Şimdi Ara

Attack On Titan 2. sezon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadalşar Ben pek anime filen seğretmem ancak açılış şarkısı nedeniyle bu animeyi buldum ve bir günde bitirdim izleyip baya sardı beni. Sonra 2. sezonu varmı diye araştırayım dedim ve bu manga denen olayı öğrendim. 53 Bölümüde okudum. Dizinin 2. sezonu ile ilgili net bir bilgi var mı ? Birde en son 53. bölümü yayınlanmış bu mangalar ne sıklıkla yayınlanıyor pek anlamıyom bu işlerden biraz aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca bunun gibi bu tarz animeler varsa önerirseniz sevinirim



  • Ayda 1 chapter yayınlanıyor normalde fakat mart ayına kadar olması lazım ara verildi mangaka kafasındaki şeyleri toplayabilsin diye.Marttan sonra devam edecek mangası.

    Animenin 2. sezonun çıkacağı kesin merak etme,son yıllarda çıkan en para kazandıran anime kendisi bırakırlar mı hiç peşini.Sadece manganın ilerlemesini bekliyorlar yani henüz ellerinde 2. sezon için yeterli malzeme yok, manga biraz ilerlediğinde 2015 başlangıcında vs görürüz muhtemelen 2. sezonu.
  • Mangaka herkesin öldüğü bir son planladiğini ama daha sonra değiştireceğini falan söylemişti. Kisacasi tikandim yeni şeyler yaratmak için zamana ihtiyacim var deyip 3-4 aylik tatile girdi. 2 aya falan yeni chapter gelecek; son 2-3 chapter'in sadece boş boş konuşmalardan ibaret olduğunu da es geçmeyelim. Ne bir soru ne de bir cevap, sadece boş konuşmalardi. Kisacasi mangaka yanliş bir adim atmaktan çok korkmuş seri bu kadar popülerken plot-hole verirse her şey paramparça olacak çünkü çok fazla soru var.

    Her neyse burnalin dediği gibi bu kadar para kazanan bir şeyin peşini birakmazlar. Sadece OVA'si geldiğinde bile para akiyor öyle bir fanbase var, 2. sezonu malzemeyi bulduklari an getirirler. Hatta film bile gelir bunun üzerine. Senelerce bol bol görürsün bu seriyi sağda solda.
  • 2. sezon değil de siz en iyisi son çıkan OVA'yı izleyin. Orda çok büyük bir keşif yapıyorlar, bayaa psikolojik açıdan sarsan bir çalışma olmuş. Seriyi seven herkese tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    2. sezon değil de siz en iyisi son çıkan OVA'yı izleyin. Orda çok büyük bir keşif yapıyorlar, bayaa psikolojik açıdan sarsan bir çalışma olmuş. Seriyi seven herkese tavsiye ediyorum.

    Ovanın 2. bölümü 16 nisanda gelecek diye duymuştum. 1. Bölümü baya merak uyandırmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.