Şimdi Ara

Audeze Maxwell oyuncu kulaklığı tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Audeze Maxwell oyuncu kulaklığı tanıtıldı
    Ülkemizde fiyatı 100 bin TL’yi bile geride bırakan premium kulaklık modelleri ile tanıdığımız Audeze markası, konsollar için yeni bir kablosuz kulaklık tanıttı. Audeze Maxwell her konsola farklı özellikler sunuyor.



    Audeze Maxwell özellikleri ve fiyatı



    Audeze Maxwell kablosuz kulaklık modeli 90mm düzlemsel manyetik sürücüleri ile dikkat çekiyor. Frekans aralığı 10Hz-50000Hz arasında değişirken LC3, LC3Plus, SBC, AAC ve LDAC kodeklerine de destek sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Buds 4 gürültü engelleme ve üst seviye ses ile geliyor



    5 adet mikrofon gürültüyü azaltırken firmanın yapay zekâ filtresi de buna katkı sağlıyor. Shure imzalı çıkarılabilir mikrofon da kaliteli görüşmeler sunuyor. USB üzerinden ise 24-bit 96 kHz seviyesine kadar kayıpsız müzik mümkün.



    Bluetooth 5.3 ile birden fazla cihaza aynı anda bağlanabilen kulaklık 80 saat boyunca 80dB ses verebiliyor. Tam doluma ulaşması ise 2.5 saat sürüyor. Kulaklık Xbox için ilk kez otomatik aktif edilen Dolby Atmos sertifikasına sahip. PlayStation için ise Tempest 3D Audio mekânsal ses desteği sunuluyor. PC kullanıcıları bunların her ikisine sahip olabilecek. Audeze Maxwell kulaklık modeli Xbox için 329$ iken PlayStation için 299$.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/12/12/audeze-maxwell-gaming-headsets-announced/







  • 299 usd bile bizim için ulaşılabilir değil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüm testlerde Astro A50'yi yerinden etti. Uzun süredir listeye girdim stoğa girmesini bekliyorum. Talebi olan arzı olmayan bir ürün. Audeze'nin reklama büyük bir bütçe ayırmadığı düşünüldüğünde Astro a50'yi tahtından etmesi önceki audeze mobius gibi modellerdeki hataları giderdiği yorumları sonunda Astro yerine kullanabileceğim bir kulaklık konusunda beni heycanlandırmışken Sony'ye satılma durumu ise biraz şüphe de bıraktı.


    Şuan yurtdışındaki yorumlara göre daha iyi bir gaming headset yok fps oyuncuları için. Elimizi sürebilirsek biz de umarım yorumda bulunacağız.

  • hata_I kullanıcısına yanıt
    satışını hala bulamadım. türkiyede hepten zor bu işler.

  • Şuan dünyada stok problemi var hocam. Gelecek Türkiye'ye bazı distribütorlerle görüştüm ben.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.