Şimdi Ara

Ayt Mat Kanal Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AYT Matematikte Bıyıklı Matematik ve bazen Mert Hoca izliyorum ancak bazen konuyu anlayamayabiliyorum bu hocalarımdan ve videoları fazla ve uzun olduğu için tekrar aynı şekilde dönemeyiorum çünkü bildiğiniz gibi çok zaman kalmadı.Sizden tavsiye almak istediğim şey konuyu hakikaten kavratacak sıfırdan anlatıp öğretmeden bırakmayan bu hocalara alternatif olarak izleyebileceğim bir kanal var mıdır?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bıyıklının kavratması gerekiyor ama olmadıysa bunları izledikten sonra biraz soru bankasıyla uğraşıp sonra da Eyüp B dön veya tam tersi sıradan yap.

  • Hocam genelde anlıyorum ama bazı konularda cidden çok zorlanıyorum (Fonksiyon uygulamaları gibi) bu tip durumlar için öneri istemiştim aslında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz yt hocası iyi alternatif maalesef yok en ayrıntılı bıyıklı zaten.

    Mikail hocaya bakabilirsin dersleri ayrı satiliyorsa ama derslerin uzun olmasindan sikayetciysen(ben ytdan bile zor ders dinliyorum mesela uzun süre izleyemem bu tür uzun içerikleri, kişisel bir şey aslında )
    bu hoca da 0dan taşır ama çok fazla ayrıntıya girer, bir de sınava çok az kaldı denemesiydi soru bankasıydı yetiştirmek zor.

    Sadece fonksiyon dersi 18 saat mesela ama kullananlar çok beğenmişti, sadece youtubedan kavrayamadiklarini alabilirsin belki buradan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 26 Mart 2022; 11:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medness M kullanıcısına yanıt
    hayret eyüp b yi beğenmeyen ben dışında birini buldum. selam hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mikail hoca tek başına yeterli konu anlatımı için x2de izle günlük 5-6 saat ayt mata ayırırsan 45-50 günde lti dahil biter

  • wweiss1023 W kullanıcısına yanıt

    Eyüp b beğenmediğimden değil ama bu ayrıntılı 0dan vs. matematik anlatma kulvarında değil. Hitabeti hoşuna giden yine de konu anlatımını izleyebilir.


    seçme soru çözümleri kaliteli ve konuyu aktarması alternatif yolları vs. anlatımı iyi bence ama konu sahibinin anlattığına uyan bir hoca değil. mezun&12 ve temelim var ama o konudan bir video izlesem de içim rahat etse diyen biri Eyüp b izleyebilir, hatta herkes konu kısmını bitirdikten sonra eyüp b soru çözümlerine bakmalı diye düşünüyorum, illa kattığı bir şeyler oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medness M kullanıcısına yanıt
    Hocam Eyüp B'yi öğrendiğim ve önemli gördüğüm konularda izliyorum zaten ancak demek istediğim konunun mantığını anlatabilecek alternatif bir hoca yani Bıyıklı gibi mantığını anlatabilecek birisi.Zaten TM ciyim ve sözel derslerimin hepsi bitti sadece matematik ve geometrim kaldı geri kalan 80 gün full bu iki dersi kasacağım zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ödf3 bu dediklerinize tam uyuyor,çözmüs birisi olarak soruların varsa cevaplayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüpbnin fonksiyon videoları gayet detaylı ve öğretici AYT konularında eyüpb gayet mantığıyla öğretiyor

  • Guest-95F633C57 G kullanıcısına yanıt

    Sınav nasıl geldi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.