Şimdi Ara

Ayda en az 240 tl kazanç sağlayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba dogecoin kazmak için
    https://www.gumhash.com/goodboy/register?ref=754879&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    linkinden üye olup uygamayi indirip kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Günlük referans olmasada 20 dogecoin kazıyorsunuz ve para karşılığı var. Şuan borsada bir dogecoin 0.4 tl günde 8tl kazancı var ayda 240tl bunuda binance bittürk paribu gibi cüzdan oluşturup satabilirsiniz.

    Tabiki yatırım yapıp yada referans ekleyerek daha fazla kazanabilirsiniz.

    Biliyorsunuz yakın zamanda elon musk un desteği ile yüzde 800e yakın değer kazandı. Gelecek vadeden bir coindir.

    Hepberaber kazanalım.

    Referens olarak
    https://www.gumhash.com/goodboy/register?ref=754879&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Arkadaşlar refsiz günde 20 dogecoin kasiyorsunuz ayda 600doge yapar. Lakin şunu belirteyim bunu çekebilmeniz için sisteme 500doge yatirim yapmaniz lazim . 1 ay kazın 500 amorti ettiğinizde çeker yatırırsınız. Şunuda belirteyim yatırdığınızı çekemiyorsunuz. Yoksa sistem nasıl kazanacak? Yatirim yaptikca daha çok kazim yapiyorsunuz o yüzden sisteme güvenmeyen arkadaşlar önce 500dogeyi amorti eder oyle yatirim yapar. Ayrica sisteme 3 gün  girmeyen hesaplar siliniyor. Lütfen referans olacaksanız yatırım yapın. Teşekkür ederim







  • Şubat ayından önce kayıt olanlara kazım hızı 270mh/s 20 doge veriyordu, artık 50 mh/s günde 3,7 doge veriyor.

  • Ayda en az 240 tl kazanç sağlayın Ayda en az 240 tl kazanç sağlayın




  • Arkadaşlar ilk olarak günde 20 doge ile ayda 600dogemi biriktirip çekebilmem icin gerekli 500dogemi yatirim yaptim. Sonra kazandigim her 500 dogeyi cekip yatirim icin sisteme ekledim. Maliyetide fazlasiyla kurtardim. Hepsi ekte sormak istediginiz birsey varsa cevaplayayım.
  • 500 doge yatirip neden 300 cektim derseniz doge fiyati artinca maliyeti kurtardim oyüzden : )
  • Arkadaşlar ponzi piramidine girmeyin, zamanınıza (ve yollamak gibi bir zekilik yaparsanız 500 dogenize) yazık. Para kazanmak bu kadar basit bir şey değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: akzidenz

    Arkadaşlar ponzi piramidine girmeyin, zamanınıza (ve yollamak gibi bir zekilik yaparsanız 500 dogenize) yazık. Para kazanmak bu kadar basit bir şey değil.

    Ne yazıkki bu kadar kolay

  • RealOmer kullanıcısına yanıt

    Ayda en az 240 tl kazanç sağlayın Ayda en az 240 tl kazanç sağlayın 

  • daha önce böyle bir şeye girdim.


    900 tl yatırdım ki yatırım sonunda 1800 tl alacaktım. neyse bir şekilde 6 ay sonra 300 tl lik bitcoin gönderdiler ve hesabı sıfırladılar...


    lakin asıl olay şu ki senden para alıp senin adına mining yapacağını iddia eden yerlerin hiçbirine güvenmeyin. güveniyorsanız da paranızı alabilirseniz ne mutlu size. saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 25 Şubat 2021; 15:35:51 >
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Pi ve bee network nasıl? Para talep etmiyorlar
  • Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Pi ve bee network nasıl? Para talep etmiyorlar
  • Midoin 🚀 cep telefonu uygulamasıyla ücretsiz kazanılabilen yeni kripto para üstelik diğerleri gibi sınırsız sayıda değil sadece 26 milyon adet üretildi ve kazandığınız midoinleri anında uygulama içindeki mağazada harcayabilirsiniz başlardan yükleyip yüksek kazanın geç kalmayın

    7/24 Aktif 🔥🔥🔥


    Yüksek Kazanç İçin👇🏻


    👉🏻✅Midoin Network 🚀


    https://midoin.link/Z4Un


    Referans (Davet) Kodu: mereto

  • https://rollercoin.com/?r=klnpe5q2 para yatırmanızza gerek yok çekim yaptım isteyene yardmcı olurum basit oyun oynayarak kazım hızı artıyor

  • srabonn S kullanıcısına yanıt
    Devam mı hocam roller a
  • Merhaba,


    Oyunu yaklaşık olarak 2yıldır aralıklarla oynuyorum. Çok az miktarda zamanında yatırım yaptım ve yaptığım yatırımı geri aldım. Yaklaşık 4-5 aylık aralıklarla sistemi test etmek amacıyla az az çekim yapıyorum. Kazıdığım coinleri oyun içerisinde bırakıyorum ve kampanya zamanlarında miner alıyorum. Bu sayede kazıma gücümü arttırıp zamanla daha fazla coin kazanabiliyorum. Ayrıca coinlerin güncel fiyatları ile oyun içerisindeki reward kısmında yazan değeri sürekli dolara çevirip kıyaslıyorum ve dolar cinsinden en çok getiri yapan coini kazıyorum. Bu sayede maksimum getiri elde edebiliyorum.


    Örneğin son güncelleme öncesine kadar DOGE kazımak çok karlıydı. Güncelleme sonrasında ise BTC ve RLT (rollercoin sitesinin coini sadece sitede geçerli) kazımak çok karlı. Bunu takip ederek gücümü en karlı koine aktarıyorum. Çok büyük beklentileriniz yoksa örneğin benim gibi Binance komisyon param çıksın ve ilerde belki RLT dolaşıma girer (bir yerlerde listelenir) diyerek birikim yapıyorsanız faydalı sitedir.


    Altta referanslı linkimden üye olursanız, memnun olurum. Ayrıca bazı görselleri bilgi amaçlı altta bırakıyorum. Sorusu olan yazabilir.


    https://rollercoin.com/?r=jurb26au


    Şu andaki oyun ekranımın görüntüsü, ağırlıklı olarak bu dönemde RLT kasıyorum. Çünkü blok ödülü 30 RLT yani 30 USD. 10dk'da benim kazıma kuvveti 0.001217 RLT şu anda. bu genel gücümün %70'idir. Hesabı size bırakıyorum. Dediğim gibi çok yüksek beklentiniz olmamalı. Elbette ben yüksek yatırım yaparım çok makine alırım diyenler için bu söylediklerim geçerli değil. Ben kendi bütçeme göre bir miktar yatırdım ancak daha sonra aldığım tüm makineleri sadece oyundan kazandıklarımla aldım.


    Ayda en az 240 tl kazanç sağlayın




    Güncel oyun ve makine kuvvetlerim alttadır.


    Ayda en az 240 tl kazanç sağlayın



    Referans linki: https://rollercoin.com/?r=jurb26au


    Boş vakitlerini değerlendirmek isteyenlere faydalıdır. Oyunlar gayet basit ve anlaşılır.


    Selamlar...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.