Şimdi Ara

AVEA,TAAHHÜT VE PİŞMANLIK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 28.12.2016 tarihli edit aşağıda.

    merhaba.
    Avea şirketine 21.10.2015 yılında taahhüt verdim.taahhütün karşılığı ise 52 tl olan taarife ücreyi 29 tl olacak dendi.
    burda taahüt indirimi ve müşteri temsilcisin %25 ekstra indirimi ile bu fiyat bana vaad edildi.
    ve bende bir sene 29 tl ödemeyi taahhüt vererek kabul ettim.
    fakat 27.02.2017 tarihinde itibaren fatutalar yüksek gelmeye başladı.ilk ay önemsemedim belki benim hatamdandır diyerek.ama ondan sonraki aylarda 42 tl gelmeye başladı.
    Bunun üzerine müşteri temsilcisi ile irtibata geçtim.bana faturaların normal olduğunu söylediler.hattına tanımlanmış bir indirim olmdığını belirtdiler.

    Bende şikayet formu oluşturmalarını ve müşteri temsilcisi ile yapılan görüşmelerin dinlenmesi ni istedim.bir süre sonra beni aradılar haksız olduğumu ,müşteri temsilcisinin hata yapmadığını söylediler.Taahhüt verdikten sonra üç ay 29 tl faturanın gelmesi nin sebebini sorduğumda ise 3 aylık indirim verildiğini belirttiler.ama bana 12 aylık indirim veriyoruz ve bununla birlikte faturanız 29 tl olacak dedi müşteri temsilcisi.

    bunun üzerine bende yılmadım avea müşteri temsilcileri ile belki 300 dakika telefon görüşmesi yaptım.fakat ikna edemedim.facebook üzerinden şikayet ettim size önecegiz dediler gene sonuç yok.

    en son çare olarak BTK kurumuna şikayetde bulundum.şikayetim üzerinen bir hafta geçince beni avea aradı.geçmiş kayıtları dinlemişler ve benim haklı olduğuma karar verdiler.ama sorun devam ediyor.bana %25 İNDİRİM TEKLİF ETTİLER.zararımı temin etmediği için kabul etmedim.geçmiş yüksek ödenen fatura iadesi ni yapamayız dediler

    bunun üzerine bende BTK kurumuna düzenli olarak şikayete devam ettim.bir süre sonra t.telekom merkez den aradılar ve bana %30 indirim teklif ettiler ve iki aylık yüksek ödenen fatura iadesini yapacağız dediler.faturam 26 tl ye düşecek terar 12 ay taahhüt verirseniz dendi.bende kabul etmedim neden size taahhütüm devam ederken tekrarda 12 ay daha uzatayım.benim fazla faturalardan dolayı oluşan iademi yapın fatura miktarınıda 29 tl ye çekin anlaşalım dedim kabul etmediler illaki taahhüdüme uzatmam gerekiyormuş orda anlaşamadık.

    ayrıca şu cinliğ yapıyor avea ;iki fazla kesilen faturamı iade edeceğini söyleyen avea ,bana taahhüt ettiği 29 tl üzerinden değilde kazık fiyat üzerinden iade yapacak.yani geçen ay 42-12=30 tl fatura geldi fakat ben bana söz verdiğiniz tutar olan 29 -12= 18 olması gerktiğini belirtdim.

    Tekrar ben BTK kurumuna şikayete devam ettim BTk kurumu şikayetim çoğalınca avea dan ekstra bilgiler talep etmiş .sonucunu size bildireceğiz diye mail geldi.fakat iki aya yaklaştı bu mail üzerinden halen gelişme yok.bu konu karşılıklı bir sinir harbine döndü.
    en son BİMER Başbakanlık iletişim merkezine şikayetde bulundum.kısa zaman sonra BİMER den mail olarak dönüş yapıldı.cevaben şikayetinizle ilgileneceğiz ,ayrıca şikayetinizi avea nın "MÜŞTERİ ŞİKAYETLERİ" bölümüne internet sitesine yapabilirsiniz.çünkü bu kurumlar o kısımlarıda denetlemektedirler diye cevap verdiler.ve bende hergün avea müteri şikayetri kısmına süreli mail atıyorum.

    Yani sonuçta sorunu çözemedik.Avea hatasını kabul ediyor aam müşteri memnuniyeti için hiç birşey yapmıyor.çünkü 27.9.2016 tarihine kadar taahhüdüm var kaçamaz diye düşünüyor.bende ilerki aylarda tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.


