Şimdi Ara

Avrupada Türk takımı destekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medyadaki durumun aksine herkes demeyeyim ama çoğunluk avrupada Türk takımını destekler.Yenildiğinde falan sataşmak için dalga geçmeler olur orası ayrı.İnsan sevdiğine sataşır.Hepimiz birbirimizin yüzüne bakıyoruz günlük hayatta.Yani demek istediğim bir insan ekran başına geçip de şu Braga Fenerbahçe'yi bir yense diye izlemez maçı.Yani ben öyle değilim en azından.Zaten bu olayın bir yararı da yok sana.Kendi takımına yararı olsa anlarım.Rakibin avrupadan elendiğinde kulvar sayısı azalmış oluyor.Bu senin dezavantajına oluyor.Umarım tüm Türk takımları sonuna kadar gider.Ülke puanı artar.Tabi Uefa ne kadar izin verirse.

    Fenerbahçe bugün Feyenoord'a elenirse de dalga geçenler olacaktır baya.Sosyal medyadaki bu durum diğer taraftarları ateşliyor.Sen bu hakem hatası yapılırken nerdeydin falan tarzı cümlelerle milattan önceye kadar gidiyoruz.Umarım bugün Osmanlı ve Fenerbahçe gruptan çıkar.1. çıkmaları daha da iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gerçek hayatta zaten böyle kişiler ender karşımıza çıkıyor. Herkesin rakip takımdan ya arkadaşı ya akrabası var. Kimse gelip böyle karaktersizlik yapmıyor.

    Böyle sosyal medyada forumda felan laf söyleyenler asosyal insanlar genelde. Hayatlarında övünecek ya da sevinecek bir şey olmadığı için körü körüne fanatiklik yapıyorlar.
  • Desteklemem, umrumda da değil. Gereksiz yere duyarlılık kasmanın da alemi yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklememde kösteklememde, fakat sanal alemdeki troll futbol otoriterleriyle de dalga geçmek güzel oluyor. Biz kaybedincede alaya alınıyoruz. Nasıl onları takmıyorsam sanal alemi sizde kafanıza takmayınız. Zira ofiste arkadaşlarla konuştuğum futbolla burada troll bebelere yazdığım arasında tabiki de dünyalar kadar fark var. Birçok kişi içinde aynıdır bu durum diye tahmin ediyorum.
  • Kazaninca uzulmem veya sevinmem, kaybedince dalga gecilecek durum varsa gecerim

    Bence toplumun cogunlugu bu sekilde dusunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.