Şimdi Ara

AY YILDIZ TURKISH TEAM - [MW3 KLAN] - [PS3] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
0
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugraltu

    9 dedik 3 kişi açığız?

    Beyler cidden gelecek yok mu? Diğer takım yendi kabul edecek o olacak
  • Kapattım beyler, yarım saat oldu artık.
  • aynen bu ne ya çek takımı turnuvadan ege altından kalkamayacagın işlere bulaşma
  • ben kulüpten ayrılıyorum bu kulüpte bir ciddiyet yok ilk maçımızda yenik sayıldık 2 arkadasıma tessekkür ediyorum benim gibi bu konuyu ciddiye aldıkları için yine beraber oynarız sorun değil hoşçakalın..
  • Katılıyorum. Eğer denk gelirsek beraber oynarız, onun haricinde BO2 'ye kadar klan bulmayacağım kendime.

    Kusura bakmayın, iyi oyunlar dilerim.
  • Tamam arkadaşlar görüşmek üzere siz bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

    ben kulüpten ayrılıyorum bu kulüpte bir ciddiyet yok ilk maçımızda yenik sayıldık 2 arkadasıma tessekkür ediyorum benim gibi bu konuyu ciddiye aldıkları için yine beraber oynarız sorun değil hoşçakalın..

    tamam gö1üşmek ozere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn ID: dhiozy312 headset im var
  • Ben takımın dağılmasını istemiyordum ilk kadroyla devam etmek istiyodum ama çoktan giden gitti takım toplansada eskisi gibi olmıycak.Eğer egecan batman ve bugraltu dışında herkes ciddi olsaydı takım dağılmazdı.Egecan kusura bakma bu takımla açık açık söylüyorum hiç bi bok olmaz herkes ii oynayamasada ciddi olması lazımdı .Ben takımdan ayrılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egecan23


    quote:

    Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

    ben kulüpten ayrılıyorum bu kulüpte bir ciddiyet yok ilk maçımızda yenik sayıldık 2 arkadasıma tessekkür ediyorum benim gibi bu konuyu ciddiye aldıkları için yine beraber oynarız sorun değil hoşçakalın..

    tamam gö1üşmek ozere.

    Egecan arkadaslarin cogu hakli bence burada. Organizasyonlasmada cok buyuk problemler yasandi. Gereksiz tartismalarda oldu ara ara. Bu arada Cumartesi'yi heyecanla bekleyip, kimse gelmeyince hayal kirikligina ugrayan arkadaslar var. Bundan 3-4 gun once gelemeyecegimi butun arkadaslara bildirmistim ve gelemedim. Gelemdigim taktirde 3 gun boyunca forumu hep takip ettim. Boyle bir ise giristiysen biraz fedakarlik yapman lazim. Dialoglarin biraz daha iyi olmasi gerekiyor. Herkesi memnun edemessin ama bu forumda da huzuru saglayabilirdin. Ama yinede bu kirginligi giderebiliriz. Sende sakinca gormezsen ben daha cok arkadas ve organizasyonu daha iyi bir sekilde yonetecegimiz ayri bir baslik acacagim. Sende benim listedeki arkadasimsin ve bu forumdaki, ps3'deki herkes benim oyun arkadasim. Ogleye dogru iyi bir organizasyonla oyunlarimizi keyifle oynayacagimiz yeni bir konu acacagim. Ilk ekleyecegimde yine Egecan olacak.. Yeni klan da gorusmek uzere..


    YENI CLAN EKLENMISTIR

    http://forum.donanimhaber.com/m_65594512/mpage_1/f_/key_//tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddenbreath -- 9 Eylül 2012; 4:12:13 >




  • Beyler Dün Gelemedim Sebebini Yazıcam Çok Sinirliyim Şimdiden Özür Diliyorum Hepinizden.

    2 Gün Önce TT Elemanları Evin Önünü Kazdılar.Kazarken Elektrik Kablosuna Zarar Verdikleri İçin Elektrik 2 Gün Gelmedi.Maçada Gelemedim.Hepsiyle Kavga Ettim Adamlar Gene Basıp Gittiler.Elektrik İdaresinden Geldiler.Biz Bişey Yapamayız Deyip Gittiler.Kendimiz Yeri Kazdırıp Kablo Çekmek Zorunda Kaldık.Böyle Bişey İlk Defa Gördüm.Adamlar 2 gün Önce Kazdılar Resmen Afedersiniz Kabloya Tecavüz Ettiler Sonra Basıp Gittiler.Resmen Delirdim Anlamıyorum Neden bu hafta oldu ki bu




