Şimdi Ara

Avrasya'nın Rambo'su! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanırım Galatasaray'lı yöneticiler Fenerbahçe derbisini kendilerine göre karışık ve uzun fikstürlerinden dolayı ertelemek istemişler. Aslında bakıldığında haksız sayılmazlar ( Eskişehirspor, Ankaraspor, Gaziantepspor, Benfica, Fenerbahçe ) gibi güçlü takımlarla 3 haftada 5 maç yapacaklar. 6 Kasım'daki Benfica maçından sonra yorgun olacaklarını düşünerek 10 Kasım 2008 Pazartesi gününe ertelemeyi düşünmüşler. Antu'dan bir kardeşimde çok güzel bir latife yaparak 'anlaşıldı 10 istiyorlar.' demiş. Bu lafı gerçekten doğru buluyorum. Geçen senelerde hatırladığımız ne zorluklar var Chelsea ile Beşiktaş JK arasında oynadığımız maçların tarihleri ve gösterdiğimiz performanslar ortada. Karışıklık çıkarmak isteyenlere sanırım en iyi cevap bu olacaktır.

    * Aynı zamanda bazı Galatasaray taraftarı arkadaşlar konuya girerek, tartışma çıkarmış veya karşılık vererek ortayı karıştırmaya çalışmış. Onları gerçekten kınıyorum.




  • Galatasaray-Samsun maçından önce tabelaların arasında 18 saat saklanarak(o arada naaptığını soran gastecilere ''1 çuval çekirdek yedim demiş o_O) saha ortasına elinde meyve bıçağıyla birlikte Fenerbahçe bayrağı diken,kulağının birinin kesik olduğu söylenen,babasının evini yaktıktan sonra benim anam da babam da uche benim 3 babam var uche,atatürk ve cengiz kurtoğlu diyen 10 numara bi insan ödülü sonuna kadar hakediyo insan biraz kıllanır be ödülü verirken naabıoz lan biz diye

    RAMBO RULEZZZ
  • Rambo forEVER!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.