Şimdi Ara

Avea Cekim Gucu - Soylendigi kadar kötüymüş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asceticc

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

    12 yıldır avealıyım aria ile başladım. Telefon çekme konusunda pek sıkıntı olmadı. Ama internet meselesi can sıkıcı. Ankaranın merkezinde kızılayda bile 3g yok. Hala 3g göremedim gittiğim yerlerde. Ne zaman nerde çekiyor bilmiyorum. Edge de bazen aşırı yavaşlıyor. Ama telefon çekimi konusunda turkcell i pek aratmaz. Turkcell'de sesin gidiş ve gelişi daha net daha kaliteli çok önemli bir fark olmasada.

    3G yazıp 5555'e gönderin

    Gönderdim hocam 3g abonesiyim zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea kullanıyorum çünkü Vodafone da 1 gb internet paketi var o bana yetmez, o yüzden Vodafone geçmiyorum. Her ay 40-50 tl para ödeyemeceğim için Aveadayım.
    Avea pil kullanım
    Bu Vodafone'da ortalama %20 lerde
    Turkcell zaten %6-%10 falan
    Avea'da %44 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yafess_

    1800 mhz her zaman uzun batarya performansı gösterir. 900 mhz e göre. Cümlelerinizde tekrar hiç çekmiyor kelimesini dolaylı söylüyorsunuz. 14.2 milyon kişi cekmedigini bile bile kullanıyor dediklerinize göre. Bu yüzden diyorum ki önce bulunduğunuz yerlerde avea çekim kalitesini test edin. Ondan sonra ÇEKIM sıkıntısı yaşamıyorsanız geçin. Bu forumda herkese ben de dahil elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. Sizin için en hayırlısi vodafone a geri dönmek olur hocam. Iyi günler.

    Yanlış biliyorsunuz 900 mhz 1800 mhz ye göre her yönden avantajlıdır. Batarya yönündende 900 mhz 2 adım öndedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan kesinlikle daha Turkcell de kalmam,kalamam. İyi çekiyor ama seni çok kazıklıyor. Bir mesaj geliyor günlük sadece 8 TL'ye her yöne 80 Dk kazanmak ister misin? Bu soruyu %89 kişi doğru biliyor. Kışın yetişen meyve? A:Mandalin B:Şeftali bilirsen günlük 24 DK kazanıyorsun /3.6 TL kaybediyorsun 24 saat içinde bitiyor. Böyle bir kazıklanma kabul edemem! Hat babamın üzerine onu kendime yapıp PTTCell'e geçmeyi düşünüyorum. Benden tavsiye Turkcell iyidir ama çok pahalı. Gerçekten biraz ucuz olsa ne güzel olur ama artık yeter...
  • tek bir yerde deneyipte avea çekmiyor demeyin farklı yerlerde,farklı zamanlarda,farklı telefonlarda deneyin hala öyleyse eyvallah ama tek bir yer için koskoca operatöre çamur atmayın ayıptır.
  • yanlış biliyorsunuz Avea 1800 mhz frekansında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

    yanlış biliyorsunuz Avea 1800 mhz frekansında.

    Yazdıklarımı tekrar okuyun 3G için dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felekut F kullanıcısına yanıt
    hocam araştırmıştım daha önceden ama dediğiniz de doğru bilgi olabilir. teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 aydir turkcellden kacip aveaya sigindim hic bie sorun yok en dusuk 3g yi 4 mb olarak gordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi başvurdum mesaj geldi. Cuma gecesi 04.10 da hayırlsıyla aveaya geçmiş olucam. Bakalım neler olucak:))
  • benim cekim problemim yok. siz kaziga gecin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığım biri Beşiktaş'a taşındı evde Turkcell çekmiyordu. Avea çekiyordu o da Avea'ya geçti. Evet tersi durum daha çok yaşanıyor. Ama İstanbul'da yaşıyorum ve sorun yok 2. hat olarak Turkcell kullanmaya başladım. Ama Avea yeni yaptığı paketlerle hep cezbetti. Acil bir durum olursa yani 112 gibi hatları aramanız gerekirse zaten değil Avea telefonda hat olmasa bile arama yapabilirsiniz. Arama yapıldığında çevredeki tüm baz istasyonlarını kullanırsınız hatta Devletin kendi koyduğu baz istasyonu varsa onlarda kullanılır hepsi devreye girer. Çekmeyen bir yerde telefondan böyle bir arama yapın sonra da çekim gücüne bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirli Sakal 703 -- 16 Ocak 2014; 17:32:23 >
  • İphone 5 ile İzmir'de Avea kullanıyorum ve şuana kadar (Forum Bornova kalabalık hafta sonları hariç) sorun yaşamadım. Forum Bornova çok kalabalık olduğu için 3G'de Avea yetersiz kalıyor sizi arayanlar ulaşamayabiliyor ve internet hızı 0,05 mbit civarında olabiliyor hatta 0mbit bile gördüm speedtest sonuçlarında:)

    Ama olay ne biliyormusunuz arkadaşlar; 23 tl veriyorum 500dk HY+1000sms+1GB internet'e varsın Forum Bornova hınca hınç doluyken ilk aramada ulaşılamıya versin, çekmeyiversin

    Bu arkadaş istisna bir durum yaşamış lokasyon olarak yoksa ben İzmir'de bodrum katları hariç Avea'nın 3g çekmediğini görmedim.
  • Turkcell den avea ya geceli 1.5 ay oldu suana kadar sorun yok netide turkcellden bir farkini gormedim.

    Egm paketine gectim 4 gb net 1000 dakika her yone 1000 sms her yone 5400 dakika egm paket ici 27 tl turkcell boyle bir paketi 50 verse gecmezdin ama sadece4 gb neti 40 tl tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek kapsama alanı videom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 17 Ocak 2014; 17:57:03 >
  • 2 senedir avea kullanıyorum illa ki çekmediği yerler oluyor ancak ev de işte ve bodrum tatillerimde hiç bir sıkıntı yaşamadım.. çekme sıkıntıları bölgeden bölgeye değişebiliyor ve bu tüm operatörler için geçerli..

    ben ucuz diye avea kullanıyorum. paramın karşılığını da alıyorum.. aynı paraya turkcell hizmet verdi de biz mi kullanmadık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seckinau

    Bunu soylemek icin asıl sebebim insanların cocuklarının, eslerinin basına bir is gelebilir bu tur yerlerde ve ulasılamayabilir. Merkezi sayılan yerlerde dahi goruluyor.
    Ote yandan cep telefonları baglantıyı stabil tutabilmek icin fazla ısınıyor, sarjı normaldende hızlı bosaltıyor. Bu telefonun omrunu ( oncelikle pil ) uzun vadede daha cabuk bitiriyor.
    Bu yuzden Avea almayın aldırmayın demeye devam edecegim.

    AVEA hattım iPhone 5 cihazda takılı. iPhone'un şarjı HTC'den daha uzun gidiyor. AVEA takılı iPhone'da şarjın çabuk bitme sorunu yaşamadım. Muhtemelen bundan sonra da yaşamayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

    tek bir yerde deneyipte avea çekmiyor demeyin farklı yerlerde,farklı zamanlarda,farklı telefonlarda deneyin hala öyleyse eyvallah ama tek bir yer için koskoca operatöre çamur atmayın ayıptır.

    Aynen katılıyorum.
  • Saçmalık, adamın oturduğu yerde çekmiyor diye avea almayın aldırmayın diyor. Bariz yobazlık.
  • en büyük avea , baska büyük yok !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.