Şimdi Ara

Aynı iPhone'da farklı ID (Ücretli Uygulama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir tanıdığım kendi hesabı ile girip ücretli uygulama indirdi bana, sonra çıkış yaptı ben tekrar girdim kendi hesabıma ve kullanmaya devam ettim. Sonra güncelleme geldiğinde tanıdığın şifresini istedi ve tanıdık girdi şifreyi, ondan sonraki güncellemelerde şifre sormadı. Bu ne demek oluyor? Yani artık o tanıdığın hesabından indirdiğim whatsapp benim kendi kredi kartsız hesabıma mı transfer oldu? Çünkü sonraki güncellemelerde şifre sormadı.
    Asıl soruma gelirsek: ben yeni apple id kullanıyorum artık, tanıdığın hesabından, benim o zamanlar kullandığım eski hesabıma transfer olup olmadığını merak ediyorum (çünkü güncellemede şifre sormadı) yani şu an whatsapp'ın benim eski kimliğimle bir bağlantısı var mı çünkü o hesap giriliyken güncelleme yaptım ilkinde şifresini istedi tanıdığın sonrakilerinde istemedi.



  • Hayır transfer olmadı. Tahminen şifreyi sisteme kaydetmiştir. Telefonu restore ederseniz görürsünüz ya da güncellemeler bölümünden hesabınızın satın alınanlarına bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp ucretsiz oldugu icinde olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer sen son güncellemeden sonra diğer hesaba geçiş yapmadıysan şifre sormayabilirde. ama sen diğer hesaba geçiş yaparsan senden yine şifreyi soracaktır. benzeri şey başıma geldi çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.