Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beşiktaşın çok büyük hataları vardı defans ve tolga bunların başında geliyor.Ancak tüm suçu futbolculara atmamak lazım Bilic in taktik anlamdada yetersizliği görüldü. Dev gibi rakibe sen hava toplarıyla ortalarla vs hücum yapmaya çalışırsan gol atmayı bırak maç boyunca kafa bile vuramazsın.

    Ba liverpool maçından itibaren olduğu gibi her topu öldürdü.Maç boyunca en etkisiz oyuncuların başında geliyor.Ne topla tehlike yaratabiliyor ne adam akıllı press yapıyor.
    Olcay Tolgay birşeyler istiyor ama yapamıyor.
    Töre maç boyunca dikine penetreler yaptı ama nerdeyse hiçbiri tehlikeli olmadı çünkü beşiktaş hücumda çoğalamıyor.yardımlaşma eksik top ayağında olan oyuncu tek başına kalıveriyor yardıma gelen nerdeyse olmuyor.
    Mustafa zaten yorumsuz bu adamın bırak beşiktaşta 2.ligde bile oynaması zor.
    tolga maçı satan adam.
    savunma sıfır adam akıllı koşan eden yok gökhan hücumda topu alınca bir anda 2-3 kişi kapatıyor.ama de sutter refaelov izquierdo gibi tehlikeli oyuncualr gayet rahat oynadılar.

    dünkü maç bana hırvatistan türkiye maçını hatırlattı.o maçtada öne geçen bilic kaybetmişti.(modric rakitic gençliği)gerçi biz o sene çok hırslıydık o ayrı :D




  • Sadece özeti izledim ama amatör küme takımı gibi goller yemiş Beşiktaş. Çok yazık oldu, Liverpool'u eledikten sonra finale kadar gitmek lazımdı. Sağlık olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: en-ata

    quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: en-ata

    quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    Beşiktaş taraftarının gerçekten kupayı almak gibi bir hayali mi vardı?
    Daha 2. senesinde yeni yeni oturan bir kadro var. Herşeyi iyi giderse sağdan soldan köstekler gelmezse hem mali açıdan hem futbol şubesi olarak tam olarak güçlenmesi 1-2 sezon daha sürecek bir takım.

    Maç öncesi kupayı kaldıracak güce sahibiz diye konuşan bir sürü insan, maç sonu biliçi tolgayı vb suçlayıp duruyor. Beşiktaş taraftarı çabuk galeyana gelip biraz toparlanınca sağa sola laf atma derdine gireceğine, biraz gerçekleri görmeli. Bir sene içinde bu kadar mali sıkıntılarla uğraşıp, kadro kurup, stat yapıp, sağda solda oynayıp aynı zamanda başarı gelmeyeceğini anlamaları lazım. Gerçi tüm ülke insanı iyi giden bir kaç şeyi görünce heryerde en iyi olduğunu falan düşünecek saçma bir zihniyete sahip.
    Sonuç olarak bu işler standart bir zekanın anlayıp yönlendirebileceği şeyler değil. Vizyon gerek, o vizyonu yönlendirecek mali kaynak ve sabır gerek. Ayrıca Avrupa'da maç oynamak bir kulüp geleneğidir. Bunu da oynayarak kazanırsın. BJK'nın 4 - 5 sene sürekli kupalara katılması lazım. Avrupa'da kupa vb. için daha çok erken.

    Sanki uzun zamandır Beşiktaş ne zaman tökezlerde içimdekileri bi döksem gibi bir havan var.

    Bence tamam uefa gitti ama lige tam gaz devam ve sene sonunda herkeze (Bir sene içinde bu kadar mali sıkıntılarla uğraşıp, kadro kurup, stat yapıp, sağda solda oynayıp aynı zamanda başarı gelmeyeceğini anlamaları lazım) bu sözleri yedirmesinide biliriz.

    Bu kadar gerilmeyin.
    "Ligde şampiyon olsan ne olacak. Elin 3. sınıf takımı gelip çakıp gidiyor" dememi mi bekliyorsun?
    Standart fanatik Türk tipisin işte.

    Ya ne zannettin tabiki Türküm ve tipimde aynı. Senin gibi aslını inkar edenlerden deyiliz.
    Ha yorumlarımı beğenmediğsen seni bu konuya zorla girdiren yok heralde.
    Zaten amacın belli lafa kaşınıyorsun.

    sakin ol şampuan

    Hadi gitte kumda oyna.
    Bu konu ağır geldi sana.(şampuan)




  • Beşiktaş bence stadı bile yokken harika işler yapıyor lakin dün verilen maç tam bit komedi ve şakayı andırıyordu en azından hiç bir Avrupa Takım'ı o golü attıktan sonra bizim klüplere turu vermezdi en çok da bu duruma düşmemize üzüldüm.Oyuncu kalitesi ülkemizde kötüleşiyor sanki ya da Avrupa'ya yetişmekte çok zorlanacak seviyede .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş'ın elenmesine çok üzüldüm.
    Beşiktaşın bu hafta oynayacağı fener derbisinde yenecegine inanıyorum. Başarılar diliyorum
    bu sene şampiyon bjk olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından 1-1 i koruyabilseydik ve iyi defans yapsaydık inanki elerdik bu takımı.Gol atacağız diye hurra hücüm oynadık bir anda 4 e 1 pozisyon oldu orda top ayagımıza carpmasa gol geliyordu.1-2-3 boyle cok pozisyon oldu ve sonrasında zaten gol geldi.