    Herkezden Özür Diliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viserion -- 9 Eylül 2012; 7:26:07 >




  • Beyler dün Ben, TNTBatman ve bugraltu bekledik durduk. Keşke kim gelmeyecekse önceden foruma yazsaydı. Batman ve bugraltu'nun asıl kızdıkları nokta kimseden ses çıkmamasıydı. Ama bence asıl problem gelememek veya önceden bildirmemek değildi, daha tam anlamıyla ardarda 10-20 gün maç yapmadan turnuvaya katılmamız oldu. Kimisi tatile çıktı, kimisinin başka bahanesi oldu takım toplanamadı ve buna rağmen turnuvaya katıldık tabii ki karşı takım da anlayışsız olunca direk hükmen çektiler. Şu ana kadar olan oldu, bundan sonra artık yeni bir oluşum yaratıp hem yeni katılımlarla hem de biraz daha yeni bir yüzle klanı yenilemek. Ancak yine önceden olduğu gibi daha birbirimize alışmadan klan turnuvası yapmak, headset'leri açmadan ya da şarj etmeden maça girmek, headset'ten konuşmamak, maç saatleri her gün birbirinden farklı saatlerde yapmaya başlarsak yine aynı şeyler yaşanır. Bu klan mevzusu sadece MW3 ile sınırlı değil BO2'de de devam ettiririz diyerek kurduk. Belirli bir arkadaş ortamı olsun, beraber eğlenelim diye klanı kurduk. Her akşam mutlaka maç yapalım diyerek zorlamanın da alemi yok 2 yedek alınır klana birileri gelemedi mi sebebe bile gerek yok yedek çağrılır, 3 kere ardarda gelmedi mi yedek as, as yedek olur, bu kadar basit ama hiç haber dahi vermeden gelmediğinde direk yedek olur, tekrarında klandan çıkarılır. Kimse kimseyi kırmadan zorlayıcı kurallar koymadan güzel güzel oyunumuzu oynayalım.




  • Beyler bence hiddenbreathin verdiği linkdeki klana katılalım yeni bir başlangıç yapalım en aktif olacaklar oraya gelsin gerisinde zaten adam toplarız. yeni klana doğru,akılda kalıcak,katılmamazlıkları vb. olayları önliyecek kurallar koyarak yeni bir bAşlangıç yapalım bence...sizi bilmem ama ben o takımda olurum şahsen.hem Yaşanan tatsız olayları unutup yeni bir başlangıç yapma şansı bu bidaha klan bulmak çok zor..BEN ÖZELLİKLE EGECANIN BATMANIN BUGRALTUNUN GELMESİNİ İSTERİM.VARSA BAŞKA ONLAR GİBİ CİDDİ,AKTİF OLANLAER GELSİN
  • Klan Bulmak Zor Geçmişimizdeki Olayları Kapatıp Son Kez Şansımızı Deniyelim Bence.
  • ARKADAŞLAR YAPTIKLARIMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM. ALTINDAN KALKAMAYACAĞIM İŞE BULAŞMAMAM LAZIIMDI FAKAT OLDU BİR KERE. GERÇEKTN KİMİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM. ARTIK YENİ BİR SAYFA AÇIP HİDDENBRATH ARKADAŞIMIZIN AÇTIĞI KLANDA FAALİYETLERİ DEVAM EDİLECEKTİR. ORAYA BEKLERİZ. İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEEKÜRLER.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egecan23

    ARKADAŞLAR YAPTIKLARIMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM. ALTINDAN KALKAMAYACAĞIM İŞE BULAŞMAMAM LAZIIMDI FAKAT OLDU BİR KERE. GERÇEKTN KİMİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM. ARTIK YENİ BİR SAYFA AÇIP HİDDENBRATH ARKADAŞIMIZIN AÇTIĞI KLANDA FAALİYETLERİ DEVAM EDİLECEKTİR. ORAYA BEKLERİZ. İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEEKÜRLER.

    Klanı Kimin Açtığı Önemli Değil Birlikte Bişeyleri Başralım Yeter Sende Kendini Üzme Bu Kadar Adamı sen topladın buraya




  • Clan dagildi yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cRyoFeaR234

    Clan dagildi yani

    YENI CLAN EKLENMISTIR

    http://forum.donanimhaber.com/m_65594512/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solozoma71

    Psn ID: dhiozy312 headset im var

    Öbür konuya gelebilirsin, arkadaşı da tanıyorum ve kefilim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.