Şimdi Ara

avrupadan telefon nasıl getirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir yakınım ekim ayında almanyaya gidip gelecek ve ben de bir galaxy s3 aldırmak istiyorum kendisine. ancak bana çıkacak masrafları bilmiyorum,pasaport kaydı için 100 tl gidecek türkiyede,peki avrupada cihazların sim kilidi var mı? uçakla gelirken valize atsa bir problem çıkarırlar mı? vergilere çok para gider mi? kısacası almanyadan s3 almak mantıklı mı yoksa türkiyedekiyle aynı fiyata mı mal olur bana? tecrübeli arkadaşlar adım adım izleyeceğim yolu,dikkat etmem gereken noktaları söylerse ve sorularımı cevaplarsa çok sevinirim.



  • Abim bu yaz tayland'a tatile gitmişti gelirken apple macbook pro ve apple ıphone 4s almıştı. Gümrükte bir problem olmuyor geçirmek için maksimum 2 ürün almanız gerekiyor ödediği vergide 100-200 tl gibi bir şeydi sanırım Sim kilidi derken pek bir şey anlamadım türkiyede kullandığınız zaman telefonun kilitlenmesini kast ediyor iseniz pasaporta işlendiği için öyle bir durum olmuyor.
  • yani türkiyeden daha ucuza geliyor vergileriyle birlikte sonuç olarak değil mi? sim kilidi dediğim olay da factory unlock olarak geçiyor,sadece belirli hatlarla kullanılabilen sim türü oluyor ya bazı telefonlarda o işte
  • arkadaşlar haftaya yunanistana gideceğim acaba çok bir fiyat farkı olur mu sizce? uçakla gidip geleceğim,valize atsam telefonu fark ettirmeden geçirmem mümkün mü? telefonu getirince burada sadece pasaport kaydı yaptırcam,başka bir aşama yok değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.