Şimdi Ara

Atom editor kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir süredir visual studio code kullanıyorum python kodlama için. Ancak vsc çok kapsamlı bir program ve laptop ımın donanım özellikleri de çok düşük bu yüzden sistemi çok yoruyor takılmalar donmalar vs. yaşıyorum bu yüzden doğru düzgün de odaklanamıyorum.


    Daha hafif sade alternaf editor programları arıyordum Atom editöre ulaştım. İndirip kurdum biraz kurcaladım fazlası ile güzel işimi görecek gibi. Çok daha sade, hafif donma takılma vs. yok. Fakat tek problem vsc de yazdığım programı derleyebiliyordum ama atom da derleme olayını çözemedim.


    Vsc de fotodaki kırmızı yuvarlak içindeki butona bastığımda derleme işlemini yapıyordum. Acaba atomda bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?



    Atom editor kullanan varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0M42 -- 26 Ağustos 2022; 0:57:52 >







  • Geçen sene ben de Atom kullanmaya niyetlendim, sadeliği ve teması gibi sebeplerle. Fakat Atom şu anda Windows üzerinde stabil değil, rasgele çöküyor, Microsoft tüm elemanları VS Code'a kaydırmış ve Atom üzerinde bir tane neci olduğunu anlamadığım bir hintli veya arap tip commit yapıyor. Atom bence bitmiştir, hiç uğraşma boşa.

    Şu anda sitesine girip baktım, Aralık 2022'de projeye son vereceklermiş
    https://github.blog/2022-06-08-sunsetting-atom/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.