Şimdi Ara

avrupalıdan bize kıyak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cenevre Çağrısı Örgütü, Kandil'de PKK ile imzaladığı 'mayın anlaşması'nı Avrupa'nın göbeğinde Kongra-Gel ile tekrarladı.

    BM destekli Cenevre Çağrısı Örgütü'nün başkanı Reusse-Decrey ile Kongra-Gel Başkanı Zübeyir Aydar, 19 Temmuz'da Avrupa'nın göbeğinde 'anti-personel mayın kullanılmaması' yönünde imzayı attı. Törene' Cenevre Kantonu Hükümeti adına katılan Claude Bonard "Gurur duyuyorum" dedi.

    Avrupa'nın göbeğinde PKK ile mayın anlaşması

    Birleşmiş Milletler'in desteklediği Cenevre Çağrısı Örgütü PKK ile Kuzey Irak'ta "anti-personel mayın" kullanılmaması yönünde yaptığı anlaşmayı bu kez örgütün siyasi kanadı olarak gösterdiği Kongra-Gel'le yaptı. Anlaşma Cenevre Çağrısı Örgütü Başkanı Elisabeth Reusse-Decrey ile bölücü örgütün siyasi kanadı olarak gösterdiği Kongra Gel Genel Başkanı Zübeyir Aydar arasında 19 Temmuz günü Cenevre'de imzalandı. Anlaşmaya İsviçre Cenevre Kantonu Hükümeti adına Cenevre Devlet Başkanlığı Genel Sekreteri ve Başkan Yardımcısı (Vice Chancelier-Şansölye
    Yardımcısı) Claude Bonard da imza attı. Decrey "İmza için beş yıldır çaba harcıyoruz" dedi. PKK'nın mayınlara karşı yaptığı çalışmalardan etkilendiklerini söyleyen Decrey örgütün Güneydoğu'da son yıllarda yaygın olarak kullanarak onlarca askerin şehit ettiği uzaktan kumandalı mayınların anlaşmanın kapsamı dışında olduğunu söyledi.

    Zülfikar ALİ AYDIN-İSTANBUL/MERKEZ

    http://www.sabah.com.tr/gnd113.html







  • Korkunç bir haber
  • Ekşisözlükten öğrendiğim kadarıyla Zübeir Aydar zamanında "shp'den milletvekili seçilen, ve tbmm'de yemin eden kişiymiş".Şimdi ise pkk teror orgutu'nun siyasi kanadinin ba$kaniymış.Neydiyi belirsiz şerefsiz dönme yaratık.Allah belanı verir inşallah
  • Soysuz topluluğu avrupa.Birgün tüm avrupa Türk ırkının gücünü yeniden görecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.