Şimdi Ara

AVEA Kamu Prestij Tarifesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    Yarına kadar bilgi verebilecek olan varsa lütfen yardım. Çünkü 1 sene tahadüt vereceğiz..


    @Nicholai Hel arkadaş dışında bu Prestij tarifesi kullanan yokmudur?

    Yada 700dk HY bol internetli hesaplı bir AVEA tarifesi.. (Polis değilim EGM olmasın yani)


    Taahhütleri sevmiyorum, 2 yıl boyunca cihaz alıp da boynuma tasma bağlamışlığım var, bir daha o hatayı yapmam. Ama şu an bu tarifeyi ben de taahhütle kullanmaktayım. E madem taahhüt sevmiyorum, niye taahhüt veriyorum?

    Çünkü şu an taahhütsüz 45 lira olan tarife taahhütle 39 lira ve ben ikinci ayımda tarifemden çok memnunum. Özellikle internetinden. Haliyle eğer bir yılı devirirsek ufak bir meblağ da olsa (Kusura bakmayın ama sadece ufak demek benim için yetersiz, komik bir meblağ) bir yılda toplamda 72 liralık bir kazanç sağlatıyor. Ha 39 ha 45 benim için ama kimse de fazladan para vermeyi doğru bulmaz. Eğer olur da taahhütten çıkmak istersem sadece kaldığım ay kadar 6 lirayı, yani taahhütsüz kullansaydım ödeyeceğim miktarı ödüyorum. Ekstra bir ücretlendirme yok. Haliyle taahhütle başlayıp beğenmezseniz ya da daha iyisini bulursanız, ki fiyatı, interneti, her yöne dakikası ve her yöne mesaj sayısı ile en iyi tarife bence budur, ayrılırsınız.

    Yoksa taahhüt sizi ölesiye bağlamıyor, Vodafone'un internet hediyemiz diyerek taahhütten çıkmak istediğinizde o internetin paralarını çatır çatır istemesi durumu yok. Vodafone da haklı ama şirketlerin asıl kazançlarının detaylar olduğunu bilmeyen köydeki Hasan Emmi için üzülüyorum ben.

    Ekleme: Benim hattıma özgü bir şey olamaz. Telefonuma özgü bir şey de olamaz. Bu tarifeye geçtikten sonra 4 telefon değiştirdim, sürekli farklı telefonları tecrübe etmeyi seven biriyim. Bu dört seferde hatlarımı da üç kere normal, mikro ve nano olmak üzere değiştirdim. Bence bu tarifeyi kullananlar bu konuya bakmıyor, yoksa eminim ki şu an herkes tarifeyi benim gibi kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 15 Temmuz 2014; 21:00:51 >




  • Allah rizasi icin anasinin babasinin hayrina prestij tarifesi icin birisi bana referans olsun. Tcdd makinistiyim ulastirma bakanligi kimligiyle gittim vermediler. Referans olmak icin kimlik bilgilerine falan ihtiyac yok kendi adina hat alma yok sadece gelecek olan mesaja evet diye cevap veriliyor. Her turlu taahattut veririm yalan soylemiyorum kimligimi ibraz edebilirim lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugursolak U kullanıcısına yanıt
    hocam müşteri hiz. arasan aynı bu dilde konuşsan eminim geçersin tariye
    ama yılmadan ara.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarife müthiş ama soru işaretlerim var.İnternet hızı gerçekten nasıl kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.