Şimdi Ara

Audio Technica CKM500 - Audio-Technica ATH-CKS55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın bir zamanda kulaklık almayı planlıyorum. ciddi bir müzik ve kulaklık bilgisine sahip değilim ama artık daha kaliteli müzik dinlemek istiyorum. şu ana kadar iphone ve ep 630 kulaklıktan başka kulaklık kullanmadım. her türlü müziğe az çok uyum sağlayacak ama bass olarak biraz daha öne çıkacak kulaklık arıyorum. bu 2 kulaklık hem özellikleri hem incelemeleri olarak hoşuma gitti. hangisini önerirsiniz ya da başka önerisi olan ? teşekkürler.



  • Ckm500 öneririm. Zamanında kullanmıştım oradan bilirim. Cks55 ise zaten biraz boğuk ama çok baslı cks77'nin bir önceki versiyonu. Amacınız saf bassa tamam. Ama değilse ckm500.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    Ckm500 öneririm. Zamanında kullanmıştım oradan bilirim. Cks55 ise zaten biraz boğuk ama çok baslı cks77'nin bir önceki versiyonu. Amacınız saf bassa tamam. Ama değilse ckm500.

    teşekkürler. özellikle sizin yorumunu almak istemiştim bu konuda ki deneyimlerinizden dolayı. bass olsun istiyorum ama öyle vokali ya da diğer ses unsurlarını bastırmayacak şekilde. ckm500 için daha detaylı araştırma yapacağım o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.