Şimdi Ara

avukat arkadaşlar bir zahmet bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba konuma girmek istiyorum hemen;
    vodafone vınn hattı kullanıyordum yurtdışına çıktım vınn burda kaldı sonra kullanmadım hani bilirsiniz hattı sözleşmeli olup her ay sabit ücret ödenen cinsten bir aletti(sanırım vodem mi ne deniliyordu?). sonra vodafone 2 fatura ödenmediği için hattı otomatik olarak durdurup sözleşmeyi iptal etmiş. banada cayma bedeli olarak 200 lira gibi bir fatura yansıtmışlar.
    buraya kadar herşeyi kabullendim ve yaklaşık 7 ay önce bütün kalan faturaları cayma bedellerini ödeyip hattı kapatın dedim. hat kapanmıştır diye tahmin ederken oda ne?
    bir numaradan mesaj............ nolu hattınıza ait yasal takip süreci başlatılmıştır? hemen avukatlık bürosunu aradım ben hattımı kapattığımı böyle bir olayın olamayacağını söyledim. tekrar vodafone ile görüştüm sonra tekrar sonra tekrar... bana yine bir fatura çıkmış durumu izah ettim ve bana verdikleri banka hesabına 20 tl yatırdığımda tüm sorunların ortadan kalkacağını söylediler. lanet olsun diyip sırf uğraşmamak adına verdikleri hesaba 20 tl yatırıp aynı zamanda dekontunu mail yoluyla gönderdim. tam herşey halledildi derken dün evime gelen icra kağıdı ile sarsıldım...
    eve icralık olmuşum ve konuştuğum avukatlık bürosu benden tekrar dan 220 tl avukatlık parası talep edip bunu öderseniz dosyanız kapanır diyor. vadofoneyi aradığımda ise siz olayda haklı bulunmuşsunuz deniliyor. Maddi anlamda değil ama manevi anlamdan eve gelen icra kağıdı ile sarsıldım. bunca yıllık ticari yaşantımda tek bir tane bile borcum olmayıp herşey güzel giderken evime icra kağıdı geldi ve nerden geldiğini bilmediğim için(evde yokken muhtarlığa gitmeniz için bırakılan tebligat kağıdından bahsediyorum) gece uyku uyuyamadım .

    şimdi sorum şu?

    vodafone karşı gerçek anlamda(benim düşüncem 100 bin tl gibi rakamlar) hem maddi hemde manevi tazminat davası açsam bunun hukuk adında yeri nedir? sizce mantıklı bir iş mi yapmış olurum?

    cevap veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.







  • turbo sandım değilmiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.