Şimdi Ara

auris 1.33 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
31.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AKarayel Tarih 26 Eylül 2010; 22:33:57
    Merhaba,

    Bu hafta pazartesi yeni satınaldığım ve şu ana kadar 750 km yol yaptığım 2011 model Auris 1.33 Comfort ile ilgili fikirlerimi beyan etmek istiyorum. Arabayı alamayı düşünen yada merak edenlere umarım yardımcı olabilirim;
    1. Öncelikle aracın motorunun performansı beklediğimin üzerinde olduğunu söylemeliyim(bu değerlendirmeyi 2008 1.6 Opel Astra ile kıyaslayarak yapıyorum.)Aracın 6 ileri olmasıda çok iyi olmuş hatta 7 olsa süper olurmuş.
    2. Bazı yorumlarda yazılanın aksine yakıt tüketimi fazla değil. Vites değişim göstergelerine uyarak kullanıldığı takdirde şehir içinde özellikle köprü trafiğinde dur-kalk halinde ortama yakıt tüketimi 7.2 lt ile depoyu 690 km iken yeniden doldurdum.
    3. Optiron gösterge paneli çok şık ve kullanışlı.
    4. Yüksek hızlarda dahil(180 km.) yol, rüzgar ve motor sesi hiçde rahatsız edici değil hatta beklentilerimin üzerinde diyebilirim.
    5. Aracın iç malzeme kalitesi özellikle ön göğus kaplamasının dokunma hissi çok güzel.
    6. Aracın özelikle iç hacmi çok tatminkar. Ön koltuklar çok geride olduğunda bile arka taraftaki diz mesafesi çok geniş. Hatta Astradan daha geniş diyebilirim. Arka koltukların kademeli olmasıda çok güzel.
    7. Comfort donanım paketinin en düşük paket olduğu göz önünde bulundurulduğunda Sis Farları, Mercekli farlar, Spor Deri Direksiyon, Deri vites, Işıklı makyaj aynaları, Elektrikli Katlanır Aynalar, Kol Dayama, Tam otomatik 4 Cam VB özellikler çok tatmin edici.
    8. Farlar+Sisler ampullerini Philips beyaz ampullerle Parklar+Arka plaka ampullerini de beyaz LED ampullerle değiştirdim ve görüntü harika oldu.Özellikle ampullerini beyazla değiştirip öndeki aracın sürücüsünün gözünü alan dağılan far görüntülerinden rahatsız olanlar için mercekli farda beyaz ampul uygulaması xenon'a yakın bir görüntü sunuyor.Bu arada far ve sis ampullerinin H11 ve park ve plaka ampullerininde dipsiz ampul olduğunu hatırlatırım.
    9. Bluetooth destekli dreksiyondan kumandali USB ve AUX girişli teyb çok başarılı ve ses seviyesi son kademede bile bozulmadan dinlenebiliyor.Telefonunuzla eşleştirdikten sonra birdaha birşey yapmaya gerek yok araca bindiğinizde otomatik bağlanıyor.Ve rehberinizi bile araçtan kullanabiliyorsunuz.

    Bunların yanında araçta eksi olan hususlarıda belirtmek isterim.

    1. Kol dayama biraz daha ileriye kaydırılabilecek şekilde olsaydı(Mercedes B serisindeki gibi) çok daha kullanışlı olurdu.
    2. Orjinal anahtar Sustalı olsa daha iyi olabilirdi.Ayrıca yedek anahtarın kumandasız olması hoş değil.
    3. Bagaj hacmi biraz yetersiz yedek lastik biraz daha aşağıda konumlandırılarak derinliği arttırılabilse yeterli olurmuş.Arka koltuklar 2. kademede iken biraz daha iyi oluyor.
    4. Elektrikli katlanır aynalar kilit kumandasına bağlı olsa ve araç kilitlendiğinde otomatik kapansa çok daha şık olurdu. Zira küçük bir röle ile elektrikçi arkadaşıma yaptırabilirim diye düşünüyorum.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Başka hususlar olursa tekrar yazarım.Bu arada araçla ilgili sormak istedikleriniz olursa cevap vermek isterim.

    Herkese saygılar.


    ALINTIDIR !!!!!!



    SÖYLEDİKLERİNİZE AYNEN KATILIYORUM TOYOTANIN ÜCRETLİ ELEMANI DEĞİLİZ FANATİĞİ HİÇ DEĞİLİZ AMA SİZLERİ BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ BAZILARINIZIN SARFETTİĞİ SÖZLER ÇOK AYIP YOK FANATİK YOK ÜCRETLİ ELEMANLARI FALAN ..


    HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR




  • Ben de bu aracı almayı düşünüyorum, 1.33 motor konusunda en ufak bir tereddütüm yok. 5 sene 1.3 motor ve otomatik (3 vites) corolla kullandım. Vitesten dolayı yokuşlarda sıkıntı çıkarıyordu biraz ama ara vitesler ve 6 vites ile bu sorunun ortadan kalkmış olması gerekir.
  • umarım motor iyidir..
  • bende bugün aranıza katıldım.aracın kaporasını verdim kısmet olursa yarın yada perşembe günü kavuşuyorum aracıma :))
  • cherub01 ne kadara ve hangi bayiden aldınız yazarsanız sevinirim...ben de kız kardeşime almayı düşünüyorum ....
  • fiyat nedir?
  • bu araç için yok mu fiyat alan...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.