Şimdi Ara

Ayrılık..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 1 senelik ilişkim bu gece itibariyle sona eriyor. Eriyor diyorum çünkü kız arkadaşımdan bi tepki gelmedi henüz. Öncelikle yaşım 26 ve yurtdışında yüksek lisans yapıyorum. Kız arkadaşımda başka ülkede yüksek lisans yapıyo 2 günde çalışıyor. 1.5 ayda 5gün ya da şanslıysak 1 hafta görüşüyoduk. O'nu cidden çok çok seviyordum. Okul bitince istanbul'da ev bakacaktık semt kararlaştırıyoduk. O'nun için 18 yıllık dostumun dedesinin cenazesine gitmedim yalan söyledim. Tatillerde ailemin yanına gitmedim onun yanına gittim. 9ay boyunca sabah 3-4e kadar konuştuk ve çokta mutluydum açıkçası hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu.
    Kasım'da sorunlar başladı benim de suçum var gereksiz kıskançlık yaptım kitledim onu üzerine çok gittim bazı durumlarda. Aralık'ta da ilişkimiz böle yürümüyo konusu açıldı onu da bakım yapalım ozaman diye tatlıya bağladık. Geçen günlerde de ayrılık konusu açıldı ben ima ettim ama sonra iş ciddiye binince zayıf davrandım cesaretim yetmedi ve devam edelim dedik. Son olarak bu hafta ne kadar mesaj attıysam sevgi dolu, sabırla beklediysem ve aradıysam ulaşamadım. 2 gün sonra kıytırık mesajla geçiştirmeye başladı yok sesli ortamdatdım duyamadım yok daha yemeğe davetliyim sen bekle istersen ama kaçta gelirim belli olmaz tarzında. Benim kıskançlığım iyice depreşti ve en son olarak 1 saat önce yine aradım arkadaşlara yemeğe davetliyim dedi ve aradığımda yemekteyiz açamam diye cevaplayınca benimde nevrim döndü. Facebooktan okkalı bi mesaj yolladım ve herhalde bu gece ya da yarın da ayrılmış olacağız. Hayvanlar gibi ağladım ve anıra anıra yazdım resmen mesajı ama biraz bile rahatlayamadım.
    Burada konuşacak,dertleşicek kimsemde olmadığı için burada paylaşmak istedim. Okuyanlara teşekkür ederim.







  • gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor. Velhasıl kelam uzaktan ilişki çok zor iş cidden yürümüyor , olmuyor , ne kadar aşk olursa olsun bir yerde bir eksiklik soğukluk çıkıyor ortaya..
  • Okurken uzuldum. Aglamakta haklisin cunku caressizsin. Anlasilan elinden gelen her seyi yapmissin. Karsi tarafin davranisini beklemekten baska bir sey yapamazsin. Zor, kolay degil. Emek vermek ve birden bire bitirmek. Sevmenin bir riski de bu..
  • benimde 10 aylık çok güzel bi ilişkim varDI.Kıskancım,onunda beni benim onu sevdiğim kadar çok sevmesini istedim.Ama o yan yanayken sevgisini gösterirken uzaktayken göstermiyordu.Belli süreden sonra sürekli tartışmalar çıkıyordu.sabahta tartıştık.2 bucuk saattirde telefonda konusuyorduk.en son bi olaydan sonra sinirle birlikte ayrılık geçti madem öyle ayrılalım dedim.Bundan sonrada arama beni dedim,çünkü ararsanda bulamazsın dedim.Bende seni aramayacam dedim.
    Onu çok seviyorum.Şuan bile it gibi seviyorum ama bitsin dedim işte. Az önce aradı.Son bişey söyleyecem dedi.Ağlıyordu.Her ne kadar inanmasanda seni çok sevmiştim dedi ve telefonu kapattı.Severken ayrılmak çok zormuş be ne yapacagımı bilmiyorum sağı solu kırasım geliyor offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  • Hepiniz haklısınız. Arkadaşları da çok olumsuz etkiledi. Anlayaacağınız bu yurtdışında okuma bize hiç iyi gelmedi, beceremedik.
    @Gokhan_taz: Valla ben o benzer telefon konuşmasını yaptım ama sizin gibi ayrılalım, beni de bir daha arama, bitti diyemedim. 1hafta devam etti ve o 1 haftada mutsuz ve sıkıntılı doluydum. İki ucu da *oklu değenek gibi maalesef. Ama acısı içime oturdu ne yalan söyleyim.
  • Dinle bu şarkıyı aynen bu durumdaydık biz.ağzımdan çıktı bi kere çok farklı bi duygu.hiçbişey hissetmedim.sanki ayrılmamışız gibi.Sanki yanına gidince tekrar eskisi gibi olacakmış gibi.uzaktan ayrılmak böyle bişey olsa gerek.onlayken zor oluyordu ama onsuzda olmuyo be
  • bende senin gibi bir ilişki yaşadım sayılır. bizim sizden farkımız aynı ülkede olup farklı memleketlerde olmamızdı. fazla uzatmayayım 5 sene sonunda bizde ayrıldık. Üzülmedim üzüldüm hemde çok üzüldüm. saçma bir laf ama hayat devam ediyor. onunla veya onsuz yaşıyorsun. nasıl atlattığımı ve sonrasını anlatatyım.fakat söyleyeceklerim biraz farklı gelebilir. bu benim inanç ve yaşam tarzım. ben kadere inanırım ve başıma gelen herşeyin iyi veya kötü Allah tarafından geldiğine inanırım. Bu olayı yaşadıktan 1-2 hafta sonra kendi kendime dedim ki bu olay da Allah'tan yaşamam gerekiyordu yaşadım. kendimi bırakmanın anlamı yok. tamam içim kan ağlıyor ama ne yapabilirim ki? düşünmemeye başladım. Bu üzüntü geldiyse arkasına illaki güzel bir şey gelecek diye kendimi avuttum. Ki olay dan 1 sene 3 ay sonra şuan evli olduğum Eşimle tanıştım ve inan çok mutluyum. İnsan sevdiğinden ayrıldığına sevinir mi? Ben şuan seviniyorum. Ayrılmasaydık şuan eşimle tanışamayacaktım... Bu geçen 5 sene bana bir şey katmadı mı? Çok şey kattı. En basiti sevmeği ve nasıl sevmem gerektiğini öğrendim. Geçmiş te yaşadığımız iyi kötü şeyler bizlere deneyim kazandırıyor. Bir sonraki olayda bu deneyimlerden faydanalarak daha iyisini yapıyoruz. Bence üzülme hatalarından ders çıkar ve bir daha ki sefere aynı hatalara düşme. Zaman herşeyin ilacı sabırlı ol ve kendine dön. İç dünyanla takıl biraz. Eminim karşına +1 daha iyisi çıkacak :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.