    Hadi 1-1 olduktan sonra artık gol atmayı bırak ,yemeyeceğini dusunmeye baslayacaktı beşiktaş.Cunku aniden cıkmaya basladılar.Cok tehlikeli.

    Ne diyelim tecrubesizlik mi denir artık adını koyamadım.


    Umarım ilerki yıllarda boyle olmaz.

    Fenerbahce macında artık galibiyetle teselli oluruz.
  • Ah Tolga ahhhh.. yaktin besiktasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasarayla 4 yiyo diye dalga geçenler 4. Yıldızı takıcaz merak etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim türk takımlarının yaptığı fix işler milleti umutlandır umutlandır kendi sahanda yerin dibine gir,tolganın kendine güveni yoktu dün akşam ki maçta,ben tolganın yerinde olsam bu saatten sonra açarım youtube gece gündüz neuer oynadığı maçları izlerim.
    He bide şu kural var arkadaş atamayana atarlar ilk maçta 1-0 iken atamadılar yenildiler burda da aynısı oldu.Bu kadar basit gol yiyen takımın bu kadar üst tura çıkması zaten mucizeydi bence fazla yoruma gerek yok.
  • Galatasaylı Fenerli arkadaşlar bence kaybedilen bir Avrupa maçından sonra sevinmek yada bak gördünüz mü demek kimseye yakışmıyor. Bu sene bu ülkeyi Beşiktaş çok iyi temsil etti. Bence her Türk Beşiktaşı tebrik etmesi gerekmektedir. Bir Karşıyakalı olarak Beşiktaşı tebrik ediyorum.

    Gelelim Maç analizine. Biliç gerek sakatlıklar gerekse kazanmak zorunda olduğundan dolayı 4-4-2 sistemi ile çıktı. Bu sistem Beşiktaş için bence idealin dışında bir sistem. Çünkü forvet oyuncuların çok formda değil. Gerek Demba Ba gerekse Mustafa Pektemek bu formsuzluklarıyla hucümda hem etkili olamadılar hemde Veli ve Tolgay dan oluşan orta sahanın çökmesini sağladılar. Bu yüzden Biliç dersine iyi çalışmamış.

    Ama ikinci yarı Motta'nın harika golü ile tur yine geldi dedik. Karşı takım 5 li orta sahasını değiştirmedi golden sonra ama ofansif orta saha oyuncusu alarak sistemi 4-3-3 gibi çevirdi. Top Beşiktaştayken 4-5-1 - Topu kaptıklarında 4-4-3. Golden sonra bu turu geçme formulü aslında Mustafa Pektemek / Ersan Gülüm - Necip / Atiba değişikliği yapılsaydı. Hava toplarında defansif zaaf yaşanmazdı ve orta sahanız teslim olmazdı. Büyük maçları büyük hocalar kazanır. Biliç'in daha bir kaç yıl zamana ihtiacı var.

    Tolga Zengin: Bence bu sene Beşiktaş'a hiçbirşey vermedi ve çok şeyler aldı götürdü. Cenk sakat değilse neden sahada yok?
    Mustafa Pektemek: Arkadaş sakatlıktan çıktın hazır değilsin ama bu kadar yeteneksiz olmaz bir forvet
    Necip: Asıl mevkin defansif ön libero- Biliç yaktı seni
    Demba Ba: Hırs yok sadece penaltı atmakla kral olunmaz. Beşiktaş taraftarı savaşan futbolcu sever bir kaç hafta sonra sende yuhalanırsın.
    Opare: Kumaşın iyi çok hızlısın bu takımda banko oynarsın
    Franco: Çok ağırsın,pozisyon bilgin hala çok zayıf. 14 yabancı kuralı ile bu takımda sadece yedek olursun.
    Veli: Atiba ile çok iyisin ama tek başına oynadığında yanlız kalıyosun ama mücadele ruhun bu takımda vazgeçilmezlerde olmanı sağlıyor.
    Gökhan Töre: Takımın herşeyisin çok fazla topla oynayıp kendinide yoruyosun,takımıda küstürüyorsun ama sende olmasan bu takım orta sıralarda vasat bir takım olur.
    Olcay: Bi iyisin bir kötü. Dün akşam döküldün. Kırmızı kart göreceksen o adamın 2 ayağını yerden kesmen lazım beceremiyorsan vurma :)

    Club Brugge turu hak etti. Dinipro ile eşleşmişler çantada yarı final. Başarılar.




