Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.207
Cevap
134
Favori
842.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Hocam satın aldığımı söylediğim için ayrıntılı bilgi vermediler. Sadece ellerinde boşta bir aracın olduğunu öğrendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam tavan, katlanır ayna, geri görüş kamerası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ekim ayı için belirlenen kurun 3,98 olduğunu bu gün Audi bayiinden öğrendim.

    Gelelim 3,98 kasım kuruna göre hesaba;

    Audi A3 Dynamic 1.0 TFSI Stronic + Konfor paketli araç için
    Döviz kuru 3,98
    Araç fiyatı 19.099eur
    Konfor paketi 1.260eur
    Araç toplamı 20.359eur
    ÖTV %60 12.215eur
    KDV %18 5.863eur
    Toplam 38.438eur
    MTV 323tl
    Ruhsat 153tl
    Ruhsat 280tl
    Toplam Fiyat 153.738tl
    İndirim oranı %30
    İndirimli fiyat 107.617tl 108.000 gibi yuvarlayabilirler.


    Ekim sonuna doğru sipariş verdiğim muson gri konfor + prestij + Led paket aracın geliş tarihi tahmini kasım sonu- aralık başı gibi görünüyor. Aralığa sarkarsa kur tekrar güncelleneceğinden(artacağından) araç bence fiyat avantajını yitirecek, bu sebeple muhtemelen satın almaktan vazgeçeceğim.
    Çünkü yukarıdaki fiyata prestij + Led paket de eklenince kasım fiyatı tahmini 120.000 tl oluyor.

    Bu fiyata benzer donanımlı 2016 model düşük kmli 1.6TDI Stronic A3 almak daha mantıklı olabilir mi diye düşünüyorum.
    Bir de 1.0 benzinli aracın 2. elinin nasıl olacağı konusunda ciddi endişelerim var. 2. elde benzer güçteki 1.6TDI yakıt avantajı sebebiyle 1.0 tfsi tercih edileceğinden 2.elde bu araca az talep olabilir. Az talep 2. elde epey fiyat kırabilir. 1.0 motorun nasıl bir canavar olduğunu biz biliyoruz, ama dışarıdaki çoğu kişi "1 motor mu olur yeaa" zihniyetiyle yaklaşıyor.
    Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

    İyi forumlar.




  • ik10 İ kullanıcısına yanıt
    Yeaaa 1.0 arabami diyen kisiler 1.6 veya 1.33 corollari ile yollarina devam edebilirler.1.0’in 2.eli 1.6TDİ a gore cok daha kuvvetli.

    Cunku



    Leon octavia civic gibi araclarin fiyatlarina cok yakin insanlar bu araclar yerine 1.0 A3 tercih ediyor.Ayni zamanda MTV ye gelen yeni zamlardan sonra aradaki mtv farki 500lirayi gecti ve bu da tercih sebebi.Karar yine sizin.



