Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.250
Cevap
36
Favori
376.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Olmaz hocam olur mu onun yerine Robin Hood kılıklı abimizin oklarını ve yeteneklerini göstermeleri gerekiyor. Kaç filmdir Hulk'a hiçbir gelişim kattırmadılar hele Ragnorack filminde Hulk'la ilgili neredeyse hiçbir şey yapmadılar.

    Alıntıları Göster
    Hulk'ın solo filmi çok gecikti. Planlarda yok bile sanırım ama Ruffalo'nun Hulk'ının solo'sunu görmemiz şart. Gerçek Hulk bu değil




  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    Derisine bilmem kac km/h hizla mermi gelip delinmeyen hulk, thanosun yumruk darbeleri ile kendinden geçebiliyor bu da var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Derisini vibranyum/adamantium anca delebiliyor. Healing faktörünü göstermek için bazı ÇR'lere yüksek güçlü silahlar da zarar verebiliyor ama salisede iyileşiyor. Thanosu boğmaya çalışırken eliyle ittirdiği zaman, geminin duvarını bile kıramıyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OctaCore

    Derisini vibranyum/adamantium anca delebiliyor. Healing faktörünü göstermek için bazı ÇR'lere yüksek güçlü silahlar da zarar verebiliyor ama salisede iyileşiyor. Thanosu boğmaya çalışırken eliyle ittirdiği zaman, geminin duvarını bile kıramıyor .
    O dövüş sahnesinde Thanos'un ne akdar güçlü olduğunu göstermek için yaptılar Hulk sinirlendiği zaman güçlenen karakter değil miydi? O dövüşte bildiğin korktu çekildi yav dayağı yedi sonra. Yok neymiş Hulk dövüşmeyi bilmeden saldırdığı için diye bir yorum okudum geçen. Zaten Hulk sinirlendikçe daha da kuvvetlenmiyor mu sen Hulk'a vurdukça o sinirden daha da güçlenmez mi biz böyle gördük yanlış mı görmüşüz-anlamışız bugüne kadar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 27 Mart 2019; 22:29:41 >




  • Russolar boş yapıyor, açıklamalarına göre hulk ile thanos aynı güçteymiş.İlk başta hulkun üstünlük kurmasının nedeni buymuş. Normalde vs atarken, zaten 2 yıl gladyatör olmuş canavarımız hem dövüşmeyi öğrenmiş olmalıydı. Ayrıca rage seviyesine bağlı refleks,güç ve hızı da artıyor. Bu durumda thanos ile vs atarken, sonda yerde yatarken bi anda daha güçlü bir şekilde kalkıp "hulk strongest" diyip tekrar saldırmalıydı. MCU'da bu durum mevcut değil. ÇR'de kendisi de diyor:"benden 10 kat güçlüsün ama hulkun yapması gereken 10 kere öfkelenmek "
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OctaCore

    Russolar boş yapıyor, açıklamalarına göre hulk ile thanos aynı güçteymiş.İlk başta hulkun üstünlük kurmasının nedeni buymuş. Normalde vs atarken, zaten 2 yıl gladyatör olmuş canavarımız hem dövüşmeyi öğrenmiş olmalıydı. Ayrıca rage seviyesine bağlı refleks,güç ve hızı da artıyor. Bu durumda thanos ile vs atarken, sonda yerde yatarken bi anda daha güçlü bir şekilde kalkıp "hulk strongest" diyip tekrar saldırmalıydı. MCU'da bu durum mevcut değil. ÇR'de kendisi de diyor:"benden 10 kat güçlüsün ama hulkun yapması gereken 10 kere öfkelenmek "
    Bak sgör filmde Robin Hood amcamız Thanos'u yenecek Hulk değil!!! Black Widow ablamız varken Hulk kim? Captain Amercia Hulk'tan bile güçlü.




  • Hocam şöyle ki, box çalışıyorum. Hulk'u ben bile alırım. Cap ve Widow'u sen düşün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OctaCore

    Hocam şöyle ki, box çalışıyorum. Hulk'u ben bile alırım. Cap ve Widow'u sen düşün
  • Ön biletler 2 Nisan'da satışa çıkacakmış. Türkiye'de de aynı tarihte çıkar büyük ihtimal.
    https://lrmonline.com/news/yes-avengers-endgame-tickets-going-on-sale-april-2-first-showtimes-at-6pm/

    Edit: Rumor (Söylenti) olarak geçiyor. 2 Nisan'da çıkmasa bile Nisan'ın ilk haftası kesinlikle çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 27 Mart 2019; 22:54:46 >
  • Video kullanılmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    ya anladık gerçek hulk görmek istiyoruz ama marvel karakterlerini olduğundan daha güçsüz, gerçek hayata yakın gösteriyor.

