Şimdi Ara

Axess'e Özel Boyner.com.tr'de 100 TL indirim! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
8
Favori
12.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de dönüş bekliyorum.
  • sikayetvar a dun yazdım. bes dakika önce boyner resmen nokta atışı yapti kapatti. sikayetvar'a cevap yazmışlar aradik ulasamadik diye koskoca büyük boyner verecek cevabi olmayınca düştüğü hale bak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni 1 saat önce aradılar.Altlimitsiz 100 tl çek kodu verdi.1 yıl süre ile geçerliymiş.Tek bir ürün için geçerli dedi.Yani sepete örneğin 110 tl lik ürün attın.100 tl çeki kullanıp 10 tl ödersin dedi.Sepete birden fazla ürün atarsan en pahalı ürün için kullanırsın dedi.Bu kısmı tam anlamadım açıkcası.Bir de indirimli ürünlerde geçerlimi değilmi sormayı unuttum.Sanırım geçerlidir.Sıkıntı olursa arayan kişinin adı ve tel nosu bende kayıt ettim.Direk ararım kendisini.Zaten o da sıkıntı olursa ara abi dedi.
  • Bana siparişin iptali ile ilgili bildirim maili atmışlardı geçen Cuma, siparişinizi tedarik edemedik özür dileriz diye, şablon mail anlayacağınız. Boyner müşteri hizmetlerine ilettim maili, altına da aşağıdaki metni ekledim.



    quote:

    Merhaba,



    Söz konusu iptal işlemi, alışveriş toplam tutarını 300 tl altına düşürdüğünden, yararlanmış olduğum AXESS 300 tl ve üzeri alışverişlerde 100 tl ekstre indirimi kampanyası kapsamında ekstreme yansıtılmış olan 100 tl indirimin geri alınmasına neden olacaktır (bu durum kampanya koşulları içerisinde "Kazanılan indirimler ekstrenize yansıtılacaktır. İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir." şeklinde belirtilmiştir.).



    İptal işlemi ile ilgili Boyner müşteri hizmetleri tarafından 2 defa arandım ve iptal işlemi yerine tarafıma ürün tutarı kadar çek tanımlanmasını ve tedarik edilemeyen ürün yerine başka bir ürün almak istediğimi bildirdim. İptal işlemi yapılacaksa da mağduriyetimin giderilmesi adına geri alınacak indirim bedeli kadar alt limitsiz hediye çeki talep ettiğimi söyledim. Bunun dışında bir iptal işlemini kabul etmediğimi de defaatle belirttim.



    Yapılan işlem alışveriş koşullarını rızam dışında aleyhime sonuçlanacak şekilde değiştirmiştir. (229 tl'ye 5 parça ürün yerine 260 tl'ye 4 parça ürün almış oldum - iptal edilen ürünle birlikte toplam 100 tl'lik fark oluşmakta). Aldığım ürünlerin 4 tanesini peyderpey gönderdiniz ve ben bir adedini böyle bir durum olacağını düşünmediğimden (ki düşünmek zorunda da değilim...) hediye ettim. Etmeseydim mağazalarınızdan bir daha asla alışveriş yapmamak üzere aldıklarımın tamamını iade ederdim.



    Yukarıda bahsettiğim gibi konu sadece tedarik edilemeyen ürünle ilgili bir iptal ve iade işlemi değildir. Tarafımı zarara uğratacak şekilde adeta kurgulanmış gibi duran haksız bir uygulama söz konusudur. Yıllardır güvendiğim BOYNER markasına yakışmayan bu uygulama konusunda geri adım atılmazsa maalesef hukukî yollara başvurmak zorunda kalacağım.




    Geri dönüş olmadı hala.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRaNZ FeRDiNaND -- 31 Temmuz 2018; 23:55:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: magnnm

    Bu mesaj silindi.
    Benim çek dün tarafıma iletildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan1964

    Benim çek dün tarafıma iletildi.

    Alıntıları Göster
    Kodu arayıp mı söylediler hocam yoksa mail yoluyla mı? Veya direk hesaba tanımladılar mı?
  • Cep te telefonundan aradılar.Kodu telefonda söyledi ben de yazdım bir yere.Ancak hesaba tanımlama yapamadım.Alt yapı çalışması varmış herhalde ondan olmuyormuş ya da ben yapamadım.Ya da alışveriş sırasında kodu girince mi aktif olacak acaba.Sorun olursa ararsın dediler.Birkaç üstte detaylı yazmıştım aslında.
  • Arkadaşlar bu tanımlanan kuponlar hesabım kısmında ne olarak görünüyor?Yüklenen arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirler mi?Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.