Şimdi Ara

Az önce atiker taktırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım 98 proton 415. 116.750 km.de.
    Daha önce birçok kez LPG'li aracım oldu. O yüzden lpg konusunda tecrübeliyim. Montaj yapan firmayı şimdilik söyleyeceğim ama işçilikleri çok kötü. Baştan savma bir montaj oldu. Evime yakın olduğu için orayı tercih ettim. Arıza lambası yanıyor ve dedikleri şey LPG'li araçlarda yanar normaldir.

    Takarken manifoldu sokuyor musunuz diye sordum ters matkapla deliyoruz dediler ama düz deldiler ve içine parça kaçtı. Bişey olmaz biraz kaçması normaldir sıkıntı olmaz dediler.
    Şimdilik bir sıkıntı yok. Tabi uzun vadede belli olacak. Uzun vadede gerek yakıt tüketimi olsun gerek diğer sorunlar burada paylaşacam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih -- 7 Eylül 2013; 18:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Of of diyorum sadece evinize yakın diye neden tercih ediyorsunuz ki ?

    Başka bir atiker bayisine gidiniz ve lpg ayarının yapılmasını isteyin arıza ışığınız sönsün + olarak montaj ile ilgili şikayetiniz olursa atiker'i arayıp durumu anlatın yardımcı oluyorlar
  • Şimdilik bir sıkıntı yok. 120 kmde 30 lira yaktı. Yani 25 kuruş. Çekişi de gayet iyi. Şu anda memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salih

    Şimdilik bir sıkıntı yok. 120 kmde 30 lira yaktı. Yani 25 kuruş. Çekişi de gayet iyi. Şu anda memnunum.

    Arıza ışığınızın yanmaması lazım. Fakir yada zengin karışım olduğu için yanıyor. Uzun vadede motora zarar verirsiniz. İyi bir bayiye gidip ayarlatmanızı öneririm.
  • paliogo P kullanıcısına yanıt
    Daha önce de LPG'li araç kullandım.Arıza ışığı onda da yanıyordu ama herhangi bir sıkıntı olmadan 3 sene bindim.Bazı modellerde yanıyor sanırım.Sürüşü,performansı ve yakıtı etkilemediği sürece yansın önemli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salih

    Daha önce de LPG'li araç kullandım.Arıza ışığı onda da yanıyordu ama herhangi bir sıkıntı olmadan 3 sene bindim.Bazı modellerde yanıyor sanırım.Sürüşü,performansı ve yakıtı etkilemediği sürece yansın önemli değil.

    Her hangibir atiker bayisine gidin arıza ışığını söndürecektir. Yakıt'da iyi güle güle kullanın sorun yoksa ilerdede olmaz
  • öncelikler hayırlı olsun işcilikleri kötüyse söyleye bilirdiniz düzeltmeleri açısında bi ikinciside protonlarda arıza lambası lpg ye geçtigi anda yanar sebebide karışım degil benzin enjektörleri lpg ye geçtigi andan itibaren duruyo dogal olarak ama araç arıza olarak algılıyo ve lambayı yakıyo karısım degil yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Florya Otogaz -- 11 Eylül 2013; 13:56:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

    öncelikler hayırlı olsun işcilikleri kötüyse söyleye bilirdiniz düzeltmeleri açısında bi ikinciside protonlarda arıza lambası lpg ye geçtigi anda yanar sebebide karışım degil benzin enjektörleri lpg ye geçtigi andan itibaren duruyo dogal olarak ama araç arıza olarak algılıyo ve lambayı yakıyo karısım degil yani

    Bilgilendirme için teşekkürler ustam ,az çok bildiklerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz genelde karışımdan yandığından dolayı




  • sorun degil arkadaşlar bi kaç arabada böyle genel olarak söylediginiz dogru karısım oluyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Florya Otogaz -- 11 Eylül 2013; 15:53:20 >
  • merhaba
    PROTON 415-416-418 Modellerinde araç lpg geçtigi an arıza cenk-engıne lambası yanar benzine geçdigi anda bir kaç san.içinde söner,eger arıza lambasının yanmasını istemiyorsanız bunun cözümü bulunmaktadır .
    saygılar
  • valla bende atiker taktırmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadan kullandım montaj önemli. Benim montajcı baya iyiydi. bilen bilmeyen herkes iş yapıyor bunu hesaba katıp ona göre en yakın montajcıya değil en iyi montajcıya gitmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.