    Yoksa justice league gibi mi olsun¿¿ takım çöp supo tokatlıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hulk tayfa biraz daha sinirlenirlerse kendileri yeşile dönecek yetmedi mi kaç gündür aynı muhabbet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hulk doğası gereği sadist ve piskopattır ve durdurulamaz. Ragnarokta surtura saldiriyordu Thor dur demese saldırmaya devam edecekti yani korku Hulk icin anlamsız bir his ama tabi ki Thanos bir titan wbh olmadan kafa tutamazdı yinede biraz hırpaladı ki Thor saldırdığında Thanosun kafası bile hareket etmedi yani çok haksızlık yapmadılar bence. Thor wakandaya geldiğinde power up olmuştu. Endgame de sıra hulkta tabi prof hulk yaparlarsa çok yazık olur.

    Hulk dünyadan gitme sebebi ortalığı yakıp yikmasiydı dünyanin onu sevmediğini ve Bannerın onu kullandıgini dusunuyor muhtemelen bu yüzden görünmedi korktuğu icin değil yine Ragnorakta Thor ile arasında geciyor bu konusma dünya senden nefret ediyor dediğinde üzülüyordu.

    Hatta ilk avengers filminde Stark Bannera seni sürekli kurtariyor hiç bu açıdan baktın mı diyordu hulk icin.

    Gözleri gama ışınından yeşil olmuş aşırı sinirli bir world breaker hulk görecekmişiz gibi geliyor. Tabi bunun için onu sarsacak bir kayıp olacaktir mesela Natasha gibi.

    Ayrıca su avengers da en sevdiğim karekter Rocket.

    O kadar iyi aktardılar ki karekteri neredeyse kusursuz.

    Söylentiye göre hulk ile iyi arkadaş olacaklarmış yanina starkla thoru koydun mu masada muhabbet etseler izlenir gerisine gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aslında thanos un avengers karşısında çokta abartılcak bir durumu yok, titanda thor ve hulk olmadan bile onu rahatca yeniyolardı salakca bir hata yüzünden eldiveni çıkaramadılar son anda, dünyada ise organize olup thorla beraber aynı anda saldırsalar parça pincik ederlerdi thanos u, thor tek başına sapladı baltayı ama yine tecrubesizlik bizim titan aldı alacağını ve yaralı şekilde kaçtı

    Yani bu süreçte cap marvel da olunca thanos u rahat alt ederler bence heleki yaralı ve emekliye ayrılmış bir thanoa u bence bu filmde asıl mucadele zamana ve onun etkilerine karşı olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hulk neden geçen filmde böyleydi artık konuşmak yersiz ? Cevabını biliyoruz zaten.Age Of Ultron filmini izleyenler bunu sormamalı zaten.

    Hulk gerektiği kadar güçlü gösterilmedi.Evet bu sorulabilir.Thor'u bile daha henüz gördük ama.Vision -Wanda bunları da görmedik.Sadece Hulk değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daft Punk D kullanıcısına yanıt
    Eğer Hulk filmi (devam ya da yeniden çevrim olarak )gelmiş olsaydı ya da sadece General Ross üzerinden ilk film ile bağlantı yapmamış olsalardı çok daha mantıklı bir nedeni olurdu savaşmak için.Betty Ross.Aslında yine yapabilirler ? Pekala general Ross'u biliyoruz.Ee hemen 2-3 dk içinde kızından da bahsedebilirler ? Hatta ilk fragmanda Banner'i ekranda Scott Lang'ın görüntüsüne bakıyor görüyoruz.Filmde böyle olmaz.Çünkü adamı tanımıyor bile ,zaten Lang'ın orada olmasının bir anlamı yok.

    Natasha falan olmaz umarım.Keşke yapmasalarmış o olayı her seferinde bunu yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Mart 2019; 11:30:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir aralar yapımcılar toz olma olayından sonra hayatta kalanlarda betty ross uda saydılar ama bu karekteride hikayeye katarlarmı bilmiyorum
  • hulk ve thanos dövüşü gerçekten çok saçmaydı, yani hulk u bize ilk başta çok güçlü gösterdiler ki olması gereken buydu, bir vuruşta koca uzay gemisini tepe taklak ediyordu karekter orduya karşı bizim hulk umuz var diyordu tony stark, sonra uzay arenasında şampiyon olmuş bir savaşcıya dönüştü peki sonra thanos iki karete yapıyor hulk baygın :)
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Katacaklar bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Bence iyi bir sahneydi.Thanos'u etkili gösterdiler orada.Hulk dediğimiz gibi biraz zayıf kafası karışmış durumda zaten.Sonrasında belki kalkıp daha sinirli olabilirdi ama gördüğümüz yine Ultron filmi finalinde yaptıklarından dolayı pişman kırgın kendini dışlamış bir Hulk yani aslında.Bunu gördük hem Ultron hem Thor filmlerinde.Bunların üstüne bir de Thanos'u görünce çıkamadı bir daha.

    Ayrıca filmin bu derece etkileyici olmasında ilk 20 dk izlediğimiz sahnelerin payı var.Açılış çok iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Mart 2019; 11:51:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.