Şimdi Ara

Avon Üye Ol Sende Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avon Üye Ol HEDİYELER KAZAN
    Avona ücretsiz kayıt olarak temsilcimiz olabilir, size özel hediyeler kazanabilirsiniz. Avon temsilcisi olduğunuz anda bir çok hediyeler sizleri bekliyor olacak. Her kampanyaya özel limitlere ulaştığınızda kozmetik ürünlerinden ev aletlerine kadar bir çok hediyeye sahip olabilirsiniz. Avon temsilci olmak için Avon kayıt formunu doldurmanız yeterlidir. Avon temsilcilerimizin tamamı hediye kampanyalarından yararlanabilmektedir.

    Her temsilci %33’e varan kar fırsatlarından ve Avon’un sunduğu bir çok hediyeden yararlanabilir. Bunlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken üyelik formunu doldurmak. Temsilcisi olduktan sonra her yaptığınız satıştan %33’e varan kazanç sağlayabilirsiniz ve bunun yanında temsilci programındaki satış hedeflerini gerçekleştirip hediyelerden yararlanabilirsiniz. Satış yaptığınız her ürün Avon’un memnuniyet garantisi altındadır. Yani her ürünü, memnun kalınmadığında 40 gün içinde iade edebilirsiniz. Avon Temsilcileri ailesine katılarak Avona üye olup kazancınıza kazanç katmak artık çok kolay.

    KİMLER AVON TEMSİLCİSİ OLABİLİR?
    Avon Üyelik, Türkiye’nin en büyük kozmetik markası Avona üyelik yaparak her ürün satışından kazanç elde edebilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş kadın erkek farketmeksizin üyelik formu doldurarak üyelik işlemini gerçekleştirebilir. Siz de Avona üyelik yaparak birçok hediye ve kazanç elde edebilirsiniz. Avona üye olmak için web sitemizdeki ücretsiz üyelik formunu doldurarak temsilcilerimizin sizi arayarak üyelik işleminizi tamamlayacaklardır. Avon kayıt Ol







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.