Şimdi Ara

Ayna Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Prestij Ayna Tasarım  olarak satışını yaptığımız baklava aynaları salon, oturma odası, yatak odası ve antrelere duvar aynası olarak yaptırabilirsiniz. Şık, estetik, modern, tasarımsal olarak mükemmel mekanlar yaratabilirsiniz.  Bu noktada da zevkinize hitap edecek ve evinize gelen misafirlerinize de şık bir ortam hazırlayacak baklava desen aynalarla evinizi bambaşka bir havaya bürümeyi hedefliyoruz. 


    Özellikle baklava yada diğer model aynalar doğru yerlere konulduğu takdirde küçük bir mekanı büyük ölçüde büyütebilir. Aydınlık derinlik ve ferahlık vermesinin yanında dekoratif bir görüntü güzelliği yaratabilir.


    Baklava Aynalar ölçüleri belirlendikten sonra CNC kesim masasında kesimi yapılır. Amaç yapıştırma esnasında oluşacak hataları minimum seviyeye indirmektir. Kesim işleminden sonra ayna kenarları 1,5 bizote yapılarak montaja hazır hale geldiğinde evinizde iki saat içinde montajı ayna silikonu ile gerçekleştirilir.


    Bronz ayna, Füme Ayna ve Naturel ayna gibi birçok ayna cinsini kullanabiliyoruz ve aynaya cnc makinalarında istediğimiz şekli verebiliyoruz yani aşağı yukarı her türlü uygulamayı ve deseni yapabiliyoruz.



    Ayna Modelleri


    Ayna Modelleri


    Ayna Modelleri


    Ayna Modelleri


    Ayna Modelleri


    Ayna Modelleri


    Ayna Modelleri


    Ayna Modelleri


    www.prestijayna.com








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.