Şimdi Ara

aveadan katlayan kazığı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hattı avea ya taşıdım daha önce ve heryerde bağıra bağıra 600 dk olayı sadece mobil öğrencilere göre imiş

    iğrendim inanınki nekadar yazık , kayıt dediğimde 10 tl istiyor n*h yazıp gönderdim tabi bişey gelmedi



  • mobil öğrenciyim, yine alamadım yine
  • neyi alamadığınızı daha açık anlatsanızda bizde iyice anlasak
  • 600 dk hediyeyi
    quote:

    Orijinalden alıntı: kir-pi

    neyi alamadığınızı daha açık anlatsanızda bizde iyice anlasak
  • Şimdiye kadar aveanın dediği ve şartlarını yerine getiripte bana vermediği birtek kampanyası olmadı, son olarak 20 TL yükle 120 DK her yöne vereyim dedi 2 gün içinde hediyeler geldi. Arkadaşın örneğine gelirsek 600 dk mobil öğrenci içindir, sanırım arkadaş katlayan tarifede açtırmış o nedenle normalde 20 TL yüklediğinde 40 Tl (100 dk) hediye alacağı yerde 60 TL (150 dk) alacak yani 50 dk ekstsradan gelecek bunuda alamamış mı acaba o konuda bir bilgi vermemiş, ben çıktığından bu yana katlayan (daha önce adı kat kat kontördü o zamanda onu kullanıyordum) tarife kullanıyorum hiç hediyelermin gelmediği olmadı.
  • O zaman diğer operatöre taşı. Arkadaşım 6 ayda bir operatör değiştiriyor bu bedavalar için, memnun da.
  • Nah karşılığında ne bekliyordun ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kir-pi

    Şimdiye kadar aveanın dediği ve şartlarını yerine getiripte bana vermediği birtek kampanyası olmadı, son olarak 20 TL yükle 120 DK her yöne vereyim dedi 2 gün içinde hediyeler geldi. Arkadaşın örneğine gelirsek 600 dk mobil öğrenci içindir, sanırım arkadaş katlayan tarifede açtırmış o nedenle normalde 20 TL yüklediğinde 40 Tl (100 dk) hediye alacağı yerde 60 TL (150 dk) alacak yani 50 dk ekstsradan gelecek bunuda alamamış mı acaba o konuda bir bilgi vermemiş, ben çıktığından bu yana katlayan (daha önce adı kat kat kontördü o zamanda onu kullanıyordum) tarife kullanıyorum hiç hediyelermin gelmediği olmadı.


    Kendinizi şanslı addedin o zaman. Çünkü hanım Avea kullandıgı dönemler Avea'dan bir mesaj gelmişti. 6 ay boyunca 100 kontör yükleyin her yöne 100 dakika kazanın. Bu mesajı cevaplayarak EVET yazın şeklinde ama vermedi. Annem Avea sınırsız kullanıyordu. Ama Avea kafasına göre (o dönem birçok kişiye yapmış oldugu gibi) tarife değiştirerek her yöne 1000 dakika 59 TL tarifesine tasıdı annemi. Nedeni 10000 dakikaya kadar sınır olmasına ragmen 4000- 5000 dk konuşması idi. Avea'nın vukuatları bu yönce o kadar çok ki. Sonuçta ben KArtalcell hattımı Turkcell'e, annem Avea hattını Vodafone'a, hanım da 0506 ön kodundan dahi nefret etti ve hattını tamamen kapattırarak Turkcell'den yeni hat aldı. Zaten Avea'nın geçen sene 12 küsür olan abonesi bu sene 11 küsürlerde geziniyor. Böyle davranmaya devam ettikçe de daha da kaybetmeye mahkum.

    Oysa bu durumdan biz tüketiciler zararlı çıkıyoruz. Ne kadar fazla rekabet, o kadar fazla ucuzluk ve kampanya..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.