Şimdi Ara

Avans hesap / Ek hesap / Esnek hesap limiti kredi kartı limitini etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Bir çok yerde araştırdım ancak bir cevaba ulaşamadım, kanunda kredi kartın limiti maaşın 4 katını geçmeyeceği yazıyor açıkça ancak 2 farklı bankadaki kredi kartı limitin maaşımın 4 katını hayli hayli geçiyor.


    20 garanti (40k için gelir belgesi ile birlikte şubeye çağırıyorlar )- 18 enpara - 4 yapıkredi olmak üzere olur da bir gün ihtiyaç olursa diye 3 farklı bankada avans hesap bulunduruyorum, bu limitler kredi kartımın limitini ve tek bankanın bana vereceği avans hesap limitini ektiler mi? etkiler ise limitleri tek bankada toplamaya çalışacağım.




  • kredi kartı limiti, maaşın 4 katı değil. toplam gelirin 4 katıdır. banka da kendince gelir tespit edip size limit belirleyebilir.

    kmh da kredi kartı limitini etkilemez

  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum,

    Avans hesap limitleri kredi kartı limitlerini etkilemez. Kredi kartı limitleri Lks(Limit kontrol sist.) denilen bir havuz içerisinde bulunur. Bu havuza avans hesap limitleri dahil değildir. Avans hesap limitleri bireyin kredi skoruna ve gelirine binaen verilir
  • Aynı soruyu bende sorsam biraz farklı olarak avans limiti kredi kartı limitlerinin artırılmasına bir etkisi olurmu olumlu olumsuz anlamda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.