt oyun performansına katkısı yok denecek kadar az varsa da ancak PCIe 4.0 ekran kartları ile (RX 5700 ve RX 5700 XT ile) o da %2 'yi geçmiyor.

    Zaten ASUS PRIME X570-P 'de neredeyse dümdüz bir anakart ama Vram'leri bu anakart için aynı segmentteki rakiplerine kıyasla overkill kalıyor uygun fiyatlı diye 1218,66 TL
    'ye indirimli almıştım ama hiç kullanmadan bugün iade ettim alırken de zaten hiç kullanmayacağım özelliklere bu kadar fazla para vermek içime sinmemişti iyi de oldu.

    İşlemciyi Hepsiburada %20 indiriminden 1538,97 TL'ye Ryzen 5 3600X almıştım sanıyorum güzel ikili oldular anakart elime ulaşsın buradan deneyimlerimi sizlerle paylaşırım ve umarım bu set ile stabil 4.3Ghz 'i all core 1.4v veya daha altına yeni çıkacak bios ile görebilirim.




  • Jimmy_Conway kullanıcısına yanıt
    Hocam vh0 bios u nasıl yüklediniz? Bu anakartı R5 1600 af ile kullanıyorum. Donma sorunu yaşıyorum bios dan diyorlar ilk sürüme geçmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam valla bios flash tuşu ile yaptım. Fat 32 biçimle usb 'ye vh0 bios'u attım. Usb içindeki vh0 ismini MSIROM olarak değiştirdim.isim değişik olabilir suan tam hatırlamıyorum netten bakabilirsiniz. sonra açılmıştı Pc tekrar tekrar bios güncelleyerek en son sürüme geldim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.