Şimdi Ara

Aycell de gprs artık ucretli :(((((( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AYCELL GPRS TARİFESİ

    Normal telefon bağlantısı olmayan her yerden Aycell’in tüm Türkiye’ye sunmuş olduğu GPRS servisi ile internete çok hızlı ve çok ucuz bağlanma fırsatını yakalayabilirsiniz. GPRS 1 KByte data ücreti 01.05.2003 tarihinden itibaren KDV dahil 950 TL ‘dir.

    5 MB data kullanımı yaptığınız zaman 4.864.000 TL ödeme yaparsınız.

    İÇERİK DATA MİKTARI ÜCRET
    E-Mail 3,5 KByte 3.325 TL.
    Word sayfası 24 KByte 22.800 TL.
    WAP Sitesine Bağlanmak 1 KByte 950 TL.
    Wap Uygulaması 10 KByte 9.500 TL.
    WEB sayfası 50 KByte 47.500 TL.


    1 MB = 1024 KByte


    töbe töbee neymiş efenim internete çok hızlı ve çok ucuz bağlanma fırsatını yakalayabilirmişiz, öyle bir fırsat yokki yakalayalım allahallaaaaa.... bu adamların asgari ücretten haberi yok galiba.. e olcak tabi devlet baba çaykaşıgı ile vercek, koca kazan tencere ile geri alcek. örnekler etrafımızda çooookk...
    Mobidik kardeş gprs.4t.com gibi sayfadan bir tanede aycell için (hatta tüm operatörler) yapmak gerek, girdikçe nete göndeririz. yukarıdaki arkadaşın gönderdiği mail iyi bir örnek.




  • Arkadaşlar zaten telsim yavaş bide siz yavaşlatmayın yaw.. Geçmeyin telsime boşverin..:))).ula böyle gülüyom ama bakalım telsim de bişeyler yapacakmı...
  • adamların niye abone olur olmaz hemen fatura kestikleri belli oldu
  • ulan...
    alacaktım bu ara hat mat.. neyse 25milyon ödemedim açtırmal için "kurtardım paçayı" !!
    telefona gelcek yine 30-40milyon internet parası..
    üfff beee
  • durup dururken internet neyimizeydi aynen 350 milyonluk yatırım yaptım sonrada 2 gün önce aycell hattı aldım daha açılmadan ücretliye geçmiş telekoma yine dua attim nolsun.
  • Telekomdan daha ne beklenebilirki? daha ilk faturayı bile yatırmadım yapılırmı uleaaaann yapılırmı bize !!!!!
  • aycell'de birseylerin olacagi kesindi zaten. Son 2 haftadir GPRS'in 12 saatten fazla kesilmesi,Hattan düşmelerin artması ve akşam ve gece GPRS açık bırakılmıyordu. Bukadari bile yetti. O zevki bize tattırdılar 12 gün sonra Doru Telsime :)
    Oda Nisanda ÜCRETLI yapacak diyorlardi Bakalım 2.5 bucuk senedir Tarifesinde oynamayan TELSIM NE YAPACAK.
  • flyho, soyleyince hatiladim telsimde tarifelerimiz sabit kalacak sadece enflasyon oraninda artacak gibi bisey yok muydu yoksa ben mi yanlis hatirliyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by geyes</i>
    <br />arkadaşlar diğer forumlarada yayılalım mesela kurtadam.com daki forumlar en büyüklerden birisi bende açmıyor sayfayı orda webmaster bölümündekilere söyleyelim sitelerinden desteklesinler genel bölümünede açalım konu herkes mail atsın abdde bunun 3-4 katı hıza alıyorlar bu parayı biz yarım saatte kesilen bağlantıya paramı vercez ya [:(!]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    millet kim daha uzun sure online kalabildicilik oynamadigi zaman, ya da kim daha buyuk dosya cekebiliyo ahahuhuh anuna goyum klip cektim gprs le demedigi zaman, burda da abd deki gprs kadar hizli olmus olacak efendim.

    yani kullanici sayisi seyreltilmis olunacak bu ucretlendirmeyle, boylece kalite artacak.oyle yarim saatte bir kesilmeyecek v.s. v.s.




