Şimdi Ara

AVRUPA YAKASI SERVİSLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili Toyotacılar,
    İstanbul Avrupa yakası servisleri (Derindere, Tarabya, Ortaköy, Sonkar ve Maksi) hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drreha -- 25 Aralık 2006; 7:52:33 >



  • Sayın Arkadaşlar,
    Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ederim.
  • tarabya ve derindere en iyileri, tarabya yıllardır serviste türkiye bazında ilk 3 e girer
  • Derindere'den oldukça memnunum..
  • SONKAR=5*
    eski arabam Corolla varken surekli Sonkar'a goturdum ,cok memnundum.Araca yapılan bakımın yanında ,müşteriye gösterilen ilgi ve alaka çok güzel ,şu anda Astra'm var hala Sonkar'a gider oradaki arkadaşlarla (teknik servis elemanları ve müşteri temsilcileri) oturup muhabbet eder,çaylarını içerim.Beni ihanetle suçlarlar Hiçbir sıkıntı yaşamadım , bakım ve kontroller son derece itinalı ve özenli yapılıyor.
    DERINDERE
    Amcamlarda Corona var, 15 yıldır Derindere'ye gotururler arabayı bakım için.. Bir keresinde aracı servise goturduklerinde aracın deri vites topuzunun sokulup yerine plastik takdıklarını soylemişti.Şikayette bulunup başka bir deri topuz takılmıştı.(aractan sokulen orjinal deri topuzu bulamadılar)Yani bu farkedilen ,motordan parça sökülüp takılsa nasıl haberimiz olacak??Ki diğer forumda arkadaşın karbüratoru sokmusler(başka bir serviste)Demekki böyle şeyler olabiliryor ve yapılıyor.Güvenmek lazım servise ben Sonkarr'a güveniyorum bu konuda,Derindere 'de başımıza gelen olay sebebiyle itimat edemiyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: drreha

    Sevgili Toyotacılar,
    İstanbul Avrupa yakası servisleri (Derindere, Tarabya, Ortaköy, Sonkar ve Maksi) hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum.



    Çobançeşme Sonkar hepinize tavsiyem....Her zaman cok kalabalık... Bir giden bir daha ayrılmıyor...Sordugun her sorunun açık açık cevabını alıyorsun... Yalan dolan yok...Dedikleri saatte arabayı veriyorlar....En önemlisi o....Müşteriye saygı.....Ben memnunum..... Sordunuz yazdım....Saygılarımla...




  • Silivri Maxiye giden varmıııııı?
  • Bende toyotanın Derindere ve Ortaköy servislerine gittim.

    Derindere: Aracı servise soktum. Herşey çok güzeldi. Parasını ödedim. Ondan sonra bir soru sormak istedim. 35 dakika 2 kişinin peşinden dolandım bir sorume cevap vermediler. Sorduğum soru: Arabanın bakımının ardından kağıtta yazan şeylerin ne anlama geldiğiydi. Orda yazıyor ya dediler. Ben otomotivcimiyim nerden anliim travers aks vs ne demek. gerçektende bilgim yok. O ona o ona gönderdi. En sonunda üfleyip püflemeye başladılar. Bende söylenerek çıktım oradan.

    Ortaköy: Aracımı genel bakıma soktum. İlgi alaka çok güzel. Hatta arasıra araçsız gidip araç ile ilgili birşeyler soruyorum, yani para ödeyecek birşey yok. Buna rağmen gayet ilgili ve yardımcı oluyorlar. Özellikle Levent beye teşekkür ederim. Çok ilgili bir kişi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.