    Bu arada sunuda eklemek isterim.Bugun Tum markalarin fiyat listesi guncelleniyordu som durum ne oldu bilmiyorum fakat o dolulukta bir A3 icin 120 cok makul ki 3.98 kur ekim de euro 4.30u gecerse uygulanicak kurdu.Suan ki kur 4.40 gecildi ve 4.20 asagisi olmayacagi konusuluyor.Yani 120ye tahmin ediyorum prestige paketsizi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Ben bu gün Audi bayii ile telefonda görüştüm kasım için kurun 3,98 olarak sabitlendiğini öğrendim. Satış görevlisinin ilettiği kur bu. Hatta baz modelde bu doğrulta 3000tl civarı oynama olacağını söyledi. Hatalı bilgi verdiyse onu bilemiyorum.
    Ekim için kur 3.89du, yani kasım için 9krş artmış oluyor bu durumda.
  • Aracı alırken cam filmi taktırmıştık, işler iyice Sarpa sardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ik10 İ kullanıcısına yanıt
    Ben 3.89 kurdan aldım arabayı 105 bin liraya, eğer 3,98 olursa araba 107.500 e geliyor, yalnız Led far farkı olacak demişti st, o da yaklaşık 3,89 kurdan hesapladiginda bana 4000 lira gibi bi fark olacak sun anki halinden demişti sanırım Led li gelecek araçlar 111-112 binden gelecek gibi,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapora almak icin yapiyor olabilir.Benim gorustugum danismanda Yeni kur belirlenmedi suanda oldu.Zaten ekim sonu mevcut opsiyonsuz kapora verilmeyen araclari 3.98den hesaplayip sattilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palanagar P kullanıcısına yanıt
    Sarpa sardida ilk yasallastirdik dediler millet 500 600 verip film taktirdi simdi yasakliyoruz tekrar dediler.Ceza yiyince trafik mahkemesine basvurulucak yapicak birsey yok.Polislerin insafina kaldik bu saatten sonra.Vicdani olan poliste yazmaz zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yarin bu aracta kampanya olacagini soylemisler bir arkadasa durum nedir bilgisi olan varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Ne gibi kampanya:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ik10 İ kullanıcısına yanıt
    2 el konusunda tabiki 1.6 tdı daha tercih ediliyor 8v kasanın 2013 beri 1.6 tdı motor sirkilasyonu var diğeri yaklasık 1 yıl dır var bi de audinin yıl içinde 1.0 araclarda ani fiyat indirmesi kafa karistiriyor bu yil once 108 en son 105 indirdiler bu yeni araç akacaklar için iyi yalnız 2 elde yıl içinde sıkıntı yaratıyor golf 7 1.4 125 higline modeline bakabilirsiniz özellik le led farları ve hayalet gösterge çok güzel bir donanım şeceneği performans da düşünüyorsanız iyi tercih olabilir fiyatları en son 113 gibi idi son ne oldu bilmiyorum hayırlıslı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westlıne -- 2 Kasım 2017; 3:25:20 >
  • Audinin hayalet ekranını bu sene mi ya da daha önceki senelerde mi bilmiyorum lanse edip opsiyonlu olarak satması gerçekten hoş bir durum değil! Ama yeni gelen araçların led far donanımına sahip olacağı söylentisi yakın zamandada hayalet ekranların baz donanım içerisine alınacağını işaret ediyor olabilir! Fakat hayalet ekran gerçekten audiye yakışır! Bu konuyu artık audi yetkililerinin ciddiye alması lazım!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tufansel T kullanıcısına yanıt
    Hocam bence led farda opsiyon aslında sadece türkiyeye opsiyonlanmış geliyor. Örneğin manuel ve konfor paketsiz aracın olmaması gibi. Ben tam tersi düşünüyorum. İsteyen ekletsin istemeyen ekletmesin boş alsın. Bu opsiyonlar vergi dilimini yükseltip fiyatları ciddi arttırabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrinize saygı duyuyorum ama modele uygulanabilen özelliklerin opsiyonlu olması bence ciddi bir sorun! Yani bu uygulama tüm alman menşeli araçlarda hakim zaten! Fakat pirestij diye bir şeyde var! Kendini farklı kılmak gibi! Golfteki değişimin nedeni ne peki! Ya da almanyada bu opsiyonlar da ayrı ayrı uygulanıyor mu? Bakın bi marka değerini yükselten şeyler onun ekstra diye gösterdiği şeyleri baz olarak sunmasından geçer! Bence fikir meselesi! Opsiyon dediğimiz zaman işler karışıyor! En azından şu da olabilir; koy hepsini içine design de, ya da çıkar dinamic de gitsin! O şekilde sat!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansel -- 2 Kasım 2017; 10:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tufansel T kullanıcısına yanıt
    Anlatamadım galiba evet sorun olabilir ama dolu gelmesi bu vergilerle daha büyük sorun oluyor. Golfte pek bi değişen yok sunroof anahtarsız giriş vs opsiyon. Yeni zamlarla dsgli tdi 136 olmuş. Ama manuel seçeneği var. Bizim dynanicde 137 falan ve manuel seçeneği yok. Manuel olsa vergiye girmeyip çok uygun olacak. Dolayısıyla çoğu kişi dizel a3 alamıyor. Bmw 118i joy plus vergiye girdi ve 130 küsür oldu ve joy paketli araçlar gelmeye başladı. İsteyen zaten ekletebiliyor . Ayrıca Almanyada ve birçok avrupa ülkesinde de mevcut opsiyon olayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018’de 1.0 Sedanlarin da vergi dilimi %60 olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 Sedan Siyah 109bine alındı arkadaşlar. ( 20 gün önce filan kapora vermiştim. ) Aracı çok sevdim gerçekten çok güzel. Siyah arabayı çok güzel gösterse de çabuk toz tutuyor pasaklı adama göre değil..:)) Bakıcaz artık naapalım. Akıllı anahtar sistemi güzel beğendim ama Babam beğenmedi. Aracı kitledikten sonra kapıyı tekrar kontrol eden biri olduğumuz için ee kapıya da dokununca da tekrar açıldığı için beğenmemiş :)) Tek derdimiz bu olsun :)) Bir de cahilliğime verin araç zaten anahtarsız çalışıyorsa neden kontak anahtarı veriliyor onu anlamadık ? Sadece açma kapama düğmesi olan bir anahtar olması gerekmez miydi ?
  • Lightandwithlove kullanıcısına yanıt
    Kapıyı açmak için :)

    Ben kurcalarken kontak açıkken anahtar ile dışarı çıkıp kapıyı kitledim. Sonrasında kapıyı açmak isteğimde açmadı :) anahtarı sokup çevirmek durumunda kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.