  • cezve Aycell ücretliye gectikten sonra TELSIM de gecmezmi abi?
    Bırak enflasyonu falan. Yalan öyle şeyler. Umudumuz telsim mi artık?
  • Abi Telsimin ilk Ay Faturası kaç para geliyo.....?
  • 40milyon diye duydum ama yalan olabilir.
    allahtan benim hattım var. Ohh be.
  • benim tahminim telsimin su durumda sabit ucreti devam ettirecegidir. Cunki Telsimin ensesinde baski yapacak kimse yok sebekeyi istedigi kadar sisirebilir. Zaten daha once musteri sayisini sisirmek icin daha ilginc kampanyalar yapmadilar mi(gece telsim ici konusma bedava gibi.) Simdi kendiliginden bi kampanya olustu. oluk oluk telsime akacak bi suru insan varken telsiminde turkcell ve aycell gibi bayt basina ucretlendirme yaparak bu kadar musteri firsatini geri tepmesi uzan felsefesine aykiri :))
    Suda var eger telsim sabit ucret tarifesine devam eder, binlerce dial-up kullanicisindan da gprs e daha yogun bi ilgi olursa diger operatorlerin de (ozellikle turkcellin) pazar paylarini kaybetmeyi goze alamayarak benzer bi sabit ucret tarifesine gecmesi muhtemel.
    Tabii bunlar sadece kendi fikirlerim. Bunlari soylerken herhangi bir kaynaga dayanmiyorum. Bizim guzel memleketimizde olaylari onceden dogru tahmin etmek imkanisiz bakarsin yarin telsimde birakir sabit ucreti, bakarsin turkcell sabite gecer..




  • <font size='3'><b>CEM UZAN BAŞBAKAN,CEM UZAN BAŞBAKAN... YALAAA YALAAA </b></font id='size3'>


    abi Doru söylüyosun.Cem Uzan Kesin bizi düşünüyordur.Yazık Bunlara AYCELL CILER SIMDI BIZE GECECEK DIYE BIZI BEKLIYODUR.

    AYCELL YUHHHHHHHHHHH AYCELLE YUHHHHH (iki güne öncesine kadar tabii Yuhlarmıydık...)
  • <font size='3'><b>CEM UZAN BAŞBAKAN,CEM UZAN BAŞBAKAN... YALAAA YALAAA :))</b></font id='size3'>


    abi Doru söylüyosun.Cem Uzan Kesin bizi düşünüyordur.Yazık Bunlara AYCELL CILER SIMDI BIZE GECECEK DIYE BIZI BEKLIYODUR.

    AYCELL YUHHHHHHHHHHH AYCELLE YUHHHHH (iki güne öncesine kadar tabii Yuhlarmıydık...)
  • arladaslar ben dial up kullanıyodum ve su gunlerde gprs e gecmeyi dusunuyodum ama ben bahtsız bi bedevi oldugum için herkese patladı sanırım[evlol]

    mobidik sana kesinlikle katılıyorum turkcell yapsın babalar gibi kullanalım nedir aycell telsim hikaye...

    ilk göz agrımız her ne kadar soksada turkcell baskadır
  • telsim'in sabit ücreti bitirmesi için en az 7-8 ay daha lazım. alt yapı çalışmaları henüz tamamlanmış değil. isteseler bile fatura kesemezler.
    ayrıca; bir arkadaşın yukarda bahsetmiş olduğu gibi "şu klibi çektim, bu kadar download yaptım, x saat bağlı kaldım" hezeyanından vazgeçebilenler olursa, diğerleri adam gibi bir hızla bağlanır internete.

    ha benim kişisel yorumlarımı merak edenler, gprs'e özgürlük topiğini okurlar. orada yeterince yazdım, bir de buraya yazmayayım. mobil internet'in bokunu çıkaranlara lanet olsun diyorum sadece.
  • arkadaşalar bence de GPRS in suyunu çıkarmamak lazım bence herkes sadece sörf yapmak için aradığını bulmak ve uzun süre daha ucuza bağlı kalmak için tercih etmeli GPRSi.Zaten saatte bi tane mp3 indirsen nolur indirmesen ne olur korsanda full albümler 1 MİLYONA satılıyo bi şarkı için kendinizi niye saatlerce kasıyosunuz.LÜTFEN gprs nin suyunu çıkarmayın!!!
    ayrıca mail kampanyasına destek verin!!!
  • Eğer turkcell de geçerse aylık sabit ücrete piyasa iyice kızışır ve aycell çok müşteri kaybeder. salaklar bunların kafaları basmıyor bu işe bırakıp gitsinler bunlara işletmeci demeye bin şahit ister.
  • bende tam gprs e geçcektim olmadı şimdi ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.