Şimdi Ara

AURİS ÇOKMU SES ALIYOR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2008-2010 arası Auris 1.6 elegant almayı düğünüyorum forumlarda aracın çok ses aldığı gıcırtılar olduğu gibi şikayetler okudum aslı astarı nedir öğrenmek için sizlere soruyorum sizce auris çokmu ses alıyor ?? focusda sesli olarak bilindiği için focusa göre kıyslama yapsak bu yönden hangisi daha makul???



  • Focus motor sesini içeri çok alıyor auris yol sesini çok alıyor. Çok dediysemde öyle abartılacak gibi değiL. Soğuk asfalt diye tabi edilen yerlerde çok ses alıyor. Yoksa düzgün yolda kaymak gibi gidiyor araba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chss

    Merhabalar 2008-2010 arası Auris 1.6 elegant almayı düğünüyorum forumlarda aracın çok ses aldığı gıcırtılar olduğu gibi şikayetler okudum aslı astarı nedir öğrenmek için sizlere soruyorum sizce auris çokmu ses alıyor ?? focusda sesli olarak bilindiği için focusa göre kıyslama yapsak bu yönden hangisi daha makul???

    Auris in motor sesi yok denecek kadar azdır. Yol sesi de sınıfın daki diğer araçlardan fazla değildir. Vitesin olduğu sert plastik kısımlarda gıcırtılar var ama çok rahatsız edici değil. Kendi aracım focus arkadaşımda auris var. Aurisin motor sesi focusa göre belirgin olarak az. Yol sesi aynı gibi. Gıcırtılar auriste daha fazla.
    İkisi arasında tercih yapacak olsam yine focus alırdım.
  • 140-160 dan sonra rüzgar sesi var biraz.Ama motor sesini pek duyamazsın.Ön konsolun üzerindeki havalandırmadan ve bazı yerlerden tıkırtı geliyor.Ancak Focustaki motor sesi rahatsız ediyor gerçekten. 2 aracıda kullanan biri olarak söyleyeceklerim bunlar.. Araçlar benzinli bu arada..
  • Rüzgar sesinden ziyade yol ve lastik sesi alıyor. Motor sesi normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desiya

    Rüzgar sesinden ziyade yol ve lastik sesi alıyor. Motor sesi normal.

    Kendi sinifindaki araclar kadar ses aliyor iceriye ama birsey sormak istiyorum, kimse araclarinda muzik falan dinlemiyor mu? Yoksa garip bir panik halinde herkez arabasinin neresinden ne ses gelicek diye mi bekliyor?

    Muzigi acip istanbulumuzun trafigini umursamadan yol almak daha eglenceli geliyor bana... Insallah yine yeni aracimiz ile trafigi umursamadan seridimizde guzel kilometreler yapacagiz.
  • Ben Auris in dizel otomatikini düşünüyorum , dizel focus otomatik yok, test sürüşünde vardı ufak tefek sesi ama ben vites geçişlerini incelemekten sesi çok fazla duymamıştım. (vites geçişleri sarsıyor hafif) Aslında alıcan vw Golf yada Jetta ama öyle sıra varki şöför koltuğuna binene kadar kasa değiştirir. Al vw Golf Highline Dsg full otomatik 7 ileri ama benzinli ama Dizel Hiçbiryerinden tık ses gelmez....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtsaracoglu


    Ben Auris in dizel otomatikini düşünüyorum , dizel focus otomatik yok, test sürüşünde vardı ufak tefek sesi ama ben vites geçişlerini incelemekten sesi çok fazla duymamıştım. (vites geçişleri sarsıyor hafif) Aslında alıcan vw Golf yada Jetta ama öyle sıra varki şöför koltuğuna binene kadar kasa değiştirir. Al vw Golf Highline Dsg full otomatik 7 ileri ama benzinli ama Dizel Hiçbiryerinden tık ses gelmez....

    Daha yeni oldugundan olabilir ama aracin muzik sistemi haric hic bir yerinden ses gelmiyor. Fan/AC usy kademelere alirsaniz oradan gelen hava akis sesi var ki oda normal. Birde su gicik plakadan gelen ses var onuda plaka takmayarak cozmeyi planliyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _STEARMAN_ -- 8 Ekim 2011; 14:33:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chss

    Merhabalar 2008-2010 arası Auris 1.6 elegant almayı düğünüyorum forumlarda aracın çok ses aldığı gıcırtılar olduğu gibi şikayetler okudum aslı astarı nedir öğrenmek için sizlere soruyorum sizce auris çokmu ses alıyor ?? focusda sesli olarak bilindiği için focusa göre kıyslama yapsak bu yönden hangisi daha makul???

    Yaklaşık 2 yıldır Auris 1.6 elegant kullanıyorum. Yalıtım sistemiyle ilgili hiç bir şikayetim olmadı. Hele ki ford modelleriyle karşılaştıracak olursak hiç ses almıyor da diyebilirim. Ford model arabalarda Escort ve onun devamı niteliğindeki Fokus motor yalıtım problemini bir türlü aşamadı. Auriste ise benim anladığım, tekerleğin asfalt yolda sürtünmesiyle ilgili bir ses geliyor fakat şoför için belli belirsiz bir ses bu teyip açıkken duyulmuyor bile.

    Sadece yalıtım özelliklerine bakacaksanız kesinlikle Auris alın derim. Yalıtım dışında teknik özelliklerinden bahsetmeye de fazla gerek yok sanırım sonuçta Japon teknolojisi. Fakat Fokusunda albenisi bulunan bir çok özelliği var. Mesela orta düzey gelirli bir vatandaş için servis ve bakım ücretleri çok önemli hatta aracın alınmasındaki bir numaralı etken. Nitekim Anadolunun bir çok yerinde ikinci el piyasası Aurise göre biraz daha hareketli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feyyaz Merter -- 9 Ekim 2011; 9:08:33 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.