Şimdi Ara

Azerbaycan'da Diş Hekimliği Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ösym ile yerleştirilmeden Azerbaycan Tıp Üniversitesi'nde diş hekimliği okumak istiyorum.Tıp fakültesi gibi 3 yıl sonra Türkiye'de eğitimime devam etme şansım var mı?Mezun olduktan sonra Türkiye'de muayenehane açmam ne kadar kolaylıkta? Denklik olayı vb. konular üzerinde yardımcı olursanız sevinirim.



  • up up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gitarist10

    Merhaba. Ösym ile yerleştirilmeden Azerbaycan Tıp Üniversitesi'nde diş hekimliği okumak istiyorum.Tıp fakültesi gibi 3 yıl sonra Türkiye'de eğitimime devam etme şansım var mı?Mezun olduktan sonra Türkiye'de muayenehane açmam ne kadar kolaylıkta? Denklik olayı vb. konular üzerinde yardımcı olursanız sevinirim.

    Hocam bence Azerbaycan'dan uzak dur bende orayı düşünüyordum (farklı bir bölümü) sonradan biraz araştırınca vazgeçtim. Diploman geçerli olmaz çünkü tıp bölümü okuduğundan Türkiye'de kesinlikle denklik sınavına girmek zorunda kalıcaksın. Diğer konular hakkında bir fikrim yok. Ama bir avrupa ülkelerini araştır (Avrupa birliği ülkelerini) derim ama gene tıp okumak istiyorsan gene denklik sınavına girmek zorundasın Türkiye'ye döndüğünde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruxtec08 -- 13 Eylül 2014; 19:48:42 >




  • up bilgisi olanlar yazsın az
  • Ösys puanı ile yerleşmeden hiçbir şekilde 3.yildan sonra buraya gelemezsin. 6 sene boyunca orada okuyacaksın. Bitirince denklik sınavına gireceksin. 40 puan alınca geçeceksin. Ama şimdiden söyleyeyim senelerce o denkliği alamayanlar var. Yani gidersen dersleri rüşvet le geçmeye fln çalışmayacaksın. Oturup ders çalışacaksın. İşte o zaman sts ye çalışıp geçebilme şansın var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.