    TÜKETİÇİ HAKEM HEYETİ davam sonuçlandı.iki ayı geçen sürede sonuçlandı.
    Mahkeme beni haklı buldu.fazla alınan ücretlerin iade edilmesi kararını verdi.
    sonuçta ben avea ile beşyüz dakika konuşarak çözemediğim sorunu hakem heyeti ile sonuçlandırdım.
    bu aşamadan sonra ne yapmam lazım.iade takibini nasıl yapacağım.benimle avea iletişime geçiyormu.tecrübeli arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum.


    AVEA,TAAHHÜT VE PİŞMANLIK.AVEA,TAAHHÜT VE PİŞMANLIK.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhal -- 28 Aralık 2016; 22:25:42 >







  • Hepsini okudum hocam yazınızın Allah böyle şirketleri ve insanları ıslah etsin. Mücadelenize devam edin takdir ediyorum sizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam inşAllah hakkınız olan emeğin karşılığını alırsınız. bende yeni taşıdım hattımı aktif olmasını bekliyorum zaten tırsıyordum şimdi daha çok tırsıyorum
  • bu aralar sanırım sistemlerinde problem var bende yüzde 20 indirim aldım fatura geldi indirim yoktu çağrı merkezini aradım indirim falan tanımlanmamış dediler dedim 12 ay yüzde 20 indirim olacaktı yanlış bilgi verilmiş dedi bu aralar ne yaptıkları belli değil.
  • TT temsilcileri dengesiz iş yapıyor malesef,hoş sistemi de dengesiz ya..
    Sözleşme yapınca indirim 12 aylık verilir,3 ay verilmiş de ne demekmiş,resmen dalga geçmişler.
    Davanızda % 100 haklısınız.
    Şikayetvar.com'a da yazın şikayetinizi.
    Gerekirse faturasıza çevirip öyle devam edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebi müşteri hizmetlerindeki kişilerin onay almadan kafalarına göre indirim tanımlamalarından kaynaklı. İndirimi tanımlıyor ama merkezden onay alamayınca indirim iptal oluyor. Her müşteri temsilcisi bir aboneye taahhüt imzalattığında prim alır. Bu sebeple ne yapsak kar diye düşünüyorlar.

    Türk Telekom burada müşterinin yanında durmalı. Mücadelenizde haklısınız, mutlaka devam edin.
  • Kaç sene oldu daha hala sistemlerini oturtturamadılar hala aynı
    Gerçi iyi bole bbenim işime geliyor

    Temsilcilerin bir çoğuda bilgisiz eminiki biz forumda onlardan daha iyi biliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura lı 19 için uğraşıyorum bari uğraşmayayım. Sonuna kadar haklısınız umarım alırsınız davayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için teşekkür ederim.
    Acı olan ise bu GSM operatörlerine karşı müşteriler savunmasız.BTK sadece aracılık yani sadece postacılık yapıyor.senden maili alıyor avea ya gönderiyor.şu ana kadar BTK olaya el koymadı.
    avea artık şikayetlere standart aynı cevap veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhal -- 20 Haziran 2016; 14:31:09 >
  • ozhal kullanıcısına yanıt
    Her alanda aynı hocam devlet bişey yapmıyor. Bireysel emeklilikte paramı gaspettiler bddk sadece aracılık yaptı. O böyle diyor sen ne diyorsun vs.
  • TÜKETİÇİ HAKEM HEYETİ davam sonuçlandı.iki ayı geçen sürede sonuçlandı.
    Mahkeme beni haklı buldu.fazla alınan ücretlerin iade edilmesi kararını verdi.
    sonuçta ben avea ile beşyüz dakika konuşarak çözemediğim sorunu hakem heyeti ile sonuçlandırdım.
    bu aşamadan sonra ne yapmam lazım.iade takibini nasıl yapacağım.benimle avea iletişime geçiyormu.tecrübeli arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum.
  • Burda mevzu bahis konu 50 ile 100 tl zararı telaffi etmeden ziyade bu iş sinir harbine döndü.
    hatalarını kabul ediyorlar ama müşteri memnuniyeti konusunda çabaları yok.bunları ikna etmek için 500 dakika ya yakın görüşme yaptım müşteri temsilcisi ile.

    alacağım iadenin kıymeti yok fakat insanın zoruna giden söz verip yerine getirmemeleri ve hatalarında ısrar etmeleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.