Şimdi Ara

Avea İntouch 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alan arkadaşlar izlenimlerini paylaşırlarsa sevinirim...



  • ulubatlısinan U kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre alınabilinecek bir telefon.Gayet hızlı ve şık.Ses olarak net ve yüksek ses çıkışı var.Kulaklık çıkışı ortalamanın üstünde.Ön kamerası başarılı.Arka kamerası orta seviyede.Yalnız kamera sağa sola çevirirken hafif takılmalı görüntü gösteriyor.Sanki gece foto çekiyormuş gibi.Ayrıca arka kameranın çözünürlük seçeneklerinde 18 mp seçeneği var nedense.Ekranı güzel ve parlak.Fm radyo yok Zte'nin muadil telefonunun romu kurulursa fm radyo gelir diye düşünüyorum.Arama sesi iyi ve net gidip geliyor.Youtube ve telefondaki videoları izlemede arada çok az ufak bir takılma gözlemledim sanki.Alt kısımdaki 3 tuştan 2 sini değiştirebiliyorsunuz.Sağa geri fonksiyon yada sola geri fonksiyon tuşu şeklinde yapabiliyorsunuz.Ses açma kapama ve power tuşu biraz içeri gömük gibi.Tuş hissiyatı zayıf.Dalvik yerine art'a geçmeyi denedim fakat çalışmayı durdurdu hataları çıktı tekrar resetleyip dalvik'e geri dönmek zorunda kaldım.Android 4.4.4 ile geliyor.Tasarımı gayet güzel şık bir telefon.Arka kapak metalimsi hissiyat veriyor.Kaygan ve çıkarılabiliyor.Pil çıkarılamıyor.Hafıza kartı desteği var.Reklamlarda çıkan elle gezme ve elle selfie çekim modları var.Ne kadar kullanışlı orası tartışılır.N11 indirimiyle 550 TL'ye satın aldım.Şimdilik memnunum.Başka sorularınız olursa cevaplayabilirim.




  • Arkadaslar telefonu ben de aldim
    Nakit para verilip alinacak bir telefon degil, ancak faturaya ek ucretle alinabilirligi oldugu icin tercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Şarj süresi nedir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım özellikler ve fiyatı ile benimde çok dikkatimi çekti intouch 4. Bilgi toplamak istiyorum ama malesef kullanan çok kişi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simaros kullanıcısına yanıt
    Daha dün geldi telefon.Akşam 2 gibi şarjdan çıkarmıştım.O zamandan beri wifi hep açık.Arada 3g kullandım.Programları kurdum.İnternette gezdim.Müzik dinledim.24 saat geçti %8'de şarj.Aşağı yukarı 1 gün süresi olacak sanırım.
  • bende düşünebilirim bu cihazı. Android 5.0 alacağı açıklansa kısa süre içinde edinebilirim sanırım. 2014'de bir çok farklı firma gelecek ama ek yabancı firmalara vuracak ek vergi olayıyla hiçbiri bu fiyatlara inemeyebilir açıkçası
  • Arkadaslar ben telefonu aldim. pesin alacak durumda olmadigim icin 24 ayda da120 lira pesin fiyatina fazladan odeyecegim icin mantikli geldi. oyun oynayan biri degilim whatsapp face internet gezen biriyim. kablosuz veri acik sarji yaklasik 1 gun gidiyor. 4 saat ekran verdi. telefon arka kasa biraz oval ama elde siritmiyor tek elle kullanilabiliyor. arka kapak plastik kaygan takip cikarirken elimde kalma hissi verdi. kamerasi muadillerine gore bence baya iyi. gmd ı ve gmd iki kullandim onlardan iyi. el hareketi ile selfie calistiramadim. ama galeride el hareketi ile gecis yaptirdim. ben genel olarak avea intouch 1,2,3 den sonra ilk defa duzgun bi tel cikardigini dusunuyorum. fiyat /performans olmus. launcher saf android ve avea tema diye secilebiliyor. eksikleri tabi var ama bence fena bi tel degil. root ve gereksiz programlar kaldirildignda daha iyi olacaktir. antutuda 20bin kusur aldi. bildirim led işiklarinda whatsappta vs de renk secebiliosun. on tuslarda menu ve geri tuslari nokta olarak verilmis bunun nedenide sag ve sol tuslarin yerini ayarlardan degistirebiliyor olmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bildirim ışığının kaç rengi var acaba ve yer olarak nerede ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azstek

    bildirim ışığının kaç rengi var acaba ve yer olarak nerede ?

