Şimdi Ara

Avukatlar yada bilgi sahipleri bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Sormak istediğim küçük bir kardeşimiz var. Adı Eren, Eren lösemi ve şuanda İstanbul Vakıf Gureba Hastanesinde tedavi görüyor. Hastane ve tedavi masrafları Erenin ailesini çok zorluyor, facebook da Eren için ihtiyacı olan AB(+) kanın bulunması için bir grup ve etkinlik oluşturmuştuk. Bu grup ve etkinlik sayesinde Eren kardeşimizin şimdilik kan ihtiyacını giderdik. ( Tabi ilerleyen zamanlarda yine ihtiyacı olacaktır) Eren kardeşimiz sadece abilerinden kan alabiliyor bunun nedeni trombosit oranların kadınlara kıyasla erkeklerde daha yüksek olması. Trombosit ise kan pıhtılaşmasında görev alan hücre parçacıkları, çok şükür şuan bunları atlattık. Bu uğraşlar içindeyken bu masraflı süreçte aileye destek olabilme adına bir maddi yardım kampanyası düzenlemek istedik bir miktar topladık ve yardım etmek isteyenlerin ulaşabilmesi için ailenin banka hesap numarasını ve IBAN numarasını sayfalarımızda yayınladık. Yanlız bugün bir arkadaş yaptığımız yardım kampanyasının yasal olmadığını bu şekilde yapmaya devam edersek suç işlemiş olacağımızı söyledi. Bu işin aslı nedir? Yardım kampanyasını yasal olarak organize edebilmek için ne yapmamız gerekiyor ?
    Yardım için teşekkürler.

    Etkinliğimiz: Küçük EREN'e kan lazım







  • Yok mu bu işlerden anlayan birisi ? herhangi bir para yardımı yada benzeri bir destek istemiyorum. sadece bu konuyu yasal olarak nasıl yapabileceğimizi biran önce öğrenmek istiyoruz ailenin durumu gerçekten perişan..
  • evet öyle hadi yardım topluyoruz diye yapınca yasal olmuyor, belli makamlara haber verilmeli bazı şeyler belgelenmeli diye biliyorum.
  • Bunu yapabilmek için valilikten izin gerekiyor ancak dernek ya da vakıf olmanız gerekmekte.Daha sonra da bankalara gidip yardım kampanyası adı altında hesap açmanız gerekmekte.
  • teşekkürler arkadaşlar bu bilgiler yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.