Şimdi Ara

atrix gibi güncelleme gelmeyen telefonların çöp olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, herkes kendi kesesine göre telefon alıyor. bir bakıyorsunuz bu atrix oluyor bir bakıyorsunuz discovery oluyor ... bir atrix mağduru olarak sizlere naçizhane tavsiyem güncelleme gelmeyen telefonları ucuz ya da fiyat-performans telefonu diye alıp akabinde de paranızla rezil olmayın. alışveriş sitelerinin yükselttiği, sosyal medyadan da kullanıcıların gaza getirdiği bu tarz pazarlama stratejilerine yem olmayın.



  • bu kişiden kişiye değişir, mesela benim için hiç de önemli değil, 1 senedir kullanıyorum. güncelleme almaması benim için hiç sorun olmadı, bilakis onlarca harika custom rom u olan bir telefon ve güncelleme gelse dahi bence çok şey değişmezdi. burada asıl mesele motorola nın önceden güncelleme listesine aldığı telefondan daha sonra desteğini çekmesidir bence; çünkü bu beklentiyle alan çok insan olmuştur. bu telefonlar isterse 8 sene güncelleme garantisiyle satılsın 1 sene sonra insan sıkılmaya ve yeni şeyler aramaya başlıyor, mesela daha büyük ekran, daha yeni özellikler vb. güncelleme de sadece bunlardan birisi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmaların dönekliğini önceden kestirmek mümkün olmadığından böyle mağduriyetler olabiliyor. ben atrixi aldığımda güncelleme alacak deniyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckul

    arkadaşlar merhaba, herkes kendi kesesine göre telefon alıyor. bir bakıyorsunuz bu atrix oluyor bir bakıyorsunuz discovery oluyor ... bir atrix mağduru olarak sizlere naçizhane tavsiyem güncelleme gelmeyen telefonları ucuz ya da fiyat-performans telefonu diye alıp akabinde de paranızla rezil olmayın. alışveriş sitelerinin yükselttiği, sosyal medyadan da kullanıcıların gaza getirdiği bu tarz pazarlama stratejilerine yem olmayın.

    katılıyorum gmd resmen para tuzagı benım gozumdede çöptür.
  • arkadaşlar ben fikrimi paylaştım, sonuçta herkes kendi iradesiyle telefon alıyor ama dikkat edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckul

    arkadaşlar ben fikrimi paylaştım, sonuçta herkes kendi iradesiyle telefon alıyor ama dikkat edin.

    size katılıyorum.bende gaza gelip atrix alanlardanım.sonuç tabiki hüsran oldu.sütten ağzı yanan misali şimdi yeni bir cihaz için hiç acele etmeden forumdaki başlıkları okuyup bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.nasıl bir pişmalık içindeysem artık z2 bekliyorum :)
  • hiç pişman olmadım atrixi aldığıma güzel cihaz...
    fakat dönekliği motorola gibi büyük bir firmanın yapması motorolada büyük bir kullanıcı kitlesini soğutarak uzaklaştırmış oldu, bende dahil...
    bundan sonra motorola?
    kesinlikle hayır....
  • note 3 bile zamanı gelecek güncelleme almayacak. o yüzden çok fazla sinirlenmeye kızmaya gerek yok :)
  • aldığınız şekli ile kullanmaktan memnun olmayacaksanız güncelleme gelir güzelleşir diye telefon ALMAYIN
  • benim bahsettiğim şey kendini kotaracak kadar destek verilmeyen telefonları almanın gelişen teknolojiyi düşündüğümüzde mantıksız olması.
  • sirf bu sebebfrn iphone alma karari aldim atrix veya baskasi malesef Android platformunda cok oluyor bu daha cikali kac yil oldu bu tel bak adam cop olmasi diye baslik acmis yazik ya.gercekten.yazi cok abartili fiyatlara aliyoruz zaten birde yil demeden cop oluyor yabancilar ucuz aliyor da koymuyor biz cok yazik benim cihazim olmasa bile uzuldum sonucta hepimizin parasina yazik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar müjde...
    4.2.2 de sona yaklaşılıyor...
    kamera flaşı düzeldi..
    ısınma yok...
    şarj biraz daha iyi
    unoffical cyanogenmod 10.1 kullanıyorum sorunluydu pili içiyordu... bugün gelen yeni kerneli (kernel-2014_03_21_13_16_cm10_1.zip) yükledim
    Sorun çözülmüştür...
    diğer kerneller için:
    https://www.dropbox.com/sh/npbgtozd4w0ahiv/VIA6JjSf4l
    herkese geçmiş olsun atrix mağdurları bu resmen bir devrim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 21 Mart 2014; 19:48:57 >




  • var mı gelişme?
  • telefonu çok tutuyordum aslında ama moto g ye geçtim sırf bu yüzden. halbuki kaç telefonda parmak izi okuyucu, hdmı çıkış var. hele o stand evde müthiş bişeydi görenler hayran kalırdı, bağlardım tv ye kablosuz bir fare keyfe bak bee. özledim be atrix i. keşke satmasamıydım acep?
  • Aynen katiliyorm. atrix telefon sinirlarini asan bi telefondu. iphoneparmak izi koycam diye ovunurken atrix ati alip uskudari gecmisti bile. ekraninda kara bi leke ile uyanana kadar cok memnundum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.