Şimdi Ara

AVR composit video kalitesini iyileştirirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir bu avr lere bakıyorum. kafama takılan bi kaç soru var.

    1- avr ile LCD tv arasındaki bağlantıyı HDMI mı composit mi yoksa rgb ilemi yapınca daha kaliteli bir görüntü elde edebiliriz ?

    2- uydu cihazından gelen düşük çözünürlüklü görüntüyü avr den geçirdikten sonra avr nin bu göntüye bir katkısı oluyormu ?? en çok bilmek isteidiğim budur. 82 yada 102 ekran bir full hd tv ye digital uydu cihazını bağlayınca herkes biliyorki HD bir görüntü kalitesi olmuyor teknik nedenlerden dolayı. bu avr bu konuda bir iyileştirme sağlıyormu ?

    3- uydu cihazı composit bağlantıyla avr ye bağlandığında dvd player hdmi ile bağlandığında, AVR ile LCD tv arasındaki bağlantı HDMI olursa bi dengesizlik söz konusu olurmu ?

    4- AVR lerin arkasindaki ses çıkışlarında, front surround center diye 5 çıkış var. birde başka bi gurup var front A ve >Front B bunlar nedir ? nerde kullanılır ? 5 kanal kullanırken front yazan çıkışla bu A-B deki frontların ne farkı var ? tahminimce stereo da kullanılıyor bu front A-B diğer detaylarını merak ediyorum.

    5- Zone 2 diye bi çıkış daha oluyor bu çıkış nerde kullanılır.

    Son olarakta Onkyo Denon Yamaha gibi markalar arasında bu günün ihtiyaçlarına iyi düzeyde cevap verebilen varsa uydu cihazındaki görüntüyü güzelleştirebilen bir model tavsiyesi verebilirmisiniz ? fiyat olarak 1.500 -2000 lira olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 25 Ekim 2010; 17:10:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.