Şimdi Ara

B-SUV vs C-SEDAN ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar herkese selamlar,
    Yakın zamanda ilk tercihim olan Honda Civic Eco Elegance 1.6 Otomatik alma gibi bir planım var. Ama aklımda da diğer bir tercihim aynı fiyatlara B SUV, Hyundai Kona, Kia Stonic, Seat Arona, Skoda Kamiq gibi yine otomatik olanlar da tercih edilebilir mi?
    Sizce fiyat ve uzun ömürlü olması, ilerleyen zamanlarda satışı, parça maliyeti vs. Hangisi tercih edilmelidir?



  • C sedan tabiki. B suv'un sadece altı yüksek diye c sedanva göre birçok konuda geride.
  • konfor, yol tutuş, sürüş dinamikleri, geniş iç hacim, bagaj, kullanışlılık için c sedan. geriye bir şey kaldıysa eğer o sebeple b suv.
  • B-Suv modellerin geneli yeni modeller oluyor. C olan araçların çoğunun yüzü eski oluyor. Onların da kasa yenilenince piyasa oturacak ve fiyat makası oldukça artacak..

    Örnek vermek gerekirse, Arona 1.0 TSI DSG Exc. donanım araç ile Leon 1.5 TSI DSG Exc. şu an benzer fiyatlara satılıyor. Leon çok daha mantıklı bir tercih de olsa Leon kasa değiştirince bu fiyatlarda kalmayacak ve artacak. O nedenle düşünüp taşınıp bir yola sapmak gerek çünkü giderek artıyor fiyatlar anlamsız bir derecede..
  • Hocam C sedan C suç yorumun nedir , karoq Octavia mesela
  • ReqinLeif R kullanıcısına yanıt
    bir kaç gün önce bir konuya da yazmıştım, c suvların hiçbir artısı yok oturma konumunun yüksekte olması dışında. ( 4 yıl qq iki modelini de kullandım yorum hakkım var sanırım), arkadaşlarımın 3008, tiguan, ablamın tucsonu da dahil iyi biliyorum diyebilirim. a sınıfı hariç ülkemizdeki bütün segmentleri kullanmış bir kullanıcı olarak kişisel çıkarımım: güçlü ve sağlam bir d suv alınmayacaksa d sedan, c suv-c sedan arasında da c sedan derim. sormak istediğiniz sorulara yanıt vermek isterim detaylı.
  • Arabadan anlamayan eşe dosta hava atmak için: B SUV, geri kalan her şey için c sedan.
  • ne aradığınıza bağlı bir durum var aslında. performans olarak kona'daki 1.6dizel ünite yada 1.6 177hp turbo-benzinli ünite tüplü uzay mekiği civiğe tabiri caiz ise tersten saplar. ama yok yol tutsun hızlı viraja girerim derseniz agirlik merkezi yere yakın araç avantajlidir herzaman fizik kanunları gereği.

    civigin hakkı bize geç gelen 1.5 turbo 182hp - Manuel vites olacak, eco meko paketler bildiğiniz tüplü uzay mekiği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Temmuz 2020; 18:11:46 >
  • bildiğim kadarıyla C suv ların yol tutuşu beğeniliyor , bagaj manasında iyi , ki bizim için bagaj boyutu önemli , ve sürüş pozisyonu bende baya iyi C sedan a göre hani daha bi güzel , onun harici malzeme kalitesi bakımından eksik değil , yakıt olarak pek bilgim yok ama yaklaşık aynı sanırım , fiyat olarak zaten hemen hemen aynı , hani d Seğment suv demişsiniz de ne mesela , atıyorum kodiaq geliyor aklıma oda biraz büyük gibi şehir içinde 🤷🏻‍♂️
  • bizlerin ulaşabileceği d suvlar, crv, xtrail, kodiaq ancak c sedana bagaj hacmine rakip olabilir. c suvların iç hacmi ve bagaj genişliği c sedanlardan küçük bilginiz olsun.
  • Civic asla almazdım. Dışı karton gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.