Şimdi Ara

AUDİ A3 1.6 SPORTBACK PERFORMANSI ÇOK MU KÖTÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
128.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tyrant1907

    1.6 102 hp motor atmosferik olduğundan dolayı çok dayanıklı ve masrafsız bir motor, kabul. fakat torku düşük, bu nedenle biraz hantal kalıyor ve yakıt tüketimi de 1.4 tfsi modeline göre daha yüksek. motor seçimi yaparken bunları göz önünde bulundurmak lazım.

    tfsi ye lpg mümkün değil ama 1.6 da lpg sorunsuz çalışır.
  • s.a arkadaşlar 2 ay önce 2006 a3 1.6 fsi 115 bg tüplü yakıt baya iyi geldi fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba ile alakalı bi kaç foto ata bilirmisiniz
  • Merhaba arkadaslar bende bu aractan almayi dusunuyor da herkes motora yogunlasmis. Sanzimani nasildir otomatik viteslerde gecisleri hissedilir mi, ariza cikarma durumu nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hepinize iyi geceler diliyorum. Benim kafama takılan audi ilgili bir kac şey var. A3 102 hp sportback modelinde Manuel mi,otomatik mi, yarı otomatik mi önerirsiniz. (ben Manuel istiyorum ama yorumlara göre değişebilir fikrim ama daha önce otomatik veya yarı oto. Kullanmadım.) ayrıca 3model var. Ambiente, ambition, attraction. A3 102hp sportback........... Hangisini önerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.. 2008 de 1.6 102 beygir 7 ileri yarı otomatik sanziman, sunroof olarak arkadasimla beraber aldık. Ben 3 sene kullandım. O halen kullanıyor. Otomatiginden bahsedek konusuyorum, Kalkışta biraz hantal kalir ancak devri alinca cok net 200 un uzerini gorursun. . Soyle soyliyeyim. Ilk kalkista 110 luk duz vites getz seni cok rahat gecer ama 300 500 mt sonra senin eksozunu gorur....Kg olarak Agir oldugundan benzinde ortalama 11 lt yakar. Ben ilk aldigimda arac 500 km de iken 250 yi gördüm . Ariza olarak pek sorun cikartan bi arac degildir. Ben sadece 80 binde iken otomatok sanziman bakimi yaptirdim golf den biraz daha pahalıdır.

    Soracağımız birşey varsa memnuniyetle cevaplayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı almayı düşünüyorum. Nedeni de bu fiyatlarda alınabilecek sanırım volvo s40 1.6d den sonraki en iyi araba. Yakıt konusu ve performans konusunda sıkıntı olduğunu söyleyen arkadaşlar var. LPG ye tam uyumlu araç ve gerçekten az yakan performansı da kalkışlarda kapışma amacı olmayan normal kullanım amacında olan kişiler için gayet yeterli diye düsünüyorum. Zaten 110bg atmosferik benzinli vr üzeri araçlar sömürmeye başlıyor yakıtı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 29 Mayıs 2018; 18:13:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç sıfır aracım olmadı hep 10/15/20 yaşlarında arabalara bindim. Trim sesi takıntılı biriyim. Her aldığım arabanın altına yattım üstüne çıktım bağajının içine girdim bu sesleri kesmek uğruna. Konunun muahatabı 2004 model 102 lik tek kapı a3 ü satın aldım 10/15 gündür kullanıyorum. Trim sesi olmayan ilk arabam oldu bu. Sıfır araçlarda durum kötü bir çok konu var birkaç bin km yol gittikten sonra arabanın sağından solundan seslerin geldiği yazıyor. Premium diye insanların muhabbetlerine anlam vermezdim aracı kullanınca neyden bahsettiklerini daha iyi anladım. Araç hakkında bazı verileri paylaşmak istiyorum. Arabayı hantal bulan bazı arkadaşlar 150 bg turbo dizel/benzin araçlarla kıyaslıyor sanırım. Yokuşlarla hiç bir şekilde bayılma yok hatta vites büyütüp hızlanabiliyorum. Önceki aracım 150 lik 1.8t passat ile birkaç kıyaslama yapacağım. Passatın 3 tane artı yönü var bu araca göre. Yokuş yukarı tırmanırken çok atik zaten bu arabayı kullanırken yokuş mokuş hissetmedim bastıkça gidiyor bu yüzden gereğinden fazla basmıyor insan. İkinci fark iç hacim passat gerçekten çok geniş. Üçüncü ve son üstünlüğü konforu. Yaylı yatak gibi passat.

    A3 ün yol tutuşu passata göre daha güzel. İnsana çok güven veriyor. Daha çok küçük spor araba kullanıyor gibi hissediyorum. Passat 120km/h de direksiyon titretmeye 140km/h gelince titremeyi keameye başlıyor. Bu araçta böyle birşey yok. Hiç lpg takılmamış araca benzinde kullanma kararı aldım bende şehir içi şehir dışı karma tüketimi 1km/49krş. İçi neredeyse 300.000 km olmasına rağmen tertemiz. Kırığı döküğü çalışmayan hiç bir fonsiyonu bulunmuyor.

    Allah sahip olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arabani gule gule kullan fiyatina gore binilecek en guzel en kaliteli arabayi almissin audiye binen baskasina binmez biz 170 bin km 2 kapi 1.6 lpg ile kullandik tik demedi...konfor, yol tutus harika bir arac viraj canavari 1.6 motor kalkista yavas gelsede hiz gostermemesi yuksek hizlardaki stabil olmasi yola yapismasi verdigi his cok guzeldir.simdide yeni kasa 4 kapili dizelini aldik harika bir arac dizeli bildigin koltuga yapistiriyor konfor kalite cok artmis...audi a3 sportbackler tek gecerim herkese tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 102 beygir vag moto hayatımda gördüğüm en hantal motor. Ben olsam uzak dururum. Gaza basabildigim kadar baş araba cekmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.