Şimdi Ara

Avea Primedan Vodofone Red7 Ye Gectim Yorumlariniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercanmandacı


    quote:

    Orijinalden alıntı: serdarski

    Ben 3,5 senedir Red tarifesindeyim, ekstra süprizle karşılaşmadım. Kapsama alanı sorunuyla karşılaşmadım. Bu yaz Vodafone Çeşme-Antalya arasındaki SAHiL kesiminde Gerçekten hızlı internet veriyor. Ben geçen hafta vodafone internetini Bodrum'da denedim gerçekten hızlı.

    Bodrum, Kuşadası ve Çeşme gibi yerlerden yakındaki Yunan adalarına günlük turlarla gidersen ucuza konuşursun. Çünkü Yunanistan'da da Vodafone var.

    Vodofone red lerde galiba dakikalarinla yurt disini arayabiliyosun galiba yada sadece yurt disina cikarsakmi kullanicaz nasil olucak benim red7 ile her yone dk larim la yurt disina turkiyeden arama yapabilirmiyim yada hangi ulkeler icin gecerli tum 4000 dk da yurt disina gecerlimi bilginiz varmi bu konuda


    Dakikalarınla hem yurtdışını arayabiliyorsun hemde yurtdışında kullanabiliyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercanmandacı


    quote:

    Orijinalden alıntı: TolgaOzarvodafone

    Yok hayır. Türkiye'den parantez içerisindeki ülkeleri (Almanya , Amerika Birleşik Devletleri , Arnavutluk , Avusturalya , Çek Cumhuriyeti , Fransa , Gana , Güney Afrika , Hollanda , Hindistan , İngiltere , İrlanda , İspanya , İtalya , Katar , Macaristan , Malta , Mısır , Portekiz , Romanya , Yunanistan , Yeni Zelanda) ek ücret ödemeden arayabiliyorsunuz. Belirttiğim 9.90 TL ücret siz yurtdışındayken (Roaming) kullanımınızla alakalı.

    Eyvallah kardesim cok sagolasin

    Yunanistan'ın Midilli, Kos, Sisam, Sakız, Kos ve Rodos adalarına günübirlik turlarla gidersen orada da senin dediğin geçerli. Yunanistan'da da Vodafone var Vodafone Greece diye geçiyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.