Şimdi Ara

Aynı 2 monitör Farklı Renkler - ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.
    Tasarım ofisine renk farklılıkları olmayacak şekilde 2 monitör sipariş verdik. Monitörler Asus VX239H-W modeli. Ekran kartını da tam olarak modelini bilmiyorum ama NVIDIA Quadro 1 tane DVI 2 tane de Display Port girişi var. Bu iki monitörü HDMI to DP kablolar sipariş ettik kablonun linkini aşağıya atıyorum. Bu kablolarla görüntü alamıyoruz. HDMI to DVI dönüştürücüsü takıp ekran kartının DVI girişine takınca alıyoruz görüntüyü. Diğer monitör içinde HDMI to Dp dönüştürücüsü takıp alıyoruz görüntüyü. Fakat Monitörlerin biri beyaz baya sağlam güzel renk veriyor. Diğer Monitör biraz sarıya çalıyor.

    Bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne yapmalıyım ? Ekran kartının ayarlarını mı kurcalamak lazım? Ne ile bağlamak lazım. Tek porttan iki HDMI çıkarttsak nasıl olur ? Accil yardım...

    https://urun.n11.com/kablolar/displayport-to-hdmi-kablo-cevirici-tv-goruntu-ekran-kablosu-18m-P160224026?cid=604001&gclid=Cj0KCQiAkNfSBRCSARIsAL-u3X-nJuDDQkub8vfggebvj9SELvH8VUEgA6Vv2AHBiMpxemAGHU3RE3gaAg_qEALw_wcB&gclsrc=aw.ds



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reinaa91 -- 10 Ocak 2018; 17:5:15 >







  • Sizinki yine iyimiş.bende Asus vz239he monitör aldım dün.Ekranın sol tarafı tam beyaz sağ tarafı sarımtrak.Tek ekranda iki farklı ton.Mecburen iade ettim.Şimdi farklı marka arayışına girdim.Asus da tepe modelleri dışında orta sınıf modelleri şans işi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörler kutudan çıktıkları gibi ve kendi menüsünden bir ayar yapmadıysanız, fabrika çıkış ayarları farklı olabilir.
    Kontrast, parlaklık ve renk değerlerini kontrol edin. Ayrıca mavi ışık filtresi de aktif olabilir bu da sararmaya sebep olabiliyor.

    Model IPS bir panele sahip renkte bir bozulma olmaması gerekir ayarlarda bir farklılık yoksa.




  • Fabrika çıkışı kalibrasyonlu olmayan modellerde renk farklılığı olabilir. Monitörün ayarlarını kurcalayın, olmazsa kalibrasyon cihazı bulmanız lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.