Şimdi Ara

AYNI EVE AYNI HAT ÜZERİNDEN İKİ İNTERNET BAĞLATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet merhaba arkadaşlar erzurumda öğrenci evinde kalıyorum evimizde sadece ttnet fiber altyapısı destekleniyor. Evdeki arkadaşlarımızdan biri sürekli indirme yapıp akk'sını doldurduğu ve bize interneti zehir ettiği için kendimize bir internet daha bağlatmak istedik. Ttnet'i arayıp durumu belirttiğimde sorun olmayacağını yalın internet bağlanacığını söyledi bende tamam dedim ve eve gelen sözleşmeleri herşeyi imzalayıp tahhahüt altına girdim. Duvardan çıkan telefon kablosunda 4 zil teline ayrılıyor ve 2 tanesi diğer arkadaşımızın modemine bağlı şimdi diğer iki kabloyu kendi modemimize mi bağlıycaz yoksa arayıp teknik servis çağırıp yeni port mu çektirmeliyim anlayamadım. Müşteri hizmetlerindeki yetkiliye sordum fakat robot gibi aynı şeyleri tekrarladı dediklerimi bile anladığından emin değilim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: emr12

    Evet merhaba arkadaşlar erzurumda öğrenci evinde kalıyorum evimizde sadece ttnet fiber altyapısı destekleniyor. Evdeki arkadaşlarımızdan biri sürekli indirme yapıp akk'sını doldurduğu ve bize interneti zehir ettiği için kendimize bir internet daha bağlatmak istedik. Ttnet'i arayıp durumu belirttiğimde sorun olmayacağını yalın internet bağlanacığını söyledi bende tamam dedim ve eve gelen sözleşmeleri herşeyi imzalayıp tahhahüt altına girdim. Duvardan çıkan telefon kablosunda 4 zil teline ayrılıyor ve 2 tanesi diğer arkadaşımızın modemine bağlı şimdi diğer iki kabloyu kendi modemimize mi bağlıycaz yoksa arayıp teknik servis çağırıp yeni port mu çektirmeliyim anlayamadım. Müşteri hizmetlerindeki yetkiliye sordum fakat robot gibi aynı şeyleri tekrarladı dediklerimi bile anladığından emin değilim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    hatta sınyal verılıp onaylanmadan nce keşıf ekıbı muhakkak gecektır. onlardan gereken desteğı alın fıberde 2 hat bıraz karmaşık olabılır.




  • emr12 E kullanıcısına yanıt
    Selam.

    Aynı kablo üzerinden 4 perli bir kabloda ikiye iki kısasla bağlantı verilebilir ama son derece sağlıksız olacaktır. Kendinize ayrı bir kablo çektirin bana kalırsa.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar oluyormuş bugün bağlantı yapıldı ev yapıldığı zaman 3 hat çekilmiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.