Şimdi Ara

Avensis karmaşası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Avensis almaya niyetlendim ama internetteki ön araştırma yaparken aynı yaş, aynı seri ve aynı donanım özelliklerine sahip 2 model arasında (km leri arasında afaki farklılıklar da yok) bariz fiyat farkları olduğunu gördüm. Örnek vermek gerekirse 2004 model 2.0 elegant exetucive 27.000ytl diğer 2004 elegant executive 34.000ytl. Üstelik bir iki tane değil bir sürü böyle fark olan araba var. Tekrar söylemekte fayda görüyorum, kıyaslanan araçlar aynı model ve donanıma sahip.

    Acaba bu araçların piyasası nedir. Ucuz olanı alıp problemli bir araçmı almış oluruz, yoksa için rahat etsin diye pahalı olanı alıp gereksiz fazla paramı vermiş oluruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Birde bu 2.0 motor avensisler şehir içi ne kadar yakıt tüketirler bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik123 -- 8 Ağustos 2008; 12:27:41 >



  • sakın bulaşma. avensis 2,0 tiptronic elegant 100000 km de aracımı zor bela 25300 ytl e sattım. üstelik toyota yetkili satıcısı ise aracı 23000 ytl e ( araç almak şartıyla ) almaya kalktı. LPĞ takılmıyor. şehir içi 500 ykr şehir dışı 300 ykr yakıyor....
  • Nerki kardeş cevabın için çok saol. Bahsetmiş olduğun yakıt tüketim değerleri benim üstesinden geleceğim rakamların çoook üzerinde. Peki LPG neden takılmaz bu arabalara. Birde otomatik değilde manuel vitesli olanları tavsiye edermisin peki, avensis kullanmış birisi olarak.
  • LPĞ takılmıyor çünkü passat FSI de olduğu gibi direkt yakıt püskürtme sistemi var. Bu sistemde benzinin soğutucu özeliğinden yararlanarak pistonlara yakıt soğuk bir şekilde ğönderiliyor. LPĞ nin soğutucu özeliği yok. manuel olanı kullanmadım ama yakıt tüketimi otomatiğe nazaran biraz azmış. yaklaşık şehir içi10-11 arası yani 400 ykr yakar. bu arada biraz daha bekle yeni kasa avensisler piyasaya çıktığında şu ankileri 2-3 bin ytl daha ucuza alırsın.
  • Avensis'in ülkemizde sadece 1.6 sı tutuluyor. 1.6 lar lpg ile gayet uyumlu yakıt ütketimleri de makul seviyede.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nerki

    LPĞ takılmıyor çünkü passat FSI de olduğu gibi direkt yakıt püskürtme sistemi var. Bu sistemde benzinin soğutucu özeliğinden yararlanarak pistonlara yakıt soğuk bir şekilde ğönderiliyor. LPĞ nin soğutucu özeliği yok. manuel olanı kullanmadım ama yakıt tüketimi otomatiğe nazaran biraz azmış. yaklaşık şehir içi10-11 arası yani 400 ykr yakar. bu arada biraz daha bekle yeni kasa avensisler piyasaya çıktığında şu ankileri 2-3 bin ytl daha ucuza alırsın.


    benzin'in soğutucu özelliğinden biraz bahseder misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.