Şimdi Ara

Autochess Bilgi Desteği Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar dostlar, 2 arkadaşım ile başladığım autochess oyununda bilgi birikimine sahip arkadaşlardan yardım bekliyoruz, taktik, bilinmesi gereken şeylerden bahsederseniz seviniriz. İnternette araştırdım ama türkçe kaynak yetersiz, şu sıralar Uthenera nickli Şükrü Şentürk'ün videolarına göz atıyorum. Bana stratejik build önerileri yaparsanız sevinirim. Hangi rauntta bineğimin kaç level olması gerek? Hangi classlar birbiriyle uyumlu? Vb. Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil one -- 25 Mart 2019; 3:57:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Selamlar kardeşim. İstersen beni steamden eklersen birlikte oynayıp aynı zamanda sana öğretici olarak anlatabilirim.
    https://steamcommunity.com/id/sgastronaut

    şöyle bi değinmem gerekirse, oyunda bir çok farklı kombinasyonlar ile kombolar oluşturabilirsin. önemli olan komboları düzgün dizmek ve heroların. örneğin goblin kombosu early de ilk 15 round kadar cok güclüdür. fakat sonradan daha güçlü heroların gelmesiyle goblin kombosu işe yaramayacaktır. Goblin,Orc,Assasin,Elf,Knight,Shaman,Troll,druid,beast,warrior gibi farklı bir çok kombo mevcut. önemli olan early de seni ayakta tutabilecek bir kombo oluşturup, önüne gelen karakterlere bağlı tabi ki, o komboyla fazla can kaybetmeden para kasabilmen. oyunda paran ne kadar coksa o kadar faizli mana geliyor sonraki round. bu yüzden elinde mana bulundurmak, son roundlara girerken lvl basarak daha guclu karakterleri almana yardımcı olur. oyunda tricky olarak 2 lvl basman gereken yer var. round 5 te direk lvl 5 olmak için, round 9 da direk lvl 6 olmak için.

    bu şöyle bi taktiksel ve bilgilendirme açısından özetti. oynarsak sana daha detaylı anlatabilirim. early game de lvl basılmış herolar , kombolardan daha güclü olabiliyor. late de ise lvl basılmış ve güzel birleştirilmiş kombolar lazım. örneğin mage ler çok güçlüdür. ancak mageleri assasinler anında yok eder. bu yüzden dizilimini güzel yapıp mageleri saklayarak, önlerine knight veya warrior koyup magelerin büyülerini kullanması için tanklamaları gerek. bu tarz karışık kombinasyonlarla kazanabilirsin. assasinlerin önüne warrior koymak, aynı zamanda beast kombosuyla (dmg aurası verir) hızlı eritebilirsin. ancak assasinler late game de fazla güçlü değiller. late game in en güçlü kombosu knight ve troll kombosudur. ancak şuna dikkat etmek lazım. sadece kombo oluşturmaya çalışmak da doğru değil. bazı heroların kritik skilleri bulunuyor. bunların oyunda kombosuz dahi olsa bulunması çok önemlidir. örneğin tidehunterın ultisi, kunkkanın gemisi, medusanın ultisi gibi. bu tarz güclü ultileri bulunan karakterleri kombosu olmasa dahi güclendirip koyabilirsin.




  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:18:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.