Şimdi Ara

Audi TT & 1 Serisi & A3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yaşım 30, şimdiye kadar Honda Jazz, Seat Ibiza, 106, Golf7, F20, F30, Q3 gibi çok farklı segment arabalarına bindim.
    Genelde maksimum 1 sene kullanıyorum ve değiştiriyorum.
    Şu anda evde ailecek kullandığımız Fluence dizel otomatik bir aracımız var ve açıkçası aile açısından düşündüğümde çok ideal bir araç ve çokta memnunuz.

    Bir kaç ay içinde yaklaşık 100-110 bin TL bandında 2. bir araç almayı düşünüyorum. Çünkü hem tek araç olması hem de yaşa hitap etmemesi nedeni ile Fluencimiz maalesef yetersiz kalıyor.

    Gençlik nedeni ile gönlüm TT 2.0 TFSI Quattro ya kayıyor, o fiyatlara 2009-2010 modellerini bulmak mümkün. Fakat tek endişem şanzıman olası problemi nedeni ile başıma çok iş açacaktır korkusu. Araştırdım ve şanzıman kodunu bulamadım, bu aracın şanzımanı çift kavramalı mı yoksa tork konvertörlü mü ?

    Diğer taraftan yine o rakamlara ve hatta daha altına 1 serisi veya A3 de almak mümkün. Bunlar nispeten daha mantıklı fakat asi ruhu ortaya koyamayacak araçlar. Belki 1 serisinde 1.18i 170 ps alternatifi heyecan yaratabilir.

    Bunların dışında 150-160 bandına 520i 170ps veya F30 MPaket-40.yıl paketi alternatiflerine de yönelmek mümkün fakat bunun için biraz daha beklemem gerekecek ve zaten evde 1 adet sedan araç varken 1 tane daha almak ne kadar doğru olur diye soruyorum.

    Bu durumda en mantıklı seçim ne olacaktır? Bir daha mı geleceğim bu dünyaya deyip TT almalı mıyım Şanzıman sıkıntı frekansı nedir bu araçta. Satış adetleri düşük olduğundan çok fazla bilgiye ulaşmak mümkün olmuyor maalesef.







  • 40.yıl 320i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a3 al keyfine bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40.Yıl 3.20 F30 al bence. Deri koltuk+Camtavan ta olursa Full dolu o araçlar. Harman kardon, büyük ekran, hem artık adaptif cc da standart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 15 Ağustos 2017; 12:35:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat aralığı 1.5 mx5 e cuk diye oturur. Gençlik hayalimdir param olursa kesinlikle alacağım. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyasız değişensiz aile aracı olarak kullandığımız e90 lci 2011 model 89.000 kmde sunooflu ve i-drive gelişmiş ekranlı 3.20d aracım var hocam sağıyla soluyla oynanmamış, düşünürseniz aracın 2.sahibiyim, individual platinium bronze renge sahip.
  • Tts al bir tane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.