    sol ust, turuncu kirmizi yesil mavi ilk aklima gelen ve gorduklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cihazı dün faturaya ek 25 tl toplaöda 600 tl ye gelecek. Nakit paranız yoksa sizde benim gibi faturaya yansıtıp alacaksanız hemen alın. Telefona gelecek olursak hd ekrana sahip ekran gayet güzel ama dokunmatik hassasiyeti malesef ekran kadar iyi değil belki benim aldığım telefonla da alakalı olabilir diğer arkadasların nasıl merak ediyorum. Ön kamera gayet başarılı arka kamera ise idare eder. Cihazın hoparlörü kaliteli ses veriyor ve ses seviyesi de ortalamanım cok üstünde, tasarımı güzel arka kapak metal hissi veriyor, kutu içerisinden çıkan kulaklık tırt ama daha iyi bir kulaklıkla güzel ses alabilirsiniz. İki temayı da ben sahsen begenmedim stabil değil. Sonuç olarak tam bir f/p ürünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 saat ekran süresi düşük gibi. pil kullanım tablosu atma şansınız var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersmantik

    4 saat ekran süresi düşük gibi. pil kullanım tablosu atma şansınız var mı acaba?


    Buyur arkadaşım.
     Avea İntouch 4 Avea İntouch 4 Avea İntouch 4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 29 Aralık 2014; 12:37:13 >




  • sizce zenfone 5 mi bu mu

    babama alıcam oyle oyun la ısı olmaz ,


    aslında ekran buyukluh-gu sebebı ıle yazıları daha rahat okusun dıyeaklımdan
    lumnıa 1320 gecmıyo degıl

    menusune ıse yarıcak ınternetı rehberı galarıyı koydum mu tamamdır dıye dusunuyorum
  • 1320 tabiki
    599 tl fiyati ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingofnothings

    1320 tabiki
    599 tl fiyati ile

    Nerde 599 a satılıyor, ben bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Bu telefon zte nin hangi modeli acaba, radyo kayıt lazımda... Root nasıl yapılıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fiyatına göre gayet başarılı telefon avea şaşırttı beni.
    Kardeşime aldım pili 1 günü çıkarıyor kamerası fena değil ön kamera çok iyi.
    Zenfone 5 mi bumu diyenlere kesinlikle intouch 4ü tavsıye ederim.
    Sonuçta zenfone 5 2 çekirdek 32bit, intouch 4 4 çekirdek 64bit.
    Zenfoneye göre pil aynı, kamera üstün, RAMi düşük.
    Tasarımda da bence intouch 4 öne çıkıyor. 2GB ram olsa kapış kapış giderdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rally08

    Selam arkadaşlar. Bu telefon zte nin hangi modeli acaba, radyo kayıt lazımda... Root nasıl yapılıyor ?

    zte q802d
  • arkadaşlar inşallah sadece bana denk gelmiştir ama ben bu telefondan gram memnun kalmadım. Fiyat performans telefonlarını marka ayırt etmeksizin alabilecek kafadaydım ama bu telefonla op mantıktan tamamen soğudum.
    Bi kere telefon kesinlikle stabil değil, uygulamalar arası geçişler çok yavaş, kamerası berbat ötesi, düşük ışıkta hayatımda gördüğüm en kötü video performanslarından birisine sahip, isterse 200mp kamera koysun 10 fps video çektikten sonra ne yapayım ben o kamerayı, gps performansı yerlerde yandex navigasyonda bu kadar sıkıntı yaşadığım başka telefon olmadı, herşeyin temeli stabil olmaması bundan önce evobt rs6 slim kullandım onda bile bu kadar sorun yaşamamıştım açıkçası.
    Başta dediğim gibi ama umarım bu sorunlar sadece bana denk gelen makinada olan sorunlardır, umarım sizlere gelen seriler daha sağlamlarıdır.
    Netice itibarı ile üste 150tl vererek lg g3 stylus aldım rahatladım, artık yerli üreticinin getirdiği telefonlardan uzak durmaya karar verdim sırf bu makine yüzünden (halbu ki zte'de canavar gibi şirkettir).




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.