  • Ulan varya 2000 yılından sonra ilk defa bir gol için o kadar bağırdım onda da yenildi bizimkiler harbi ben bile umutlanmıştım beşiktaş alır kupayı diyordum
  • Necip
    Tolga
    Mustafa
    Olcay


    Beşiktaş 11 kişi oynamadı deyim yerindeyse.
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    cenk sakattı.

    olcay geldiği dönem "ernst de koşuyor hasan türk de, hasana az para da veriyoruz o yüzden ernst yollansa bir şey olmaz" mentalitesi savunan başkan ve teknik direktör vardı. olcay da koşu takımının en koşan adamıydı öyle almıştır. şimdi de kimse benden numaramı isteyemez triplerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Galatasarayı küçümserseniz böyle olur sonucu işte.

    Mahalle maçından farkı yoktu maçın.

    belçika liginin 2. sine 2 maçta da EZILEN GALATASARAYINIZ; club brugge karşısında ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. 5-6 bile olmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: charsaf21

    Demek ki neymiş, Avrupa maçında FENERBAHÇE"ye küfür etmeyecekmişsiniz... Ederseniz böyle giydirirler.

    Gelecek sezon da uefadan sağlam bi ceza alın da bi gülüyüm...


  • tolga nın yediği golden sonra ben (temsili)
  • Besiktas oyunculari mucadele bile etmediler ne yazik ki. Ama yazik oldu.
    Asil sorun ise besiktas taraftari. Tolga'yi yuhlamalar, vefat eden anneaine sovmeler rezalet. Tolga'yi yuhladiniz da butun oyunculari yuhlamis sayilirsiniz bor farki yok. Sahaya icip sirf kufur etmek icin gelen var maca.(bizzat tribundeydim) mactan oncr satilan biralar fazla kacmis herhalde. Sakat Tolga'yi ilk 11e alan Bilic'i de anlamak lazim. Erciyese 5 atti diye 4-4-2 olan kadrpyu bozmama vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Galatasarayı küçümserseniz böyle olur sonucu işte.

    Mahalle maçından farkı yoktu maçın.

    belçika liginin 2. sine 2 maçta da EZILEN GALATASARAYINIZ; club brugge karşısında ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. 5-6 bile olmaz...

    Ozaman PARAndelli vardi simdi uflesek yikilir kardesim sen rahat ol .fenerden beraberlik alinda bir ise yarayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur555


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Galatasarayı küçümserseniz böyle olur sonucu işte.

    Mahalle maçından farkı yoktu maçın.

    belçika liginin 2. sine 2 maçta da EZILEN GALATASARAYINIZ; club brugge karşısında ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. 5-6 bile olmaz...

    Ozaman PARAndelli vardi simdi uflesek yikilir kardesim sen rahat ol .fenerden beraberlik alinda bir ise yarayin

    siz demiyor muydunuz bu takım tdsiz de şampiyon olur diye sezon başı...

    HAMZA DONEMINDEYKEN ILK MAÇTA ARSENAL U18 DEN 4 GOL YEDI.

    Unutmayın Hamza ile Avrupada bırakın galibiyeti beraberlik bile alamazsınız... Brugge , Anderlecht gibi takımlardan da evire çevire tokatlanırsınız...

    Başakşehire üflediniz yıkıldılar mı hayır. Bi 10 dakka daha olsa 3-4 olması içten bile değildi. DAĞILIN BAKİYİM...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    quote:

    Orijinalden alıntı: waleur555


    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    Galatasarayı küçümserseniz böyle olur sonucu işte.

    Mahalle maçından farkı yoktu maçın.

    belçika liginin 2. sine 2 maçta da EZILEN GALATASARAYINIZ; club brugge karşısında ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. 5-6 bile olmaz...

    Ozaman PARAndelli vardi simdi uflesek yikilir kardesim sen rahat ol .fenerden beraberlik alinda bir ise yarayin

    siz demiyor muydunuz bu takım tdsiz de şampiyon olur diye sezon başı...

    HAMZA DONEMINDEYKEN ILK MAÇTA ARSENAL U18 DEN 4 GOL YEDI.

    Unutmayın Hamza ile Avrupada bırakın galibiyeti beraberlik bile alamazsınız... Brugge , Anderlecht gibi takımlardan da evire çevire tokatlanırsınız...

    Başakşehire üflediniz yıkıldılar mı hayır. Bi 10 dakka daha olsa 3-4 olması içten bile değildi. DAĞILIN BAKİYİM...

    Tdsuz kazanilirmi yav ben ple birsey demedim.basaksehir sizode tokatlamisdi sanirsam bu iki .sinir olmani anliyorum ama bende bjk i tuttum dun aksam olmadi.. rok un dedigi gibi terazi lastik jimlastik klubune dondu bjk fenerbahcede eze eze yenmez umarim.haydi okadar iyi takimsaniz bir beraberlik alinda ise yarayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.