Şimdi Ara

AYLIK 1800 TL YE GÜNDE 12 SAAT ÇALIŞIR MISINIZ ? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
5
Favori
26.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara344


    quote:

    Orijinalden alıntı: murat gülen

    Bu hafta başı atamam belli olduğunu ve ayrılacağımı firmaya söylemeye gittim. Saat 8 yerine 9.30 gibi şirkette oldum. Direktör hemen beni çağırdı, başladı yaygaraya, çok disiplinsizmişim, yok bilmem neymişim, aklımı başıma almazsammış yeni bir iş aramak zorunda kalacakmışım!!! Bende dedim gerek yok zaten istifa etmeye geldim dedim. Kızgınlıkla hangi firma o, kötü referans olurum gibi bişeyler söyledi. Bende bilemiyorum referansınız ne kadar etki eder ama sonuçta ayrılıyorum dedim. Yaptığım hiç etik değilmiş, verilen görevleri ve bana yapılan yatırımı yarıda bırakıyor muşum ( biraz önce beni kovmakla tehdit eden kişi bunu söylüyor, güler misin ağlar mısın) hayat boyu başarısız kalırmışım falan filan. Bende başladım bana yapılan bir yatırım ben göremedim, iş görev eğitimi bile verilmedi ilk işe girilirken angarya işlerle boğuştum. Neyse yarım saat benzeri şeylerde sürdü gitti. Sonunda istifamı verdim.

    Bu rezil düzenden kurtuldum için çok mutluyum, inşallah ilerde böyle yerlere hiç yolum düşmez...

    Yöneticilerin çoğunluğu bu kafa yapısına sahip. İşine geldiği gibi çalışanları kullanıp ancak egolarını tatmin eder bu vicdansızlar. Ben gider ayak ağzıma geleni söylerdim müdüre. İyi ki kurtulmuşsunuz. Hangi meslekte atandınız ?

    Hocam elektrik mühendisi olarak atandım. Uzun süren mülakat ve güvenlik araştırması sonucunda oldu.

    Adamın derdini biliyorum, derdi beni kovmak, uzun bir dönemdir bana takıktı zaten. Ben istifa edince şaşırdı, benim hakkımda ki planları bozuldu. O zevkten onu mahrum ettim. mesela son ay benim görev alanımla olmayan bir işten dolayı bana maaş kesme cezası vermişti, ben itiraz ettim düzeldi. Bu kadar takık bana. Takık olmasının sebebi toplantılarda benim onu bir iki kere bozmam. bozma dediysem de söylediği şeyin gerçeğini açıklamak. Esasında kaba konuşuyorum ama malın teki. Maaşı tam emin olmamak üzere 15 bin tl civarı. Evime kapıcı yapmayacağım adam şirketten her ay 15 bin tl tokatlıyor. Patronun akrabası olmasa orada tutunma şansı yok. Biz 3 kuruşa sürünelim, bu adamlar rahat içinde yüzsünler. Zaten fabrikanın yarısı torpille gelen kişiler. Neyse yarım saat sonra kamuya atandığımı anlayınca daha bir tuhaf oldu. Muhtemelen devlet değilde başka bir firmaya geçmiş olsaydım, o firmaya ulaşır beni kötülerdi. 2.500 tl maaştan 4.200 tl maaşa geçiyorum. Ayın 14 ü işbaşı 15 inde maaş alacağım :).
    Akşam saat 19, cumartesi saat 15, yok fazla mesai, yok bilmem ne hepsinin canı cehenneme.




  • murat gülen M kullanıcısına yanıt
    Öyle adamlar ancak akraba, tanıdık torpiliyle öyle işllerde çalışıyor. Milletinde hakkını yiyorlar. O kafa yapısında olanların hepsinin Allah belasını versin. Sizin adınıza sevindim 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.