Şimdi Ara

AYT Matematik, Geometri ve Fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ben AYT'ye nasıl çalıştığınızı merak ediyorum. TM'lerin de AYT Matematiği, özellikle Geometriyi nasıl çalıştıklarını merak ediyorum.

    Mezunum. Geçen sene tüm 12'ler fonksiyonlardan başlayarak yeniden öğrendi fakat bizim hocamız direk bizi polinom ve parabollerin içine sürükledi ki benim temelim yoktu ki ben 11.sınıfın yazında TYT çalışmaya başladım. Böyle olunca çok zorluk çektim sınıfın en yüksek netlerine sahip olmama rağmen. 2019 YKS sıralamam 180k idi.

    Bu sıralama da Matematiği Nisan/Mayıs aylarında salmamın da etkisi var. Çünkü Kimya ve Fizik beni çok geriyordu. Denemelerde eksi netlere düşüyordum fakat YKS'de beklenildiği gibi olmadı. Matematikten kat be kat iyi geldi.

    Sonuç olarak AYT 11.sınıf Fizik ve Kimya beni hâlâ geriyor ve daha başlamadım. 12.sınıf Fen'im gayet iyidir bu yüzden konu tekrarı/formül tekrarı ile sanki aradan 1 yıl geçmemiş gibi çözebiliyorum.

    Beni geren diğer bir nokta ise daha hiç kitap bitirememiş olmam. Geometri çalışıyorum 2 gündür. Yapamadığım soruların çözümüne hemen bakmak istemiyorum. Uğraşıyorum ve bu sırada saatlerimi harcıyorum. Günler inanılmaz hızlı geçiyor. Az çözdüğümü hissettiğimde de uyuyasım gelmiyor. Size danışmak istedim. Bir de sizin çalışma düzeninizi dinlemek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LukaCross -- 15 Şubat 2020; 0:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.