Şimdi Ara

Avea microsim satışına başlamış.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gsm operatörleri için çok kolay bir işlem bu mikrosimi üretmek. ve eninde sonunda zaten çıkaracakları şeyi neden bir an önce çıkartıp milleti kesip biçme derdinden kurtarmıyorlar onu anlamıyorum...direkt gidip Vodafone Shop'tan almakla oturup evde mm,cm hesabı yapıp uğraşmak aynı şey değil benim için..cihazı kısmetse bu aysonunda yurtdışından alacağım. umarım o zamana kadar vodafone da kart işini çözmüş olur..
  • Aveada hem telefon getirmiyo hemde getirmedigi icin sim cikartiyor :)
  • Telefon getirmesine gerek yokki nokia yı samsungu se yi de avea getirmiyor ama simkart yapmıyomu biraz mantıksız olmuş gelen telefonları alan avea kullanıcıları olacağı için yapıyor adamlar.
  • Avea’dan internet hediyeli, “Mikro SIM” kart...

    Avea’nın özel olarak geliştirdiği Mikro SIM kartlar, 1 ay boyunca ücretsiz 1 GB internet hediyesiyle birlikte artık Avea bayilerinde satışa sunuldu.
    Avea, Mikro SIM kart uyumlu Tablet PC’lerden 3G hızında internete bağlanmak isteyen kullanıcıları için standart SIM kart yerine daha küçük boyuttaki Mikro SIM kartı piyasaya sürdü.
    Tablet PC kullanıcılarının internete 3G hızıyla bağlanmalarını ve cihazlarını daha verimli kullanmalarını sağlayan Avea Mikro SIM kartlar, tüm Avea bayilerinden satın alınabiliyor.
    Mikro SIM Kart sahiplerine, 1 ay boyunca ücretsiz 1 GB internet hediye ediliyor.

    Kaynak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emreün
    Telefon getirmesine gerek yokki nokia yı samsungu se yi de avea getirmiyor ama simkart yapmıyomu biraz mantıksız olmuş gelen telefonları alan avea kullanıcıları olacağı için yapıyor adamlar.

    Ben niye cikartiyor demedim zaten teli getirmeyip getirenlerden once cikartmasi ilginc :)
  • Evet şimdi aradım bende 1GB internet doğru hediye veriyolar ama iphone 4 'de kullanabilecekmiyim görüşme yapmak için dediğimde bana döneceklerini söylediler onlarda bilmiyor ayrıntıları yani Turkcell'de görüşme yapılmıyor onu sorduk bakalım avea bu konuda nasıl bir yol izleyecek....Ararlarsa tekrardan burdan yazacağım
  • Habere bakılacak olursa sadece data iletimi olarak çıkacak...

    inşallah öyle değildir !
  • Haberleri okuyunca sadece data için olacak gibi görünüyor.
    Ama bildiğim kadarıyla aynı sim kart hem data hem ses iletişimi için kullanılır. Yazılımsal olarak kullanım tipi belirlenir.
  • Bence avea iphone 4 satışı da yapacak, hem de diğerlerinden daha önce. zamanında hatırlar mısınız "bas konuş" vardı. turkcell reklam verıyordu cok yakında diye. bir ay turkcell reklamlarını seyrettık, sonra "bas konus çıktı, ama aveadan cıktı" dıye reklamlar basladı:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.