Şimdi Ara

Avensis ve Camry Yakıt Tüketimi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 98-00 model otomatik vites Toyota Avensis ( 2.0 motor ) yakıt tüketimi (mümkünse benzinde) İstanbul şehir içi trafiğinde ve uzun yolda kaç litredir ?
    98-00 model otomatik vites Toyota Camry ( 3.0 motor ) yakıt tüketimi (mümkünse benzinde) İstanbul şehir içi trafiğinde ve uzun yolda kaç litredir ?

    Bazı kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarıyla şöyle yorumlar var;
    "Avensis şehir içinde 2 litre kadar daha az yakar. Şehirler arası uzun yol kullanımlarında ise Camry ve Avensis hemen hemen aynı miktarda yakar."
    Sizlerin fikri ne olur acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxlarge -- 7 Şubat 2012; 9:33:58 >



  • Merhaba, fayda sağlar mı bilmiyorum ama 2.0 98 avensis kullanıcısıyım (benzinli ve lpg yok), Ankara'da 55-56 litre 95 oktan benzinle yaklaşık 675 km yol yapıyorum. Bu rakam ortalama bir değer, biraz daha sakin kullanayım dersen maksimum 725 km ye kadar çıkabiliyorum ama genelde 2.0 ın verdiği keyifle 675 km civarı yol yapıyorum, daha da sıkıştırırım dersen 600 km ye kadar düşebilirsin.
  • @harunresitz,
    aracınız otomatik vites mi? ayrıca aracınızı kısa mesfelerde kullanıp ( 5-6 km kadar ) stop mu ediyorsunuz ? yada tek seferde genelde katettiğiniz mesafe kaç km oluyor ? teşekkürler...
  • Hayır aracım manuel, her gün düzenli olarak en az 20 km ev-iş-ev arasında kullanıyorum, hal böyle olunca da motor ısınmadan işe ulaşmış oluyorum.

    Bir de ben şehirler arasında çok daha fazla yakıt tüketiyorum bunun nedeni de uzun yolda sakin kalamıyorum. :9
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.